Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Senka Drveća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Senka Drveća

Senka Drveća QrpNusb

Regija Akumetsu-a je poznata po svojoj tajanstvenosti i netaknutoj prirodi, a tamna šuma koja se nalazi unutar nje predstavlja pravu enigmu među lokalnim stanovništvom. Ova šuma, poznata među lokalnim stanovništvom kao "Senka Drveća", odiše misterijom i neobičnom tišinom koja obavija njene guste tamne prostore.

Ulazak u ovu šumu je rijedak događaj, s obzirom na neprohodne staze i prirodne prepreke koje se nalaze duž njenih granica. Unatoč tome, hrabri avanturisti ponekad odlučuju istraživati ovu tamnu šumu, privučeni legendama koje kruže o njoj. Drveće u Senki Drveća ima tamno, gotovo crno lišće, stvarajući sliku duboke tame i skrivenih tajni. Sunčeva svjetlost teško pronalazi put kroz gustu krošnju, ostavljajući šumu u gotovo stalnom polumraku. Zvuk vjetra koji lagano prolazi kroz grane stvara jezivu melodiju koja dodatno pridonosi mističnom dojmu mjesta.

Nekoliko staza, koje se često gube među korijenjem i lišćem, vode duboko u unutrašnjost šume. Na putu kroz Senku Drveća, mogu se susresti rijetke biljke i divlje životinje koje su prilagođene tamnom okolišu. Lokalno stanovništvo pripovijeda o neobjašnjivim pojavama koje su svjedočili unutar šume, dodatno pojačavajući aura tajnovitosti koja obavija ovo područje. Iako je ova tamna šuma rijetko posjećena, ona ostaje intrigantno mjesto koje priziva istraživače željne avanture i otkrivanja nepoznatog. Senka Drveća čuva svoje tajne u tišini, čekajući hrabre da otkriju njenu skrivenu ljepotu i misterije.

Po informacijama koje su imali odbegle ninje nalazile su se u negde u toj šumi. Sama ta šuma predstavljala je odlično mesto za skrivanje.

"Hoćeš da se podelimo ili da se držimo zajedno? Ako ostanemo zajedno lakše ćemo se izboriti sa potencijalnom zasedom, a ovo mesto je idealno za takvo nešto." - do sada nikada nije na misiju išao sa nekim, pa mu je sve ovo bilo potpuno novo. "Inače ja se oslanjam na veštine samuraja i munje, verujem da je to korisno za znati pre same borbe."

Pre nego što su ušli u šumu hteo je da malo bolje upozna stil borbe njegovog saborca.

Mistična šuma koja je u narodu bila poznatija kao Senka Drveća nije bila baš najlješi prizor za pogledati. Koliko god da je to bio dar prirode također je bilo i mjesto koje je privlačilo najgori šljam koji je dolazio tu kako bi se sakrio. To je bilo veoma jasno u startu, sama lokacija će biti prepreka.

"Naravno da će biti lakše prijatelju" rekao je gledajući u Ibukija te potapšao ga po ramenu te nastavio "zanimljiv stil vještina imaš u svom arsenalu, po prvim pogledima sam mogao da vidim da si specijalizovan za bližu borbu."

"Ja koristim tehnike santon klana, te tehnike vetra i zemlje, ali najviše sam iskusan u svojim pešćanim tehnikama!"

Bilo mu je drago što su razmjenuli par informacija o ličnim arsenalima prije samog ulaska dublje u šumu.

Pre nego što je zakoračio u šumu iz podlaktice je izrasla koska koja se odmah formirala u obliku mača. Iako je prizor bio gadan za gledanje i delovao jako bolno, to uopšte nije bio slučaj.

"Tehnike koje koristim vuku poreklo iz legendarnog Kaguya klana." - reče ne bi li opravdao taj pomalo strašan prizor. 

Prošlo je neko vreme od kako su zakoračili u šumu, bez da je spuštao gard koračao je puteljcima izbegavajući razno granje i šiblje.

"Izgleda da vidim nekoga ispred sebe." - reče tiho i pokaza u pravcu protivnika.

Odmah je krenuo korak nazad i munjevita svetlost obasjala je šumu. Montirao je mehanizam na ruku ne bi li bio spreman za nastavak borbe.

