Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Zabačeni deo Zlatne šume

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Zabačeni deo Zlatne šume

Pred očima pružala se prostrana dolina, dénudée od bilo kakvog drveća ili vegetacije koja bi pružila hlad ili zaklon. Zemlja je bila prekrivena niskim grmljem i travom, često isušenim pod uticajem sunčeve svjetlosti. Sunčevi zraci padali su s neba, stvarajući igru svjetlosti i sjene koja se prelamala o stijene i okolne padine. Zrak je bio ispunjen mirisom suše i zemlje, dok je tišina dominirala ovim pustim, ali i prelijepim pejzažom.

"Ovo će nam biti malo lakše! Nije gusto kao prošla šuma u kojoj smo pretraživali. Idemo sa najobičnijom taktikom kao i na onom mjestu gdje smo pronašli onu vrečicu sa tokenima. Nadam se da se sjećate ako ne onda da ponovim. Idemo zajedno kao tim 10-20 metara između nas i tražimo lagano po podu ili u krošnjama drveća. Budite spremni da bude teže naći!" nakon što je izdao ove upute on sam je počeo da svojim vidom skenira grmlje i dreveće koje se nalazilo oko njih.

Koliko god ovo bila manje zahtjevna lokacija fizički dosta je sličnih boja bilo tako da pronalazak nečeg skrivenog će automatski biti teže.

Stigao sam umoran na ovo mesto pa smo se dogovorili da polako hodamo i da razgledamo pa sam uzivao setajuci i razgledajuci uzviknuo sam "Ovde mora biti nesto" kako sam reko tako sam i mislio nadao sam se da ce se ovaj trud i muka na kraju isplatiti za ovo sto smo se ovoliko mucili, dok smo setali izvadio sam sendvic iz ranca i ponudio prijatelje, potom smo malko pustili korak i nastavili sa razgledanjem ove prelepe zlatne doline-sume sta je vec, cuo sam neke price o ovom mestu ali nisam bio siguran koliko je istina pa sam se samo drzao granice normale...

Konačno još jedna nagrada u našim rukama pitam se dali će mo još nagrada da osvoimo u stvari ovo nesme da bude pitanje već moramo da dobijemo još nagrada i nesmem da izgubim iz vida da bi mogli da budemo napoadnuti ovde ali se ja nebrinem ovo je dolina a ja imam bolji vid od drugih te sam ovde u prednosti u odnosu na druge ali nemam toliko brz refleks da bi ih izbegao ali mogu nešto da uradim nastavljam sa traganjem.Ovaj put barem nisam sam razgledam ovu dolinu sa celim našim timom "Pogledajte ova pečurka,nije normalno da raste u ovim predelima šta mislite da li se nešto nalazi ispod nje?" pokazivao sam na pečurkr u daljini pošli smo ka njo pitam se šta se nalazi ispod nje.

Rame uz ramo citav tim zajedno , dva uzumakija , uchiha djavoljih ociju i Jonin sa nekim meni cudnim klanom , nikada nisam prije vidio taj simbol ali nadam se da cu ga vidjeti barem jednom u borbenoj situaciji.

Jedan drugog ocima cuvamo ledja i provijeravamo korake , tako je najbolje , najmanje prostora za greske .

Zlatnom dolinom mi vladamo i ako ovde ima ista nama od interesa pronaci cemo ga . Sada ili nikada .

Ako poredim sa sumom od prosle pretrage ovo ce biti laganica.

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world369

Dok su članovi njegovog tima marno pregledali krajolik i sam šumski pod. Shohei je odlučio da pokuša možda predosjetiti sam predmet ili eventualno nešto zloćudno što se možda nalazilo u njihovoj blizini. Pustio je njih da odu nekih par metara ispred njega te je izveo znakove rukama i pokušao da osjeti nešto.

"Da vidim da li smo sigurni, nešto mi smrdi u zraku!"

#card10
Chakra sense fokusiram na neki predmet koji je eventualno infuziran chakrom ili na chakru nekog drugog bića

Setajuci i setajuci rezgledajuci i razgledajuci nisam primecivao nista ali je islo ka dobrom, uzivao sam u hrani i u druzenju i nadao se da cemo nesto naci, misija je bila poprilicno duga ali sam se spremao za ovo i rekao sam da necu niposto odustati pa sam nastavio jakim. ostrim pogledom na stvari gledao na sta sve mogu da naletim i da obratim paznju, dosta stvari koje sam gledao su presijavale i cinile se novim, put je bio naporan ali ja sam bio jaci, znao sam da cu ovo zavrsiti i hteo sam da dokazem svima kakav sam ninja...

