Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿Pustinjska Plaza

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿Pustinjska Plaza

⦿Pustinjska Plaza 3be8cbd14b32252b60d30c28f274702e
Nakon beskrajnog peska i zlatnih dina, pustinja neprimetno prelazi u oazu mira - plažu čiji pesak miluje plavetnilo mora. Sunce se igra odsjajima na površini vode, dok blagi morski povetarac donosi osveženje umornim nindzama. Palme diskretno krase obalu, pružajući hlad i ugođaj tropskog raja. Ovo mesto predstavlja neobičan spoj dva sveta, gde se surova lepota pustinje susreće sa beskrajnom nežnošću mora.

Posle sati i sati provedenih hodajuci pustinjom po velikoj vrucini, Hatchiro je osim zvuka skripanja peska pod nogama sada mogao cuti i zvuk talasa.


-Napokon da vidim nesto sem suvog peska i kamenja, napokon mogu provesti malo vremena uz more i osveziti se od vrucine koja me je docekala u pustinji, takodje posle malog odmora mogu i potraziti malo unaokolo, mozda je more nanelo ono sto trazim na obalu ove plaze-


Rekao je nakon sto je legao ispod palme da malo uziva u carima prirode, gde se surova lepota pustinje susrece sa plavetnilom mora.


Nakon nekog vremena ce se baciti u potragu


⦿Pustinjska Plaza D37bca80ecd4acfba67a8d8ee061326c

The member 'Hatchiro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿Pustinjska Plaza #world365

Dok je bio u pustinji Hatchiro je mogao videti samo pesak i kamenje mutno od peska, na ovoj prelepoj lokaciji mogao je videti dosta skoljki i stena obasjanih jakim suncem dok su mu talasi dolazili pod noge, laganim povetarcem je takodje mogao cuti sustanje palmi koje su na ovoj lokacji bile kao tresnja na vrhu torte.
Sve ove stvari su davale Hatchiru zelju da se vise zadrzi na ovom mestu u potrazi za predmetima.


⦿Pustinjska Plaza Fa600af3229d7948726b19b305c920c4

The member 'Hatchiro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿Pustinjska Plaza #world367

Hatchiro pažljivo korača po netaknutoj plaži, tragajući za predmetom od velike vrednosti. Njegove oči pažljivo pretražuju svaki centimetar peska, dok sunce polako zalazi, bacajući zlatasto svetlo na kristalno čisto more.


 U trenutku kada poslednji zraci sunca dodirnu horizont, Hatchirov pogled pada na neobično oblikovanu svetlucavi predmet, koji blista nenadmašnim sjajem. Uzbuđeno ga podiže, pitajuci se da li je to mozda jedan od predmeta koje trazi.
⦿Pustinjska Plaza C48c06bb9dabfd1738db417ca2201815

The member 'Hatchiro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿Pustinjska Plaza #world361

Pogledavsi predmet malo bolje video je da je to samo svetlucava skoljka specificnog oblika, nista sto bi izgledalo nalik onome sto on trazi, videvsi to ostavio je skoljku na svoje mesto i zaputio se ka njegovoj narednoj lokaciji gde ce nastaviti svoju istragu, nije hteo ostajati duze na ovom mestu zato sto trka sa ostalim ninjama non stop traje, imajuci na umu da se na sledecu lokaciju ne dodje neko pre njega.


⦿Pustinjska Plaza Be6647618886842fadb4be116e0f615c