Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kiyoshi kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kiyoshi kuca

Kiyoshi kuca 4bca289b7f38cc4a8510f6caea371a1e
Mala kuca koja se nalazi u gradu i u njoj zivi covjek koji se zove Kiyoshi, mala je i bas je skrimna za jednu osobu. Ima dva sprata koja su dovoljna za jednog covjeka koji zivi u ovoj kuci. Ispred kuce se nalazi lijepa basta sa dva drveta tresenja.

Osvanulo je novo jutro i Kiyoshi se probudio oko devet sati posto to je po njemu naj bolje vrijeme za budjenje, ustao je iz kreveta i polako je krenuo prema ormaru da vidi sta da obuce po mogucnosti nesto sto je za napolje posto nece ici u okolo gol logicno.

Kada je dosaodo ormara pogledao je sta ima i nasao je crnu trenerku koja mu je uvijek ugodna tako da je obukao nju i bijelu majicu koja je kratkih rukava posto mu bude vruce u dugom rukavu, nakon sto se obuko zaputio se u wc da obavi higijenske obaveze.

Kada je usao u wc prvo je dosao do solje da pisa posto se sve nakupilo dok je spavao, a nakon toga prvo pere ruke pa uzima cetkicu u ruke i pere zube da mu ne smrdi dah kada prica s nekim pogotovo s curama tako da ku je to jedna od najvaznijih obaveza.

Nakon sto je fino oprao zube otisao je u kuhinju da vidi sta da napravi da jede posto je dorucak najvazniji obrok dana, odlucio je da pripremi sebi dvije ribe posto je upecao nekolike tako da idalje ima nekoliko riba, kada je napravio ribe sjeo je za stol i krenuo je jesti.

Zna dobro spremati hranu tako da mu se bas svidjela riba i bice najeden do rucka to mu je jedino bitno, kada je pojeo jelo krenuo je polako do hodnika pa ce onda napolje da vidi da li ima iceg novog ili zanimljivog. Tako da je obukao svoje patike i zaputio se napolje u dalje pustolovine dana.