Re: ⦿Olupine Piratskog Broda
Setivsi se svoje misije koje je imao pre nekog vremena, Hatchiro je imao na umu da moze naci neke vredne predmete na olupinama piratskog broda kriminalne piratske bande koju je savladao pre nekog vremena u bliskoj proslosti, znajuci da su oni mnogo vremena proveli harajuci morima i pljackajuci razna mesta, nije nemoguce da se na ovom brodu nalazi nesto vredno.
Dosavsi na ovu lokaciju Hatchiro je video da su olupine netaknute i da niko nije bio ovde od njegove prosle posete ovim piratima, te nije gubio vreme i odma se bacio u potragu za izgubljenim predmetima
The member '
Hatchiro' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'Roulette' :
Odma bacajuci prvi pogled mogao je videti da na brodu i dalje ima mnogo raznih stvari koje i dalje stoje tu od dana njegovog kraja, nije bilo vredno paliti svoj Byakugan jer ne bi ni mogao proceniti koji od njih je vredan a koji nije, jednostavno ih je bilo previse, pretrazivanje je morao uraditi tezim putem, ici i gledati detaljno predmet jedan po jedan.
Dolazeci na donji sprat broda poceo je svoje razgledanje.
The member '
Hatchiro' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'Roulette' :
Posle nekog vremena provedenog rovaruci po predmetima, Hatchiro je u daljini mogao da ugleda jedan predmet koji mu je zapao za oko, priblizavajuci se video je da taj predmet ima poseban sjaj oko sebe.
-Nije li valjda ovo ono sto trazim, bio sam u pravu kad sam pomislio da cu na ovom brodu naci nesto vredno, ovi pirati su bili na stotinama mesta pljackajuci, ovo je bila odlicna ideja-
Rekao je uzimajuci predmet sa sobom i nastavljajuci svoju avanturu
Prošlo je dosta vremena od kad sam išao na jednu avanturu kako bih počistio svoje protivnike, time sam odlučio da malo protegnem noge nakon nekoliko dana izležavanja u bolnici i odem na svoju narednu misiju.
Kao i uobičajeno, protivnici 2 jaka kriminalca, Tennini malo jači nego inače, malo jači od pavlake. Znao sam da ih mogu naći na ovom mestu po izveštajima špijuna iz Takigakurea.
Kako sam se približavao olupinama broda mogao sam primetiti jednog od njih koji je tražio neke vredne stvari na sad već veoma starim olupinama broda, ali bez neke velike sreće.
Nisam mu hteo mnogo privlačiti pažnju nekim komentarima, već sam na njega samo ispalio vodeni balon sa pokušajem da ga zarobim.
#card26
The member '
Genji' has done the following action :
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Izgleda da je bio dobar potez što mu nisam privukao pažnju, nije uspeo na vreme reagovati na moj vodeni balon i ostao je zarobljen u njemu. Njegovi šiljci su bili malo jači nego kod ostalih kriminalaca njegovog nivoa (ima dupliran dmg). Time ću samo pretvoriti svoje telo u vodu kako bi ih izbegao
#card49
Prišao sam mu i zadao finalni udarac
#card330 #card19
Kako sam lagano leteo ka brodu koji je sad bio svega petina onoga šro je nekada bio, mogao sam videti drugog od njih kako čeprka po stvarima unutar broda, verovatno su se podelili kako bi im potraga za vrednim stvarima išla brže.
Takodje, nisam hteo da mu privlačim pažnju pa sam i na njega poslao jefan napad
#card104 #card96
The member '
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Uspeo se odbraniti od mog lukavog napada, ali posledice će ga koštati života. Borba je već bila besmislena, njegova sudbina je bila zapečaćena, što se uvek i dešava sa neiskusnim kriminalcima.
Još se držiš?
Upitao sam ga, nisam poslao naredni napad na njega, već sam krenuo malo da ga zezam. Moje telo je i dalje bilo sačinjeno od vode, time ni jedan napad nije mogao da me povredi u momentu.
The member '
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Spojio sam dlanove, a potom uz gromoglasan urlik oslobodio veliku količinu chakre kako bi stvorio auru koja će me odbraniti od šiljaka
#card5
I dalje sam stajao u istoj poziciji i čekao njegov naredni napad, jedan od poslenjih kojih će izvesti pre nego što beživotan bude pao na pod
Stvaram zid ispod sebe koji će blokirati šiljke, oni lome zid i ne prolaze dalje od moje chakra aure
(iako ne bi trebalo da me hvataju jer letim al šta znam)
#card92
The member '
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Odmah sam ušao u zemlju kako bih izbegao šiljke zajedno sa senbonima koji padaju sa neba.
#card116
Šiljci kao ni senboni nisu uspeli ni da me okrznu. A Tenninu je preostalo još veoma malo života. Time sam samo čekao strpljivo u zemlji dok se to ne desi
The member '
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Bio sam u zemlji dok je Tennin predamnom izgledao veoma izmoreno i na ivici snage, na sebi nije imao štetu od mojih napada, ali onaj jedan je uspeo da mu zada velike muke. Spojio je dlanove kao da će poslati još jedan, brze znake rukama propratio je urlik nakon kog je pokušao da pošalje svoj finalni napad.
The member '
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Uspeo je svojim poslednjim dahom da stvori veoma jaku eksploziju, koja je i njega samog pretvorila u pepeo (prošao treći potez života, popucali chakra kanali)
Ali taj napad nije uspeo da me dotakne jer sam se već nalazio u zemlji spreman na njega. Izašao sam iz zemlje nakon njegovog napada
To je to od ovih, ajmo dalje
Rekao sam dok sam nastavio svoju avanturu ka narednoj misiji, obavljajući svoj posao na ovom mestu