#card1386 #card163 #card395 #card203 #card186

Smanjujem cd na Constant Combat Stance

Lagano praveći prve korake u šumu Shohei je razmšljao koliko ime sreću da upozna i sarađuje sa nekim ko vodi porijeklo iz čuvenog Kaguya klana, ovo je bio njegov prvi susret sa takvom osobom.

Gledajući u krošnje kako bi možda uspjeo da spazi neki tračak kretanja ili nešto što bi moglo da im pomogne, njegov saborac Ibuki je ispustio ogroman za Shohei skoro zasljepjući blijesak. On se trznuo hitro jer je čuo riječi da Ibuki vidi nekoga ispred njih.

Instiktivno izvlači čestice pjeska uz riječi "Spreman sam, očigledno neće da se sakrivaju!"

#card1448
Dižem nivo peska na 170

The member 'Shohei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Senka Drveća #world214 Senka Drveća #world205 Senka Drveća #world209 Senka Drveća #world210 Senka Drveća #world202

U momentu kada je svetlo zaprštilo čitavom šumom ispred Ibukija i Shoheija su se ukazale svih 5 figura sindikata zbog kojeg su i ušli u ovu šumu. Gledajući prizor znao je da mora hitro da se počne igrati sa česticama peska koje su bile u zemlji svuda oko njih.

"Opa pa vi se tako igrate je li? Bit će ovo zanimljivo Ibuki, nadam se da ti je krv u venama počela lagano da se grije." dodao je uz lagani osmijeh na svom licu.

#card1459 #card1460 
#card1461 

Plavim tlo ove šume sa peskom kako bi stunovao neprijatelje. Potom dižem jos čestica peska iz zemlje kako bi ojačao svoje napade. Formiram pešćani napad koji se sudara sa napadom 5. neprijatelja i neutrališe ga.

Nisam se nadao da će odreagovati tako dobro, mislio sam da ih imamo na faktoru iznenađenja. - reče nakon što je video kako su sa lakoćom uspeli da izbegnu njihove napade. 

Odmah je krenuo da radi znake rukama i krenuo da stvara munjevite lopte koje je poslao prema napadima ne bi li neutralisao pretnju. Video je da njegov saborac poseduje takođe napade koji imobilišu protivnika pa je taj deo prepustio njemu.

#card179 #card172

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Senka Drveća #world208 Senka Drveća #world211 Senka Drveća #world201 Senka Drveća #world201 Senka Drveća #world209

Količina napada koju su poslali je bila golema ali ništa specijalno sa čim se ni Ibuki ni Shohei nisu susreli do sada. Masu napada koji su poslali uspješno je bila odbranjena, sada je bilo vrijeme za kreativan kontra napad u njegovoj glavi. Sa vremena na vrijeme gledao je Ibukija koji je počeo veoma opasno da manipuliše elementom munje oko sebe stvarajući neke kuglice.

"Pa dobro možda neki od njih brzo predahnu i izgube elan, vidim u očima da polako gube svoju volju za život!"

#card110 #card136
#card1455


Pravim naboj oko sebe kako bi pomoći zemljanog sakrivanja izbegao sve napade koji su krenuli na mene, pogotovo oni iz blizine. Potom bacam stun na 5. neprijatelje koji se i dalje drzao na distanci.

Napadi njihovih protivnika postajali su jači, ali kao što je njegov saborac rekao gubili su elana za borbu. Nadao se da neće uspeti da izdrže još dugo i da će ih brzo pobediti.

Nadam se da će ovo dokraičiti bar neke od njih.  - reče nakon što je njegov napad poleteo ka protivnicima.

Zmaj je blokirao jedan napad, dok su koplje i mehanizam poleteli na dvojicu iza Shoheia.

#card168 #card160 #card395 #card166

Napadi lete na ninju 3 i 4, a opcija 2 se ne racuna vec je tu samo zbog preglednosti.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Senka Drveća #world211 Senka Drveća #world205 Senka Drveća #world212 Senka Drveća #world210 Senka Drveća #world211

Bilo je i više nego očigledno ali počeli su polako da se gube, nisu više znali gdje udaraju glavom a kamo li kakve tehnike izvode. NIje trajalo dugo ali krajem oka svojim perifernim videom primjetio je kako se Ibuki sprema za nešto veliko i ogromno što bi moglo dobro da im našteti.

