Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Jako malo ostrvo

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Jako malo ostrvo

⦿ Jako malo ostrvo 3Aj5O92
Oko tridesetak metara od obale i same litice nalazilo se jedno usamljeno ostrvce, površine svega pet metara sa pet metara. Na njemu ceo mali ekosistem žbunja i drveća. Verovatno je nekada bilo deo te iste litice, pa ga je kroz godine plima obrušila. Sada pluta samo, čeka da ga neko iskoristi kako zna i ume.

Nakon bezuspesnog, visesatnog tumaranja po napustenim brodovima Washi i Makoto nisu imali srece. Sav taj mukotrpan rad se ipak nije isplatio, mozda su i neku bolest pokupili sa leseva pirata i mrtvih pacova.. Odlucili su da zaplivaju ka malom ostrvu koje im to tog trenutka nekako nije padalo na pamet. Put nije bio dug ali Washi nije bio neki plivac pa je potrajalo. Na ostrvu su zatekli veelike pecurke koje nisu rasle nigde drugde u svetu

"Vidi šta sam našao, brate mali. Najjača pečurka! HAHAHAHA!" Izčupao je iz zemlje pečurku, otprilike 20 centimetara dugačku. Zagledao se u nju te odlučio da je zagrize, pa ako preživi pričaće. Gorkog je ukusa bila, pored toga ništa specijalno. Bacio ju je ka Washi-u i zatim krenuo da pregleda po žbunovima. U jednom povećem se začuo šum. Bez ikakvog čekanja, uskočio je u to zelenilo i pokušao da zgrabi šta god je to bilo.

The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Jako malo ostrvo #world370

Smiri ste covece sta ti je, kako je moguce da jedes pecurku za koju niko ne zna jel smrtonosna....
Washi je bio zaprepascen cinjenicom da Makoto ne preza od potencijalne smrti izbegao je pecurku "laganim pomeranjem u levo" i poceo i on da gleda po zbunju da li je mozda tu nesto sakriveno.

Tražili su tako bar 15 minuta. Iznenađujuć broj kutaka i ćoškova gde su stvari mogle da se sakriju, iako je ostvro toliko sitno. U jednom trenutku Makoto čuje kako ga Washi doziva, izgleda da je nešto pronašao. Zajedno su se sputili i počeli da kopaju iza žbuna. Tu jeste bilo nečega, ali će možda morati poduže da kopaju.

The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Jako malo ostrvo #world369

Mozda nije dovoljno duboko brate kopaj dalje. Kako nemamo neku lopatu sve mu blato iza noktiju uslo..
Nastavili su da kopaju kako u dubinu tako u sirinu, cak i da nista ne nadju moci ce da naprave bazen na malom ostrvu.
Dobrog li mesta za neku zensku dovesti haa Makoto.
Smejao se Washi dok je bacao foru kakvu je cuo da njegov otac koristi dok je bio mladji

"Imam ja rešenje!" Vratio se svojim korenima i napravio sekiru od leda. Nije to bila najbolja opcija, ali toga se setio. "HAHAHAHA!" (ponosan). Zamahivao je tom sekirom koju je više koristio kao oruđe nego oružije. Par udaraca i naišao je na nešto tvrđe od obične zemlje. "EVO GA!" Da li će konačno pronaći bogatstvo ili je ovo samo kamenčuga.

The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Jako malo ostrvo #world365

Da,da eto ga, kamen brate...
Ideja kopanja se Washiju nije vise cinila tako dobrom pa se popeo na drvo da pogleda u krosnjama. Ni on nije bio siguran na osnovu cega bi neki predmet star vise stotina godina bio na krosnji drveta ali sta sad. Dok se peo shvatio je da su to u stvari drva nekom citrusnog voca i gadjao je makota jednim plodom.
Ajde jedi ovo da vidimo jel valja cemu

Od kopanja nije primetio voćku koja pada ka njemu pa mu se odbila o glavu. "Hvala mali brate!" Pokupio je sa poda te zagrizao kao da jede običu jabuku. Srećom bilo je jestivo, šta više i ukusno. Veoma sočan i sladak ukus, baš osvežava. Ova užina dala mu je motivacije da ubrza rad. Izvadio je kamenje koje mu je smetalo i opet mu je sekira udarila o nešto. "AJMO SAD!"

The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Jako malo ostrvo #world372