Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Krvava šuma - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Krvava šuma

First topic message reminder :

⦿ Krvava šuma  - Page 2 Art-blood-forest-land-wallpaper-preview

Krvava šuma leži kao mračna senka usred tišine, kao da je progutala svetlost i život koji je nekad kroz nju prolazio. Njene grančice su izobličene, a lišće koje visi s njih izgleda poput kapi krvi, stvarajući sablasnu sliku koja čini srce da zadrhti od straha. Kora drveća ima crvenkastu boju, kao da je natopljena krvlju, dok se pod nogama šumskog tla čini mekan i lepljiv pod pritiskom.

Nakon sto su poceli opet da istrazuju sumu krvi. U trenutku ucinilo mu se da je video svetlost koja dolazi iz zbuna u blizini. Morao je dva puta da pogleda da bi se uverio da bi to moglo biti blago. Polako se zaputio tamo sav srecan sto ce mozda naci jos jedan kristal. Ipak je bio malo iznerviran zbog incidenta koji se desio malopre i nije mu bilo bas drago sto im je to otezalo potragu toliko.

The member 'Rurimetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Krvava šuma  - Page 2 #world365

Ova potraga ga je sve vise i vise smarala pa je malo sjeo na obliznji kamen koji je jako udoban za lezati na njemu, ostavio je sve sto je ponio na pod i malo se odmorio od svog ovog trazenja kristala. Nakon nekoliko minuta ustao je i vratio se u potragu, pretrazivao je svugdje gdje je mogao da nista ne propusti posto bi to bilo jako lose.

Sve je vise problema bilo, sve vise simsisa, paukova, gusenica se krenulo pojavljivati i krenuli su cak da budu napadni i da ga zaskacu. To je lako resavao svojim macem i laganim pokretima zamaha. Razmisljao je o tome kako ostalima ide, nadao se da ce uspeti da pronadju jos nesto ovde, pre nego sto promene lokaciju na kojoj su trenutno trazioi kristale ili bar neko blago sto su jedino nasli do sada, to jest Yabai.

U pecini je trazio svuda kuda je primetio da se nesta moglo nalaziti ali nista se nije skrivalo tu. Odlucio je izaci napolje i nastaviti setati po sumi a ne po pecinama jer je sigurnije. Mozda se neka divlja zver nalazi u pecini i vreba da neko udje unutra. Yazi je polako hodao po stazi koja se nalazila u sumi i nadao se najboljem.

Dok je prilazio zbunju, svetlost je postajala sve jaca, stvarajuci caroban sjaj izmedju grancica. Srce mu je ubrzano kucalo od uzbudjenja dok je pazljivo pokusavao da se probije kroz guste grane i otkrije izvor svetlosti. Kada je konacno stigao do sredine zbuna, oci su mu zasvetlele od radosti. Pred njim se pruzao mali zbun, a usred njega stajala je neobicna svetlost koja je sijala u razlicitim nijansama plave i zelene boje.

The member 'Rurimetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Krvava šuma  - Page 2 #world369

Po sumi je razgledao svuda kako bi nasao nesta skriveno sto bi mozda vredelo makar malo. U odnosu na ostale ljude ove misije Yazi je bas lose prosao u trazenju blaga. Vec je izgubio svu nadu koju je imao da ce naci nesta i da ce opet biti srecan kao kada je zavrsio misiju danas. Nastavio je tragati sumom ne bi li nasao nesta.

Izgleda da je uskoro dosao kraj ove pecine, nista pametno ovde nasao nije. Jedino ako se bude vracao nazad pa usput ga mozda nesto zadesi. Laganim koracima je krenuo da se vraca prema izlazu iz pecine, gledao je okolo u nadi da je nesto propustio da ce nabasati na nesto korisno. Nada je bila sve manja, ali nije hteo ni u jednom trenutku da odustane od svog cilja.

Dok je trazio odlucio je da malo vise pretraazuje stjene koje vidi u blizini sebe posto se mozda blizu njih nalazi kristal ili vise njih. tako da nije cekao ni skunde i krenuo je u potragu za kristalom pored stijena, dok je trtzio jednu nasao je tako da je pazljivo gledao oko nje ali nij imao srece. Pored te stijene se nije nalazilo nista.

U medjuvremenu, sunce je polako zalazilo na horizontu, stvarajuci prelepi zalazak boja na nebu. Bio je to miran prizor koji je umirio njegovu nervozu. Shvatio je da je svaki korak u istrazivanju sume krvi put ka necemu neobicnom i nepredvidivom, a ovaj pronalazak kristala bio bi kljucan za izgradnju njegovog iskustva u avanturama i slicnim stvarima. Polako je zalazio sve dublje i dublje u sumu.

The member 'Rurimetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Krvava šuma  - Page 2 #world363