"Ajde Ibuki da ih polako privedemo kraju!"

#card1456 #card1446
Uzlazim u pešćani imunitet iz predostrožnosti svog saborca. Šaljem talas od 1140DMG na 4. neprijatelja sa namjerom da ga završim.

Iako se do sada nisu borili imali su neku sinergiju koja ih je povezivala. Instiktivno su radili stvari koje su koristile ovom drugom radi lakše borbe. Čim je video da se telo Shohei pretvorilo u pesak bacio je jedan od svojih najjačiha napada u nadi da pokosi sve protivnike.

Nadam se da će ovo biti dovoljno. - reče nakon što eksplozija munjevite chakre polete iz njega ka svim stranama. 

#card184

Npc 2, 3 i 5 su stunovani. Na npca 1 i 4 idu ovi napadi. Nakon ovog posta npc 1 umire.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Senka Drveća #world204 Senka Drveća #world201

Trenutak koji je sljedio je bio fantastičan. Čista snaga i eksplozivnost munjevite chakre od Ibukija je raznjela 2. 3. i 5. Jedan je još opirao kontroli ali njegovi pokreti i telo je počelo da ga izdaje što je bilo očigledno. U momentima eksplozije zadnji je iskoristio priliku da se približi meni iza leđa i napadne me svojim mačem.

"Eeee moj mamlaze, zar stvarno misliš da je to pravi potez u ovom trenutku" - govorio je dok je zadnji koji je pružao otpor pokušao da me reže svojom oštricom iako je moje telo trenutno bilo od peska.

"Hajde da vidim kako voliš vetar, jer očigledno ne voliš pesak. IBUKI OVAJ JE MOJ HAHAHAHAH!" - uzviknuo je uz luđački osmjeh na svome licu.

#card127
Bacam vetrovitu kandžu kako bi ovog koji me napao stunovao

Napad jednim od njegovih najjačih napada obrisao je skoro sve protivnike sa zemlje, uništavajući ceo okoliš. Nije voleo to da radi, ali nije video ni jedno drugo rešenje. Od poslednje dvojice jedan je zadnjim atomima snage stvorio neprobojnu barijeru i izdahnuo, dok se drugi još uvek imao snage za borbu.

"Privedi ovo kraju." - reče u trenutku kada je vetrovita ruka poletela ka protivniku.

On sam zamenio se sa jednom granom uništenog drveta i tako izbegao šiljke koji su išli prema njemu. 

#card1 #card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Senka Drveća #world205

Opa i dalje je izbjegavao, veoma čudno ali izgleda je ovaj zadnji koji je i dalje plesao sa nama u vidu borbe bio najspremniji od njih. Malo ga je začudilo šta je on radio sa ova ostala 4 mamlaza ali jednostavno sada u ovoj sitaciju protiv Ibukija i Shoheija nie bilo izlaza, samo je bilo pitanje vremena kada i kako će da padne odnosno da izgubi svoj život.

"Ovi šiljci su veoma kritični, ostani iza mene na trenutak!" - rekao je Ibukiju dok je stao ispred njega na nekih pola metra

#card108
Pravim kreaciju u obliku ćupa tako da smo na visini i zaštićeni do pojasa, iza mene u kreaciji stoji Ibuki a ja sam ispred njega i gledamo zajedno u zadnjeg koji je živ

slika :

Misija je već postala dosadna, u početku kada ih je bilo petorica i mogli su da imaju neke šanse, sada je bilo pitanje vremena kada će poslednji protivnik da padne. Stao je iza svog saborca, ne bi li izbegao da svetlost utiče i na njega, a onda je munjevita svetlost obasjala ššumu ili bar ono što je ostalo od nje.

"Ti nas brani, ja ću pokušati da privedem ovo kraju." - rekao je i uradio znake rukama.

#card163 #card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Senka Drveća #world203

Sačekao je da šiljci pogode u tu strukturu koju je Shohei napravio, a zatim se pojavio pored protivnika sa svojim mačem u ruci. Znao je šta treba dalje da uradi pa nije hteo da oteže to. Zamahnuo je mačem i priveo kraju tu misiju. 

"Treba samo prikupiti dokaze, radi nagrade i mislim da smo ovde završili." - reče to i zabi svoj mač u zemlju.