Pitam se da li će mo da odredimo ovo kako treba jer mi se jer ova pečurka nam nije nešto mnogo donela moramo to bolje i brže sobzirom da imamo određen redosled moramo pažljivo da biramo sledeći tako da ovo neće da bude lako kao što su to mnogi mislili ali i dalje razgledamo da li ima nešto sumnivo ali pitam se da li će i drugi opaziti nelogičnosti.

Ne mogu da vidim dovoljno dobro patern ove trae kako bi mogao da organizujem kretanje prema necemu.

Iskrneo ovde ne vidim put koji bi me mogao odvest de necega necu nije mjesto ovde .

Jako je tesko traziti nesto kada ne znas sta trazis , ovo je zaista jedna od tih situacija.

Kolege konstantno nesto primjecuju , znaci li to da su bolji od mene ili jesnostavno imaju razvijeniju mastu.

U svakom slucjau ostajem fokusiran na svoju duznost.

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world362

Kada je završio sa svojim senzorskim sposobnostima odlučio je da ih stigne u par većih i brzžih koraka. Oni su gledali neki čudan pejzaž ali nije bilo vremena za odmor. Ovo nije shvatao kao igru neko kao utrku života i smrti svjetskih sila koje su se u ovom trenutku nadmetale.

"Ovo mjesto me čini malo konfuznim a vidim i vas!" rekao je dok je pratio neke čudne formacije oblaka iznad njih.

Hodajući naišli smo na prepreke za koje smo morali da se pomucimo pa sad pokušavamo da se vratimo na stazu i da nastavimo da trazimo bio sam veoma, uzbuđen i Srecan da nastavim dalje pa sam fokus držao na stvarima na zemlji i nadao se sto boljem većinom vremena sam gledao u Kaneka da vidim kako on pokušava da nadje nešto i video sam da je veoma fokusiran.

Ovo je bilo peskorisno čekaj šta je ovo ovaj simbol mi je poznat "Ljudi brzo" ovde se događa nešto krupno jer ovo je pečat koji je ostavio ocucuki sa sukunahikonom pre nego što ga je zbriso nepoznati šinobi ko zna šta se ovde nalazi ali moram da verujem da sam našao nešto više od običnog ocucuki znaka ali nema veze moramo da probamo.Ovi oblaci su poprilično čudni šta li nam se sprema.

Prepreke se gomilaju ali mi ne posustajemo .

Kao lavovi kroz dzunglu kako gaze.

Kao vitezovi hrabro jasemo.

Prepreke su fatalne za one slabog srca.

Ja nisam jedan od njih.

Necu nikada ni dozvoliti da postanem.

Ako ovde odustanem kako cu otkriti jedinu tajnu koju zelim ...

Tajnu mracne grane Uzumaki klana ...

Tajne vjecnog zivota ...

A ovo je prva stepenica u mome jako razradjenom planu ...

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world370

Osjećao da je blizu neki predmet. Članovi njegovog tima su se kretali malo sporadično, na momente su bili fokusirani na jedno na momente su bili fokusirani na različite detalje koji su se nalazili ispred njih. Znao je da ih mora malo ohrabriti i dati im podrške.

"Ovo shvatite kao da se penjete uz stepenište, korak po korak do završnog cilja!" rekao je i pustio blagi osmjeh kako bi im dao vetar u leđa i pomogao im da se bolje usredotoče.

Ponovo sam uzeo vodu da popijem jer sam bio jako zedan od ovog mesta i ove avanture, pustio sam malo korak da ih stignem jer sam zastao malo dok sam pio vodu pa sam se vratio i krenuo da razgledam lepo razcvetalo drvece koje njise vetrom a mi hodamo po vetru trazeci blago i u glavi mi se svo vreme odvijala pesma ona pesma koju sam stalno slusao u akademiji i ovaj trenutak kada sam ozbiljan ninja postao jedva cekam da se vratim kuci kod moje porodice, obecao sam im da cu jednog dana biti najbolji i da cu ih uciniti ponosnim pa tako moram ovo obecanje da ispunim...

