Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Hiraoshi Šumarak

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Hiraoshi Šumarak

⦿ Hiraoshi Šumarak RsLApij

Šuma se protezala široko pred očima, stvarajući zeleni labirint gustih krošnji i razgranatih grana. Svjetlost sunca probijala se kroz gusto lišće, stvarajući igru sjena i svjetlosti koja je plesala po tlu. Mirisi mahovine, zemlje i cvjetova lebdjeli su u zraku, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je miješala čaroliju i tajanstvo. Zvukovi prirode odjekivali su kroz šumu - cvrkut ptica, šum vjetra, i šuštanje lišća donosili su melodiju prirode koja je oživljavala ovaj divlji krajolik.

Ovaj dio Hiraoshi šume je bio veoma divlji. Grane su se protezale citavom dužinom te samim tim pravile mistični ali u istu ruku i čarobni labirint. Iako je selo iz kojeg su izašli bilo veoma uspješnuo počeo je razmišljati da možda baš on može postati meta za zle sile kao Akumetsu baš radi skola u kojem nije znao šta se nalazi. Bolje ga je svezao i ubacio dublje u svoj ranac te se okenuo prema svom timu i rekao.

"Idemo sa istom taktikom kao i u prošloj šumi! Razmak između vas neka bude po 100 metara a ja ću da vas pratim sa visine."

"Potrudicemo se da se ne odvajamo previse i na granje ne brini" unosio sam mu veliko poverenje pricaci mu ovo pa sam izvadio svoj fuma shuriken #card345 da bih lakse prolazio i pokusao da nadjem nesto na proslom mestu smo imali srece mogu reci pa da vidim hocemo li i sad naci nesto, sa fuma shurikenom sam seko prepreke i grane da se ne bih zaglavio i nisam hteo previse da se udaljavam pa sam pa sam u okolnoj blizini istrazivao i gledao na sta bih sve mogao da naidjem, ugledao sam jedno zanimljivo mesto na koje sam mogo da idem i koje nije bilo vise od 100m udaljenosti...

Nakon svega konačno jedan uspeh pitam se kakav će dalji napredak da bude nastavljam sa svojom potragom u ovoj šumi vreme je da završimo za zabavu i ovde imam dobar osećaj ali ima tu i malo sumnje ovde ima nečeg ali neću da dozvolim da me ovo ulaši ima da nađem još jednu tajnu koja je zapečaćena nikada neću da stanem i da samog sebe obrukam.Ovde je poprilično gusto granje pa moramo da se držimo ma otstojanju.

Suma je moj domaci teren!

,,Suma je nezahvalna ljubavnica , sto metara u sekundi moze postati mnogo vise  , odrzavajte vizuelni kontakt,,


Svaka grana ima svoju pricu svako stablo je knjiga zivota koja zeli pricati svoju pricu .... a ne moze ...

Kada bi samo moglo rekli bi nam sta trazimo i sve bi bilo lakse ...

Dodirujem koru prestarog hrasta u zelju da saznam njegove tajne ali bezuspijesno ....

Nastavljam dalje odrzavajuci kontakt ocima sa saborcima ...

Potraga ce uspijeti ! Osijecam to !

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Hiraoshi Šumarak #world365

Dok je gledao svoje članove tima kako se kreću kroz gusti teren Shohei je odlučio da se digne u visine kao orao koji traži svoj plijen.

#card1453
Pravim pescanu plocu i polijećem tik uz same krošnje kako bi izbjegao lijane koje su se spuštale sa grana

Dok je leteo gledao je kako neki od njih preskaču dok drugi idu malo agresivnijom metodom i režu same lijane i grane koje su im smetale. Radili su dobro, počeli su da ga slušaju sve više i više ali također je znao da zbog njihove same energetičnosti može neki bitan detalj da im promakne.

Otisao sam na to mesto koje je bilo na 100m udaljenosti i krenuo da trazim, video sam previse lijana koje sam sekao i svakavo novo kamenje ali nigde nije bilo onoga sto trazim, imao sam veliku zelju pa sam brzo krenuo da istrazujem ali nisam dozvolio da to sto brzo trazim utice da ne pogledam na svako mesto, krenuo sam dalje jer nije bilo u ovoj rupici nista osim nekog cudnog kamenja, otisao sam kod nekih palih drveca i stabala i gledao ispod, iznad, levo, desno trazio i trazio i trazio...

