Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Plaža drvenih kostiju

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Plaža drvenih kostiju

 ⦿ Plaža drvenih kostiju Anime-scenery-rocky-beach-with-mountain-background-generative-ai_1034062-28345
Jedino mesto na ovom poluostrvu gde brodovi mogu da pristanu na obalu bez da moraju brinuti o zasedama. Plaza je uvuceca i nepristupacna okruzena planinskim bedemom tako da se sa vece udaljenosti sa kopna golim okom ne moze videti da li neko dolazi. Veliki problem moreplovcima predstavljaju crne stene opsidijana koje su rasute po plicanu i nocu savrseno kamuflirane u vodi. Ovo mesto je dobilo ime koje aludira na mnoge ostavljene da trunu, olupine brodova koji su se na te stene nasukale.

Washi je otisao do plaze pod izgovorom da zeli da se odmori od predjsnjih dogadjaja, ali u stvari je verovao da se u starim olupinama brodova moze pronaci jos neka dragocenost. Ipak nije zeleo sam da odradi sav taj posao i proverava toliko mesta sam pa je odlucio da saceka Makota dok i on pristigne. Seo je na jednu od stena u vodi i gledao morsku faunu koja je na njoj zivela. U medjuvremenu pristigao je i Makoto kog je prvo cuo pa video jer je vikanje pocelo jos na drugoj strani planine.

"AAAAAAA!!" Vrištao je Makoto, voleo je tako kad uhvati dobar odjeka da ga iskoristi. "Evo me mali brate! Verujem da si ti dosta pretražio, evo ja ću malo." (Ništa nije pretražio). Potrčao je ka silnim olupinama palih brodova i jednu po jednu prolazio. Svakakvih malih dragocenosti je tu bilo, možda je nešto i vredelo samo da je to Makoto znao. Eventualno je naišao na interesantan kovčeg. Izudara ga je dok katanac nije popustio. Brda zlata, brda blaga ili pak mrtav pacov?
 ⦿ Plaža drvenih kostiju CoV0gCV

The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
 ⦿ Plaža drvenih kostiju #world361