Vreme je da odradimo poso kako treba nesmemo da se opuštamo jer ako se budemo opustili bićemo jebani zbog toga meramo da izoštrimo čula tamo, tamo nešto je čudno u vezi onog drveta ali opet nikada nisam video,ovo mora da bude nešto dobro,ovaj raspored cveća je poprilično zbunjujuć ali nema veze moramo da nastavimo idemo da izvidimo šta ima da se iskopa.

Korak po korak , svidja mi se ta metafora , mislim da cu je zadrzati i shvatiti za ubuduce ....

Nekako osijecam da smo previse ovde na cistini , ako neko ima zelju da nas napadne ovo bi bilo idealan scenarium za njega ili njih.

Ne osijecam se siguran koliko kod vjerovao u svoje sposobnosti.

Svoje saborce nisam vidio u borbi tako da za njih necu da garantujem ali sposobnosti topografije i trazenja iskreno moram da pohvalim.

Za sada nista nismo pronasli ali ne odustajemo , ali dolini se blizi kraj , mislim da cemo brzo na nesto da naidjemo , da li dobro ili lose jos uvijek ne znam ali nesto se sprema ....

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world370

Vrijeme je polako počelo da se gubi kontroli, zašto i kako nije ni sam znao ali jedno je bilo sigurno, bili su u tragu nečega. Sada ne mogu odustati. U očima svojih članova tima je video kako u momentima dok traže vjerovatno razmišljaju ili se prisjećaju nekih detalja iz njihovih personalnih života.

Skenirao je malo situaciju oko njih, ništa specijalno još nije zapalo u njegov vid. Kako ne bi ometao njihovu koncentraciju u ovim momentima Shohei je odlučio da ostane malo tiši i dozvoli njihovim umovima i očima da pretražuju.

Prisecao sam se nekih starih dana i stvari koje smo Kaneko i ja radili i pravili kao mali to mi je bio veoma lep period koji mi se sad vrti u glavi a pogledaj nas sada na pragu za polaganje jonina u opasnoj misiji trazimo blago, toliko opasnosti ali mi se i dalje držimo zajedno i borimo, ova suma je bila velika i zbunjujuća pa smo se morali držati zajedno koliko god je to moguce, svi su bili toliko jaki pa sam morao i ja nismo se hteli predati već pronaći sve i biti najuspješniji, bio sam ponosan na moj tim i mene šta smo sve pronašli do sad ali zeleli smo još

Razgledaju ći ovu livadu nakon onog drveta ništa mi više nije delovalo sumnjivo pitam se da li ću ikada pronaći ono što tražim sukuna hikona je moje nasleđe sa majkine strane jer je ona zapravo naslednica tog ocucukija što znači da to oko meni pripada ako ga nebudem našo sad neću moći da nađem odbeglu tamnu granu uzumakija moram da ih pobedim ili će ceo svet biti u opasnosti.

Kako trazim postajem nervozan , agresivan ... Prebacujem ...

Derem se svim plucima 

,,AaaaAAAaaaaAaaaaaa''


Adrenalin me obuzima , nanjusio sam ono sto trazimo , u meni zivotinjski instinkt kipi ...

,,Ovamo osijecam da je ovamo za mnom odmah , svi !!!''

Skrecem sa puta i plana kretanja kakv je bio ali moram , znam da ce se isplatiti.

Trcim velikom brzinom prema jugo/istoku.

Hvatam nizbrdicu pa moji koraci su sve brzi , tezi za kontrolisati ali cilj opravdava sve ....

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world370

Trenutci su postajali kraći, svaki korak teži i sam je noseo više opasnosti iza sebe. Gdje se nalazi taj prokleti predmet, nije mu bilo jasno zašto na ovakvoj lokaciji koja sama po sebi nije veoma kompleksna ne mogu da pronađu nešto. Da li je to samo maska ove lokacije i da li se taj predmet tako dobro skrivao a ustvari bio nam je pred samim očima.

U momentu je pogledao u Sparowa koji je ispustio neki zivotinjski odnosno barbarski krik, nije mu izgledao takav na prvu ali ga je očigledno pogrešno procjenio.

"Smirite svoje strasti, kao tim idemo do kraja i naći ćemo ovaj predmet. Vjerujte u sebe pa onda i u svoje saborce!" dodao je kako bi ih na momenat vratio u realnost i ohrabrio za dalje.

