Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Istočni Deo Imanja Rokuhira - Naselje

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Istočni Deo Imanja Rokuhira - Naselje

Istočni Deo Imanja Rokuhira - Naselje  77cd2b96bf527b67cec664f73df246f2

Istočni deo gde se obavlja najveći deo svakodnevnog života na imanju Rokuhira. Još istočnije, ka liticama i ispustu ostrva raste pirinač i šećerna trska, a zapadno je centralni pošumljen deo koji služi kao lovište. Time, ovaj deo igra neizostavnu ali i nipodaštavanu ulogu. U Rokuhiri vlada hijerarhija zasnovana na staležu, a zemljoradnici i lovci su pri dnu lestvice, tek nešto iznad onih koji se bave sitnim i kućnim poslovima. Mogu očekivati platu u vidu punog stomaka i ugrejanog doma, ali ništa preko toga.

Alternativa životu suštog minimuma je Rokuhirin program razvoja shinobija kom bilo ko rođen na imanju ili preporučen od strane nekoga iz glavnih porodica može pristupiti. Nakon rigorozne obuke i još žustrijeg otimanja i spletkarenja posredstvom plemića, shinobiji upadaju u službu, uglavnom kao stražari, i prelaze u severni deo gde žive u sporednim kućama gazdinstava.

Put do severnog dela je bespuće sa kog se nepozvani ne vraćaju.

Yashin je stajao na istočnom delu imanja Rokuhira, gde se obavljao najveći deo svakodnevnog života. Još dalje na istok, ka liticama i ivici ostrva, protezali su se pirinač i šećerna trska, dok je centralni deo bio pošumljen i služio kao lovište. Iako je ovaj deo imanja igrao neizostavnu ulogu, često je bio nipodaštavan.

U Rokuhiri je vladala hijerarhija zasnovana na staležu, gde su zemljoradnici i lovci bili na dnu lestvice, tek nešto iznad onih koji su se bavili sitnim poslovima. Njihova očekivanja bila su minimalna - hrana i smeštaj, ali ništa više od toga.

Alternativa ovakvom životu bila je Rokuhirin program razvoja shinobija, koji je bio dostupan svakome rođenom na imanju ili preporučenom od strane nekoga iz glavnih porodica. Nakon teške obuke i spletkarenja sa plemićima, shinobiji bi postali stražari i prelazili u severni deo imanja, gde su živeli u sporednim kućama gazdinstava.

Put do severnog dela bio je nepoznat i opasan, sa kojeg se retko ko vraćao. Yashin je razmišljao o ovim mogućnostima, svestan da svaki izbor nosi sa sobom svoje rizike i izazove.