Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Planina Krvi

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Planina Krvi⦿ Planina Krvi 6539b438-1520

Planina Krvi leži kao tamna senka usred prostranstva, svojom prisutnošću gušeći svetlost i život oko sebe. Njeni vrhovi izbrazdani su dubokim pukotinama koje zrače tamnom energijom, kao da sama zemlja ovde krvari. Boja planine je neprirodna, poput mešavine crvene, smeđe i crne boje, stvarajući grotesknu sliku koja izaziva jezu. Sve oko nje je mrtvo - biljke su osušene, životinje su nestale, a vazduh je težak i ispunjen neobjašnjivom mukom.

Nakon sto su shvatili da nema nista vise vredno, sledeca lokacija koju su trebali da posete jeste planina krvi. Prvo sto su morali da urade jeste da dogovore plan oko nalazenja, posto je ovo mesto za razliku od proslog mnogo jezivije i strasnije, strah u kosti se ubacivao od same sitaucije ovde. Odlucio je da iskaze plan, te da zapocnu potragu.

U redu, ovo je sledeca lokacija gde bi trebalo da pronadjemo nesto. Yazi, kreni samnom, vas dvojica idite svojim putem.

Te su krenuli u potragu.

Nakon sto su svi skontali da u sumi vise nema kristala promjenili su mjesto i odlucili da potraze kristale na krvavoj planini, svi su se nadali da ce ovdje imati jos vise srece nego sto su imali. Tako da Tengen nije cekao ni sekunde uputio se ka smjeru koji mu je izgledao zanimljivo u nadi da ce pronaci kristal ili vise.

Yazi je zajedno sa svima ostalima izasao iz sume i dosli su do planine krvi gde je Yabai rekao da on opet ode sa njim kao i kad su tek dosli u sumu iz koje su upravo izasli. Polako je krenuo da se penje na planinu zajedno sa Yabaijem u nadi da ce negde na planini naci nesta vredno opet kao sto su nasli i u sumi.

Nakon neuspele misije za pronalaskom kristala u velikoj sumi, uputili su se ka takozvanoj planini krvi. Rurimetsuu je padalo na pamet da je ovde mozda cak i veca sansa za pronalazak kristala s obzirom da je sam teren cistiji i da imamo bolji uvid u to sta pretrazujemo. Opet je pao u tim sa bradolikim te su se uputili ka istom pravcu.

The member 'Rurimetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Planina Krvi #world365

Planina mu je bila jako zanimljiva posto je citav dan bio u sumi a sada je na visini gdje moze sve fino da vidi, ali je vjerovatno kristal u nekoj od pecina koje su se nalazile na planini. Tako da se Tengen zaputio u jednu ali ovaj put sa bakljom koju je uzeo sa ulaza od pecine, to je vjerovatno bio neki dekor al je sada dospio do Tengena.

Krenula je potraga, sada su imali dosta da istraze ovde. S obzirom da su tek krenuli, nadao se da ce biti nesto zanimljivo. Planina je zaista bila jeziva, svaka biljka je uvenula ovde. Ni traga ni glasa, od zive duse ovde nije bilo sem njih. Ovo mu je zaista delovalo kao mesto gde bi se nalazilo nesto korisno, kao i kristal. Potraga u smeru sa njegovim kolegom je otpocela, nadao se ovog puta brzom nalazenju.

Ajmo jos nesto pronaci.

Planina je bila dobra za razliku od sume posto je Yazi mogao videti svakoga sta radi i gde se nalaze u trenutku kada gleda. Medjutim imao je istu srecu u pronalazenju necega vrednog i to nije bilo nikako dobro. Yazi je zeleo da nadje sto je vise mogao stvari i da se vrati kuci bogat i imucan.

Yabai osecam da cemo naci nesta uskoro.

[b]Odlucio je poci iza tengena koji je put osvetljavao bakljom, uputili su se u pecinu sto je Rurimetsuu delovalo kao dobra taktika za pronalazenje kristala. Unutra je izbijala crvena svetlost koja je dolazila iz zidova planine. Planina je bila jako cudna ali ipak je tu bila velika sansa za pronalazak kristala ili drugih vrednih stvari. Zajedno su njih dvojica usli u pecinu trazeci kristale.