Neverovatno kolika suma išli smo pravo i pravo i pravo i pravo i pravo ali kraj je bio konačno na vidiku krenuo sam malo ubrzanije da idem i da jurcam šumom jer je bila ogromna pa sam zeleo sto pre da odemo odavde ali ne praznih ruku, u svakom trenutku sam ocekivao nešto da nadjemo, sve sto smo bili bliži i bliži izlazu to sam ja bio srecniji jer to znaci da nam je ovo blizu kraja misije, primetio sam da i Kaneko slabo stoji sa ovim ali sam mu dao pogled koji on vrlo dobro zna šta znaci pa smo obojica nastavili kroz ovu sumu…

Nastavio sam da razgledam primetio sam čudno ponašanje ptica i koliko je ovo realno kako je moguće da moramo ovoliko stvari nadalje držimo se svi zajedno ali opet ovaj let ptica me intrigira krećemo da ispitamo šta se dešava ali moramo da budemo brži od drugih kako bi mogli da uradimo ovo kako treba da bi bilo ovo dobro pitam se da li će mo stići sve na vreme.

Ne moraju me pratiti tu je , znam to .

Uzimam bic koji mi je bio skriven iz borbenog opasaca i koristim ga za razgranjivanje prepreke na koju naidjem ..


#card349

Nakon sto grane padnu na tlo bicem udaram sebe po ledjima radi kontrole adrenalina i emocija ali i malo zbog licne satisfakcije .

Volim krv pa makar i sopstvenu . Smiruje me . Opusta mi od misica pa sve do mozga ..

Euforija boli brzo prolazi jer mislim da nalazim nesto ....

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world366

StorynoteUdarac biča je probudio drevni gnev šume. Nekada je u njoj živeo jedan ogranak senju klana koji je masakriran. Poslednjom svojom chakrom ispunili su šumu gnevom koja će stunovati sve koji joj naude. Na vas ide korenje 1500 zagarantovani damage sa namerom da vas stunuje. Medjutim nakon toliko godina oslabilo je vremenom tako da ćete moći nakon 4h da postujete. (proći će stun). Ovaj napad vas ne može povrediti samo stunovati. Korenje vam dolazi sa svih strana i brani se svako za sebe.

Korjenje sa svih strana , ogromno i agresivno , kao da ima sopstvenu volju , ovo je jutsu sledeceg levela !
Moram se odbraniti 

Uzumaki Klan !

Barijera !

#card1354

Pojacavam barieru 3 puta kako bi mogal da izdrzi ovoliku silu napda .... Uspijevam ali jedva ...

Jos jednom tehnike moga klana su me spasile . 

Ostali .... Kako su ostali ???

Moram ih pronaci !

Ako su uopste dostojni spasavanja ....... Mracne misli mi se ponovo javljajuj ....

Gledao sam kad odjednom korenje ispred mene su buknuli sa svih strana gledao sam tražio ali nikog nije bilo pored mene, nisam imao ništa toliko jako da se odbranim pa sam nazalost prepustio sudbini, niko nije bio pobegli su i spasili su se a ja sam morao da ostavim sebe da me udari ovo korenje jer mi nije bilo druge, nadam se da će možda neko doći po mene i probati da me spasi, ali ne trebam čekati druge i njihovu pomoć već sam sebe spasite ali nazalost ovog puta ništa nisam mogo sem gledati "Samo napred, ne plašim te se…kako korenje udara u mene :( "

Ovo je smešno koliko dugo će da se igraju kao deca
#card1354
stavljam barieru na sebe i utrosručujem *korenje udara o barijeru* ovo nije toliko lako kao što sam mislio bi će smešno ako padnem na ovaj način *prolazi neko vreme i korenje se raspada* Muro i vođa su u opasnosti ali nemožemo da im pomognemo žao mi je vođo a još više mi je žao tebe Muro razneću ovo usrano korenje kako znam i umem Sparow se isto odbranio bar nas je dvjica na bezbednom moramo da odugovlačimo dok se oni ne odbrane.

Stun je pogodio iz prve i Shohei je pao na tlo.

MISLI DOK JE ONESVESCEN :

Barijere imaju 450 defenca. Zagarantovani 1500: 1500 > 450, stunovani ste.