Kada god bi se završila borba ostavljao bi ga na bojnom polju.

#card19 

Nakon ogomnog blijeska koji se pojavio iza njegovih leđa video je kako ovaj zadnji pada na pod, kao da je osljepio. Bio je stunovan, pitanje uspješnosti više nije postojalo jer je on bio stunovan, samo je bilo upitno ko će da ga završi i oduzme mu život. Ibuki se u momentima u par spretnijih koraka pojavio pored neprijatelja i oduzeo mi život, veoma brza i efikasna reakcija.

"Naravno da trebamo pokupiti, hvala ti što si me pozvao na ovu misiju trebalo mi je ovo da malo moja krv proradi u žaru borbe nakon svega što se desilo. Definitivno se trebamo zaputiti na još zajedničkih misija!" - dodao je pomagajući Ibukiju da prikupimo dokaze i napustimo ovu mističnu i zapuštenu šumu na miru nakon uništavanja ove grupacije.

Bilo bi baaas lepo kad se ne bi poderao ceo na ovo grmlje
Govorio je Nagakiba sebi u bradu dok je dubokom sumom tragao da pronadje tri nindze koje su pravile pometnju po okolnim selima. Popevsi se na cist proplanak video ih je u dolini gde su se ulogorili i stao da razmisli na koji nacin da pristupi zadaktu.
Paa sad kad pogledam malo bolje ovi momci ne deluju bezopasno mozda sam mogao da nadjem nekoga da podje sa mnom, sa druge strane koga da nadjem ja nemam prijatelje (skoro se doselio u grad).
A sta sad ako udarim odavde prvi mozda ih uhvatim nespremne
#card85
1500dmga svako za sebe

The member 'Nagakiba' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Senka Drveća #world183 Senka Drveća #world190 Senka Drveća #world186

Nindze su prekasno primetile odgomnu vatrenu loptu i cak dve od tri nisu uspele da se spasu ali i pre same smrti uspeli su da uzvrate napad ka Nagakibi
Paa i niste tako zilavi kao sto izgledate haha
Vikao je kroz smeh sa proplanka
Mogli ste samo da nastavite da jedete te pecene krompire ne da mi pravite pometnju ovde... Sa neba pa u rebra ha? Propraceno tom gomilom igala... Smeesno momci
UZDIGNI SE CARSKI ZMAJU
Senka Drveća 300?cb=20110606142635
Ali naravno on nece mene sputati da vas spalim do koske
#card86
#card66
Zmaj me brani od napada a vatrena lopta ide da ubije treceg chunina

The member 'Nagakiba' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Senka Drveća #world190

Svee smo bolji i boljii, vidim da ti ponestaje daha cak ni par surihena da posaljes haha
Polako se Nagakiba spustao padinom da samnji distancu izmedju njega i protivnika ali igrom slucaja... dzomba. U trenutku se nasao u poziciji pereca dok se kotrljao nizbrdo nemocan da se zaustavi.
Nekoliko sekundi kasnije koje su njemu izgledale kao citava vecnost nizbrdica je prestala i digao se na noge. Cisteci prasinu sa ramena kao da uspravo nije za malo sam sebe pobedio rekao je
Eto dao sam ti malo vremena da predahnes haha... Pa da nastavimo
Iz nonsalantnog stava presao je stav spreman da ubije, oci su se zacaklele i dobile krvavu boju
#card1366 #card1383
750 dmga

The member 'Nagakiba' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Senka Drveća #world184

Uz vrisak i jecaj dok je padao na kolena  propracen traumama Nagakibinog gendzucua bezvredni manipulator razmahao se rukama i poslao jak vetar u pravcu  nindze crvenih ociju. Vec okrenut ledjima samo je pucnuo prstima i varnicom koju je tim cinom proizveo ponistio je uzaludni trud protivnika
Sedi crve...
Nastavio je da hoda u pravcu grada ne osvrcuci se iza sebe, u jednom trenutku oci su mu izgubile krvavu boju.
Hmm kad dodjem kuci mogao bih da zapalim vatru u dvoristu i ispecem neku ribu... Ali ja nemam ribu... A ne znam ni da pecam... A da otvorila se mesara na uglu kvarta. Mesara, mesara pa i riba je meso valjda imaju ribu, bar se nadam
#card57
50ch 600dmga