Grupa spretnih atentatora, obucenih u vestini tihih ubistava i skrivenih napada iz senki nazvani Shinju Sentineli napadaju ljude sa moćima svetog artefakta ali biće zaustavljeni u tome.
Misija Dawn
The member 'Dawn' has done the following action : #RP-OPCIJE
'Kockica 6' :
Re: Misija Dawn
Sada idem na prvog chunina ovo ce biti teska misija bitka protiv 6 chunina ali ja sam jak i snažan nindza sada moj prvi napad. Odmah započinjem jako!!! #card83
'NPC Chunin' :
Hahahahah pobjedio sam prva tri chunina sada na mene ide napad od 900 dmg moram se odbraniti sada #card1 Branim se od prvog napada Sada od drugog napada #card2 Sada stavljam moje odijelo i propustam chakru kroz njega i dobijam 200 defensa #card568 Primam 100 dmg Sada ide moj napad #card56 #card79 Sada kombinuje ova dva napada i dmg je 1025
'NPC Chunin' :
Sada pala su jos 2 chunina ali sada idu 3 napada na mene ostao mi je kod jedan zadnji chunin sada prvo moram da se odbranim od napada #card2 Branim se od prvog Sada od drugog napada #card1 I sada treci Blokiran tvoj napad mojim #card76 I sada 500 dmg ide na tebe
'NPC Chunin' :
#card1 Moj napad je promasio isto tako kao i tvoj hahahahah ali moj napad sada nece sigurno promasio(rekao sam i spremio se za sledeci napad) #card1377 Kombinujem ovo sa napadom vatre #card73 Sada dmg ovoga napada je 700 Mislim da ti je dosao kraj!!!
'NPC Chunin' :
Ahahhahah napokon sam uspješno izvrsio misiju ali moram se odbraniti od njegovog zadnjeg i najjadnijeg napada hahahahaha (rekao sam i poceo da se smijem podmuklo) #card1 Sada ova grupa jadnih shinobija nece vide novi da koristi ukleti artefakt u lose svrhe i da zloupotrebljava mog(rekao je ponosno i krenuo kuci sa misije)...