Dobili smo informaciju od retkog predmeta koji smo pronasli o ljudima koji su nasli retki sa legendarnim oruzjem kao i jos vrednih dragocenosti. U Washiju se probudila zelja da ovaj dan ucini boljim i ipak dobije nesto za svo ovo kopanje kojim se bavi ceo dan. Prizao je nepokretnim nindzama i pokupio [sav ryo koji su imali i svitak sa legendarnim oruzjem] .
Nakon sto su Makoto i Washi podelili plen kako su se dogovorili Washi je dobio novu ideju ovaj put malo vise sadisticku i odlucio..
#card1363 PECATI SHOHEIA U  SVITAK
#card390 EVO IMAM I SVITAK

#card330 zatim vadim kunai
#card19 onesvescujem Kanekoa i ostavljam ga na 1 hp

"HAHAHAHHA! Mali brate, interesantan si ti. Vidi se da ti je onaj crnac bio ćale! HAHAHAHHAHA!" Gromoglasno se smejao, živeo je za ovakve prizore i persone. Pomogao je malom, možda luđem od njega, dečaku i izvadio je kunai te je onesvestio Muro-a i Sparrow-a, ostavljajućih na 1hp. Kez mu se nije sklanjao sa lica, jedva je čekao da vidi šta će se dalje desiti.
#card330 #card19
"HAHAHAHAHA!!" Još jedan smeh je odjeknuo kad ih je Makoto pogledao kako leže, bespomoćni, sve zbog deteta.

Nakon skupljanja svih njihovih dragocenosti i ostavljanja jednog shinobio svesnog kako bi mogao da probudi svoje "prijatelje" Washi i Makoto su krenuli dalje kroz sumu do izlaza iz iste. Celim putem culo se zveckanje zlatnih kovanica u njihovim dzepovima ali najvise ih je kopkalo sta je bilo zatvoreno u svitku koji su takodje pronasli. Odlucili su da cim izadju na cistinu i na sigurno otvore i saznaju sta je unutra. Uprazali su korak i sve vreme bili na oprezu da li ih neko prati

Posle dugog vremena krecem sa razbudjivanjem polako trljajuci oci, mlitavo sam otvorio oci dok mi se vid ne procisti, pogledao sam pravo i video sam nebo, lezao sam na podu i nisam znao sta se desava i sta se dogodilo polako sam krenuo da ustajem i da stanem na noge kad oko sebe vidim opsti haos, nered i haos, da li je moguce video sam svoje prijatelje koji su bili onesvesceni ili ne daj moze mrtvi na podu ogromno korenje na podu, prijatelji na zemlji cudo sta se sve izdesavalo bio sam izneverovao i nisam mogao da se setim sta se desilo, kad u jednom trenutku krece i Kaneko da ustaje i da trlja oci i da pita sta se dogodilo unaokolo, pokusao sam jako da se setim i setio sam se korenja koje je krenulo na nas i to je sve, ali cekaj sta je sa ovom dvojicom, nase nagrade sve sta je ovo "Sta je ovo gde su nagrade, Sparow, Shohei jeste li dobro ustanite" krenuo sam da panicim i da ludim, bio sam veoma besan jer se nisu pomerali i nisu davali nikakve znakove i ako su disali i nase nagrade nije ih bilo, nema sanse da smo samo nas 4 ovde, ovo je necije maslo i delo koji nam je pokupio nagrade rekao sam besno stiskajuci pesnicu krenuo sam da panicim, krenuo sam sa Kanekom da budem ovu dvojicu i da trazim nagrade ali ih nije bilo, osecao sam jaku bol kao da cemo ih izgubite ali nisam to smeo da dozvolim ta bol ako ostavim 2 prijatelja da umru, ne ne ne to nikako ne sme da se desi i onaj koji je uzeo nagrade se nece lepo provesti... Hajde Kaneko stavi sparowa na ledja ja cu Shohei-ja i idemo ne smemo da stanemo, oni jos disu ali ako se probude skorije krenucu da panicim, nadaj mo se da ce se probuditi...

Sta se ovo dogodilo otvorio sam oci trljajuci ih i polako krenuo da ustajem, ugledao sam Muroa koji gleda u sav ovaj haos, nisam znao sta se desava sve je bilo u haosu, Sparow Shohei sta se ovde dogodilo ne mogu da se setim, Sta se dogodilo jesu li dobro Sparow i Shohei ne zelim ih sada izgubite to ne sme da se dogodi zabrinuto sam gledao unaokolo kakav haos kad sam video da nema nagrada koje su bile kod Shohei-ja bio sam jako ljut i potrazio sam unaokolo ali nisam mogao naci odmah sam provalio sta je u pitanju
Ne zasto zasto samo da budu uredu i da nadjemo nagrade sigurno su ovde negde, nisu bile tu Muro mi je rekao da stavim Sparowa na ledja a on ce Shohei-ja pa da nastavimo i da se nada da ce se sto pre probuditi, rekao mi je sta se desilo pa mi je malo vratio secanja, a da da li je moguce da nam se to desilo toliko dugo na putu i sada ovako sve da izgubimo, ne zasto toliko vremena rada i truda i ne smemo izgubiti drugare sad, sada je sve pod znakom pitanja...

