Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Dvorac Hu - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Dvorac Hu

First topic message reminder :

Dok se približavate, vidite visoke kule koje strše u nebo poput šiljatih strelica. Zidovi dvorca sastoje se od sjajnih, bijelih kamenih blokova koji sjaje pod sunčevim zrakama. Na vrhu kula stoje zastave koje lepršaju na vjetru, šarene i upečatljive.

Okružen je gustim šumama koje mu daju mističan izgled, a možda čak i jezero ili rijeka koja teče uz njega dodaje idiličnu atmosferu.

Glavna vrata su ogromna, ukrašena pozlaćenim ornamentima i detaljima koji pričaju priču stoljećima stare povijesti. Čim zakoračite kroz ta vrata, suočavate se s prostranim dvorištem koje je popločano kamenjem i okruženo s visokim zidinama. U središtu dvorišta možda je fontana koja s vodom stvara blagi zvuk, pružajući osvježenje i mir.

Udaljeni dijelovi dvorca mogu biti obavijeni maglom, dodajući tajanstvenu notu mjestu. Na tornjevima možete primijetiti prozore od kojih svjetlost zrači u noći, stvarajući bajkovitu atmosferu.

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Dvorac Hu - Page 2 #world196

Moje riječi postaju hladne dok se suočavam s posljednjim protivnikom. "Tvoj kraj je došao", izgovaram, glas mi je oštar poput oštrice mača. "Ti si prepreka na mom putu prema pobjedi, i neću oklijevati da te uklonim."

Osjećam kako se odlučnost širi u meni, poput plamena koji gori sve jače. "Neće biti milosti", nastavljam, osjećajući kako se moje ruke stežu oko oružja. "Tvoja sudbina je već zapečaćena. Spremi se za svoj kraj."

Spreman sam za posljednji sukob, spremno prihvaćajući izazov koji je pred nama. Odlučan sam u svojoj namjeri da pobijedim, i ništa neće stati na put mom trijumfu.

 #card1354

Branim se zatim uzvracam agresivno

#card1356

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Dvorac Hu - Page 2 #world194

#card1349

Ponistavam stetu 

Stojim uspravno, okružen samo tišinom prostorije. Dah mi je težak od napora borbe, ali unatoč tome, osjećam duboku unutarnju satisfakciju.

"Gledajte me", izgovaram, glas mi je čvrst i siguran. "Spremno sam se suočio sa svakim izazovom koji mi je bačen na put. Ova pobjeda pripada samo meni, ali neću zaboraviti cijenu koju sam platio za nju."

Dok stojim tamo sam, osjećam kako mi se mišići opuštaju, a um se smiruje. "Ovo je samo početak", nastavljam, odlučan u svojoj namjeri. "Još mnogo izazova čeka, ali ništa me neće zaustaviti. Spreman sam za sve što dolazi, i ništa neće stati na put mom putu prema vrhu."

Unatoč tome što sam sam, osjećam unutarnji osjećaj snage i hrabrosti kako raste u meni. Spreman sam za sve što budućnost donosi, jer znam da je moja volja neumoljiva.

Brrr kako je zima. Dosao sam u ovaj krqj da nqdjem senseja jer zelim da postqnem najqci sinobi