Kaneko vs organizacija (1jonin 2cunina i 5 genina)
Teren :
Planina sa statuama hokagea i selo koje se nalayi ispod te planine kao i šuma koja je na njoj najbliža vodena površina je udaljena oko 2 metra
pravila :
Kaneko:klan uzumaki,element vetra,specijalno oko jougan,karma,element munje i sspeed relees,110 brzine,70 intaligencije,60 refleksa i 60 na čakra kontrol
Re: Kaneko vs organizacija (1jonin 2cunina i 5 genina)
Moja misija je da uništim organizaciju koja preti čitavom selu obećavam da neću da stanem dok ih ne uništim moram da sredim ove gadove jer uništavaju život običnog seljaka *Kaneko je trenitno u šumi a ispred njga se pojavljuju tri šinobija*
Ninja 1 :
Ti mora da si osoba koja je poslata da uništi našeg gospodara to ti neću doyvoliti momci opkoli te ga
Ninja 2 :
kapiram znači ovo je ta budala razumem kapetane
Ninnja 3 :
U resu kapetane vreme je da uništimo ovog propalicu
*Kaneko je bio opkoljen od strane njih troice u sekundi* stvarno ste patetični ako mislite da će ovako da me pobede.
*Kaneko se našao opkoljen od strane troice ninji* Tako su patetični mislim da ću da ih uništim #card158 sva troica ste uhvaćeni u moju munjevitu mrežu
Kaneko govori ninjama :
Koliko ste glupi prvo ćeš ti da umreš ninjo 1 #card19 a sada druga dvoica #card132 ludačko rezanje
The member 'Kaneko' has done the following action : #RP-OPCIJE
' NPC Genin' :
Ninja 1 :
Zašto zašto ja moram prvi da stradam nikada ti ovo neću oprostiti Kaneko Uzumaki
Ninja 2 :
Moje telo nestalo je da li je moguće da postoji šinobi koji je ovoliko jak
Ninja 3 :
Koliko sam slab da li je ovo moja granica
ovi su sigurno bili ranka genin kako patetično ali moram da nastavim dalje.
Nakon što sam uništio troicu ninji nastavio sam dalje
vreme je da završim sa njima
Nepoznati glas :
Izgleda da je se malo zaneo vreme je da ga iznenadimo
#1 ' NPC Genin' :
--------------------------------
#2 'NPC Chunin' :
Koliko su glupi prvo ću da izbegnem kunajie #card1 a zatim ću da izbegnem napad čiste čakre tako što ću da bostavim klona koji če da primi svu štetu umesto mene a sad vreme je da krenem u napad #card1057 prvo koristim fantoma da bi došao iza vas a zatim #card1351 prvo ću da zapečatim tebe ti si sigurno cunin #card19 jedan manje
Cunin :
Yašto mi se glava odvoila od tela
a vas dvoica genina stvaram #card11 on će da vas napadne obadvoicu sa #card145 odlazi mali geninu napokon ostali smo sami
genini :
šta ovo nije normalno
Koliko su glupi prvo ću da izbegnem kunajie #card1 a zatim ću da izbegnem napad čiste čakre tako što ću da bostavim klona koji če da primi svu štetu umesto mene a sad vreme je da krenem u napad #card1057 prvo koristim fantoma da bi došao iza vas a zatim #card1351 prvo ću da zapečatim tebe ti si sigurno cunin #card19 jedan manje
Cunin :
Yašto mi se glava odvoila od tela
a vas dvoica genina stvaram #card11 on će da vas napadne obadvoicu sa #card145 odlazi mali geninu napokon ostali smo sami
genini :
šta ovo nije normalno
Cunin :
Ti zlo stvorenje kako si samo smeo da ih ubiješ *Cunin je se približio kaneku*
koja budala #card1351 ponovo se aktivirala klopka
Kaneko govori cuninu :
Ovo je posledica lošeg vođenja vašeg vođe sada ste svi mrtvi #card19
Jonin :
Znači ti si taj koji mi zadaje muke sada ću da te snađu slatke muke
šta ko je ovaj lik i šta želi sve jedno nesme da me uplaši *kaneka kreće da peče ruka* šta šta je ovo nikada me nije ovoliko pekla "AAAAAAAA"
Shibai :
Konačno da uspem da ga preuzmem
Jonin :
šta si ti
Shibai :
Ja sam tvoja najgora noćna mora #card151
'NPC Jonin' :
Shibai :
Izgleda da imaš malo više snage od običnog crva to je dobro neće da mi bude dosadno ups ipak hoće #card1351 ipak si budala #card19
Jonin 1 (Vođa) :
Nemoguće kako ubio me je pred moim podređenim kako je mogao
Shibai :
Vidim stigao si taman na vreme da budeš zapečaćen i uništen #card148 konačni ciklon
'NPC Jonin' :
Shibai :
Kako su glupi nemogu da izbegnu napad ako su zapečaćeni takođe nemogu da pozovu pojačanja sve jedno zadivljujuće koliko sam dugo uspeo da ostanem u telu ovog klinca sve jedno pustiću ga sad malo da diše ali pre toga ću morati da uništim ovo selo sada si slobodan dečače nadam se da uživaš u prizoru
ovo je način na kji je poražen poslednji šinobi od strane šibaia
*odjednom karma i rogovi sa Kanekove glave su nestali a on se vratio u normalu* šta se ovde dogodilo i zašto je sve uništeno ništa mi niije jasno ko je pobedio one nindz i ko je imao snagu za ovakvo razaranje
Shibaieva svest :
Igraj se još malo dobri dečače jer sreća te neće pratiti još dugo
*Kaneko je ybunjeno napustio teritoriju sada već urušenog sela*