The member 'Kaneko' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world372

Šetajući umorno i istarazivajuci ostatak šume ugledao sam neku vrećicu i odmah užurbanim korakom noseći Shohei-ja požurio prema njoj uzeo sam je i pogledao kad ono nasli smo tokene uzviknuo sam Kaneku pogledaj uspeli smo, vraticemo se jači nego sto smo bili samo polako… rekao sam mu sa velikim poverenjem jer još verujem da će se njim dvojica probuditi i da ćemo ih iznenaditi sa blagom u suprotnom JA NE SMEM NI DA POMISLIM NA TO AKO SE NE PROBUDE ko zna šta će da se desi sa mnom ne smem da dozvolim to sebi, posle tog ulova Kaneko i ja smo nastavili dalje u lov…

Napokon nešto da bude kako treba neznam  kako ovo da shvatim ali mi idemo na bolje samo se nadam da će sparow da izdrži neželim da umre "Odlično Muro svaka čast legendo"  nikada  neću da dozvolim da iko umre "Muro kako je vođa" ako izgubimo njih izgubili smo svaku šansu za pobedu zbog toga nesmeju da umru moramo da učinimo sve da njih dvoica ostanu živi inače nikada sebi neću da oprostim.Nastavio sam noseći sparowa na svoim leđima i naišao na neku čudnu stvar na podu "Muro dolazi ovde ima nešto"

The member 'Kaneko' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world362

Kaneko i ja smo nastavili sa osmehom na licu dalje i ako sam ja duboko u sebi znao da necu nikad sebi oprostiti ako dozvolim da njih dvojica umro ali sam se ipak nadao svemu najbolje hahaha pa evo super je pogotova sada kada sam nasao ovu vrecu veoma energicno smo krenuli dalje sa jednom ogromnom brigom koju nosim na ledjima i jednom velikom brigom koju nosi Kaneko na ledjima, nismo ni zeleli da razmisljamo o onome najgorem jer to nebih sabi oprostio nikada i ko zna sta bi se desilo sa mnom vec sam se opustio i razmisljao kako sam ja ustao pa tako ce i oni nije sigurno niko njih ubio, tesio sam se i tesio misleci kako ce svakog trenutka ustati, Kaneko i ja smo hrabro nastavili dalje sa dve negativne pomisli...

dobro je sparow i vođa su u redu moramo da nastavimo jer nikada nećemo da nađemo ništa ako čekamo njih da se probude ovde nešto nije kako treba moramo da požurimo imam neki čudan osećaj kako ovo nije ni blizu gotovog *Čudna oznaka sukuna hikone na jednom od drveća je privukla kanekovu pažnju* Dali je moguće zašto me toliko znakova ocucukija prati šta se ovde dešava kako je moguće da me toliko njih prati ovo nije normalno saberi se kaneko rekao sam sebi vreme je da počnemo da tražimooko tog drveta razmišljao sam dok sam nosio sparowa.

The member 'Kaneko' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Zabačeni deo Zlatne šume #world367

Nastavili smo dugim putem Kaneko i ja i jos nam je put bio jako tezi zbos Shohei-ja i Sparowa koje smo nosili Kaneko i ja ali to je bilo najmanje sto smo mogli za njih, uzurbanim korakom smo naisli do neke pecinice u koju smo usli i Kaneko i ja jer nismo hteli da se razdvajamo pa smo krenuli sa istrazivanjem ove rupe ili pecine sta je vec, videli smo svakakvo lepo kamenje i duboku pecinu koja je govorila vise od 1000 reci ali je potrebno da je skroz pretrazimo pa smo se Kaneko i ja Uzurbano uputili da je sto dublje istrazimo, sve vreme mi se vrtelo da li ce preziveti Shohei i Sparow jer ako ne prezive to bi bio ogroman sok za mene...