The member 'Rurimetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Planina Krvi #world361

Nakon što je pogledao smrt u oči Tomi se našao u regiji koja je bila veoma prepoznatljiva po svojim stravičnim i jezivim pričama. Naravno ovakav teren je upravo ono što bi moglo privuči krijumčare da nasele ove prostore i koriste kao svoju bazu za daljnje operacija.

Nakon pažljivog skeniranje dna planine ugledao je jednog sićušnog ninju koji je na prvi pogled bio obučen sličan onom koji je porazio Tomija.

"Sada kada sam vidio kakve tehnike koristite mislim da će ovo biti mnogo lakše!"

#card25
Stvaram vodeni vrtlog oko sebe +200DMG na vodu

#card27
Iz usta pljujem mlaz na protivnika od 400DMG

The member 'Tomohiro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
⦿ Planina Krvi #world188

"Pa ti si neki sposoban također za izbjegavanje, možda sam sreo tvoga učitelja prije tebe!"

Gledajući kako polu-vještim potezima tjela izbjegava Tomijeve napade, znao je duboko u sebi da sa ovim protivnikom neće imati problema. Bilo je pitanje vremena kada će izgubiti svoju snagu i početi da srlja u svoju propast.

#card98
Ovo + Ganzan pasivna me štite i ostaje Štita 50HP

#card30
Vodeni tornado od 500DMG ide na protivnika

The member 'Tomohiro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
⦿ Planina Krvi #world182

Nakon što je protivnik poslao svoj jadni napad i okliznuo se, to je bilo sve što je i očekivao. Krakat i lagan posao, bez rizika po svoj život i život ljudi u blizini. Mada ova lokacija sama po sebi nije imala mnogo posjetitelja.

#card1435 #card1427
Kvarc -> Safir / 300DEF bunker

"Eh sada da vidimo da li slučajno imaš tu kockicu na sebi koje Gospodin Zeno željno očekuje!"

Te je laganim pokretima ruke počeo da pretražuje njegov prtljag i ono što je protivnik imao na sebi.

The member 'Tomohiro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
⦿ Planina Krvi #world2

Dok sam se ostrvom krvi na obliznjoj krvavoj planini mogao sam videti siluetu kako se priblizava. Izleda da je bio neki nindza manjeg nivoa tako da je mislio da ce ovo biti dosta lako. Samo ga je napao genjutsuom dok je cekao sta ce mala pacovcina uraditi povodom toga.
#card214
-30 ch vrane su pocele da ga napadaju dok sam gledaoMalevolent Pressence
: :
The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
⦿ Planina Krvi #world190

Opaaa, neko je naucio cancel tehniku, nakon sto je izbegao moj napad poceo sam ga napadati jos jacim genjutsuom sa neba. Iznad njega se stvarala replika sunca koja je pocela topiti sve sto se nalazilo na terenu, bar u genjutsuu.
#card220
-30 ch
bacam gaMalevolent Pressence
: :
The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
⦿ Planina Krvi #world189

On apsorbuje moj napad i baca ga nazad ka meni, ali se od jednom desava nesto veoma cudno. On opet pada u isti genjutsu, bio je to genjutsu reverse koji ce ga sigurno ubiti sada.
#card1378
-30 ch
uzvracam genjutsu i on ima 1100 dmga ali nije ni bitno.Malevolent Pressence
: :
The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
⦿ Planina Krvi #world182

Mali majmun nije ocegivao da ce mu se genjutsu vratiti nazad tako da se nije ni odbranio. Na mene kao zadnju sansu salje talas vode koji ce me malo ohladiti nakon dugog putovanja i umora.
#card98
-20 ch stvaram zemljani stit oko sebe koji me stiti od njegovih napada i on pada na zemlju.
Bacam uspeh neuspeh opciju jedan put.Malevolent Pressence
: :
The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
⦿ Planina Krvi #world1