Koliko dugo ću da budem ovde da li ovo ima smisla sada smo malo bliže jedno drugom nemogu ali opet to mi nedaje osećaj sigurnosti koji bi trebalo da se oseća u vazduhu sve jedni izvadio sam #card350 svoj kusanagi kako bih se lakše probio i možda našao nešto šzo je vredno kako bi usrećio saborce i samoga sebe nikada neću da zaboravim ove dane kada smo svi kao braća išli u ovakvu pustolovinu.

Suma postaje sve gusca , sjecem granje i probijam se groz ostro grmlje.

Koza mi puca od ostrine terena ali nema veze , koza ce zarasti samo se misija mora odraditi.

Gledam kako ide mome timu , napreduju , pozitivno me iznenadjuju ... MOze se cak reci da sam ponosan na njih ...

OVaj put osijecam optimizam , ne smao sa svoje strane nego i sa strane moga time . Prvi put osijecam ovo , ovu povezanost ...

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Hiraoshi Šumarak #world367

Gledao ih je kako brzo i efektivno obavljaju svoje naređenje, ali sada je bio red na njemu da bude primjer mladim ninjama koji su odlučili da putuju sa njim. Spustio je se na svojoj pescanoj platformi na tlo kada je uočio da nema nikakvih promjena iz zraka dok je leteo.

"Vjerujemo u vas!" - glasno je uzvikao dok se prisjećao momenata kada je bio bez brige sa svojom sestrom i često se upućivao na ovakva mjesta kako bi istraživali zajedno. Kao da je osjetio i njeno prisustvo u samoj šumi.

Ni ovde nista morao sam ponovo da zamahnem na lijane i drvece sa svojim oruzjem koje me odlicno sluzi i imam veliku ljubav prema ovom oruzju i necu dozvoliti da ga izgubim, ali sada nije to toliko bitno nego blago koje trazimo i sto je jos bitnije kako cemo podeliti uzurbano secuci lijane sam trazio nesto na sta bih mogao da naidjem kad ono drveca na podu u obliku x bio sam zacudjen pa sam otisao da pogledam da li je to neki znak ili samo haluciniram jer nisam jeo dugo, izvadio sam vodu iz ranca i popio da se malo vratim sebi i nastavio prema x znaku da vidim da li sam lud ili stvarno to vidim...

Razmišljamo sam malo i mora da postoi odrećen redosled *vidim vođu kako leti na svom pesku* stvarno je fascinantan možda jeste udaljen dosta od mene ali ga i dalje vidim zbog toga što je na velikoj visini *Penjem se na drvo kako bi bolje osmotrio situaciju* ovo je zeznuto ali imam vere da će mo da nešto pronađemo *silazim sa drveta* kako god moram da nastavim dalje sa potragom *Sišao sam i nastavio potragu uz svoj verni kusanagi* laknulo mi je kada sam čuo da vođa veruje u nas.

Vidim da se sto metara odrzava , preskacem srusena debla i izbjegavam d anagazim na preotrovne gljive .... Iako mi pada na pamet da ih uberem , kroz iskustvo u  medical tehnikama sam naucio da napravim otrov od njih ... I to jako efikasan ..

Trzam se od distrakcija i ovog razmiljanja i opet vracam fokus na zadatak .... 

Lisce je ovde malo cudnije , iz nekog meni nepoznatog razloga imam topli osijecaj da smo na pravom putu ..

Sve mi je cudno u ovoj oblasti ...

imam potrebu za svojim sensor sposobnostima tako da palim 

#card10

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Hiraoshi Šumarak #world372

"Momci opustite se, ovdje je samo novac." rekao je svom timu polje zvižduka koji je ispustio da ih dozove

Uzeo je poveću vrecu u kojoj je očigledno bio ryo. Podelio ga svima  na jednake delove i svoj deo zapakovao u ranac zajedno sa skrolom i maloj vrećici sa tokenima.

"Vrijeme da krenemo dalje!" govorio je dok je izdao znak da polako krenu pakovati ryo koji su dobili i nastave putovanje