Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine

⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine 621239

Strmi putevi doriyaki planine su jedni od puteva ka vrhu planine i ka njenim hramovima, al ka prosvetljenju, put nikad nije lak. Put je u delovima uzak, strm, pun šuta i litica, al ima i dovoljno prostranstva da bi se selo, odmorilo i istražilo. Putovanje ovim predelom nije preporučeno, ali mnogi to shvataju kao sam izazov planine.


Kada su Saburo i njegovi saborci napustili prethodno mesto i stigli na kamenit teren, suocili su se s novim izazovom. Kamenita povrsina zahtevala je dodatnu paznju i napor pri kopanju. Medjutim, ekipa nije gubila odlucnost. Samo su nastavili da kopaju jace i jace imali su jos vecu motivaciju pri kopanju.

 Pre nego sto smo došli napunili smo čuture i bili smo spremni da polako krenemo sa kopanjem.
Bilo je jako vruće i ja sam skinuo gornji deo odela i stavio sam čuturu preko glave i krenuo sam da kopam, kad god bih ožedneo vrlo lagano bih uzeo i popio bih malo vode te bih nastavio sa radom bez nekih prevelikih poteškoća

Yuichi i njegov tim dosao je i u ovaj predeo, ova ravnica ga je podsecala na selo svoga starog druga, Lopize. Ovog puta nije hteo da trosi previse svoje energije te je lagano skljanjao stene i kopao ispod obliznjih drveca, ovoga puta igrao je takticki bez preteranog trosenja energije i radne snage.

'Nindže ste, šta ste se uhvatili tvrdog tla. Penjite se malo i po liticama, ne bi vam škodilo'

Rekao sam samouvereno, znajući da ću samo da zapovedam i isprevrćem po koje kamenče unaokolo. Sve žalim što nisam gurnuo Sabura il Yuichija da istraže dno provalije. Valjalo bi proveriti svaki ugao planine.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world371

Kad sam čuo reči Esaua koji je imao poverenja u ovo mesto krenuo sam kopati kao konj sa voljom da nađem to i da što brže iskopamo to jer je on imao snažan osećaj da ćemo naći nešto što se krije ovde.


Krenuo sa mkopati ui udarati krampom po čvrstom kamenju sa namerom da dođemo do tok nečega

Unatoc izazovima kamenitog terena koji su smanjivali motivaciju, Saburo i njegovi saborci nisu gubili nadu. Osecali su umor i frustraciju, ali su shvatali da je zajednicki napor kljuc opstanka. Saburo, kao radnik , prepoznao je potrebu za dodatnom motivacijom i podrskom. Kopao je jos jace jos bolje ne bi li dao svima prisutnima motivaciju.

Nastavio je sa radom, sada je izvadio veliki kramp iz svoje torbe te iz sve snage udarao u stene u nadi da pronadje nesto u njima. Rad je bio tezak i naporan, ali mu je odlucnost i nada davala snagu da prebrodi izazove ispred sebe. Odlucan sa ozbiljnim licem udarao je u stene i kamenja oko sebe.

Ako ništa, imao sam veru da smo ovde uboli neko zlato, ili barem nešto približno zlatu. Ovde kopamo.

Vreme je bilo dovoljno prohladno da ne mogu da se žale za vrućinu, a dovoljno vlažno da mi ne jacaju za vodom svake dve sekunde. Baš se potrefilo. U znak dobre volje, krenuo sam i ja da se penjem malo, razgledajući unaokolo sitaciju, možda i ja na nešto naidjem.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world371

Kako je došao hladni severac malo sam se umorio ali nisam hteo da zabušavam. Jednostavno sam uzeo i navukao Hatori sa namerom da se malo ugrejem jer je snažni vetar došao.


Nakon toga uzeo bih neki narezak i pojeo bih ga jer mi je stomak krenuo krčati od silnog rada po planini koji je bio veoma isrcpljujuć


Kako sam našao jedan kamen koji je ležao na litici napravio sam polugu sa namerom da ga podignem. Poluga je bila previše kratka pa sam povikao


SABURO DOLAZI VAMO DA DIGNEMO OVO GOVNO!!!


Saburo je osetio potrebu za kratkim predahom kako bi se osvezio i napunio energijom. Sa svojim rancom na ledjima, izvukao je bocu rakije i flasu vode. Svestan vaznosti ocuvanja hidratacije, odlucio je prvo popiti malo rakije kako bi dosao sebi.

Sa osvezavajucom vodom, Saburo je pazljivo zalio svoje lice, vrat i ruke. Hladna voda mu je pruzila trenutno olaksanje od vrucine i napora koji su prethodno doziveli kopajuci na kamenitom terenu. Osecao je kako se osvezava, dok je voda kapala niz njegovo lice.
Sabura je zvao Fumetsu da gurnu kamen s litice te je odmah krenuo.

Bio je oblozen znojom, barem sada rad je bio mrvicu laksi ali ta cinjenica mu nije puno pomagala. Okrenuo se prema lideru, Esauu i odlucio da ga pita za minut odmora i za topli obrok koji bi mu dao snagu za buduci rad.

,,Idem da skoknem do mog ranca, gladan sam.''

Brzim korakom dosao je do ranca, otvorio ga i pojeo sendvic koji je zapakovao pre puta.

,,Ah, vreme je da nastavimo''

Vredno je nastavio sa radom koji je ostao, dok je radio gledao je u prelep pogled ispred sebe i slusao pucketanje kamenja.

Gledao sam sa visine šta ovi rade, igraju se klackalice. Seo sam na liticu, prebirajući po kamenju ne bi li uočio koji dijamant u blatu i slično.

'Ajde ajde Yuichi. Ne morate da se preforsirate. Odmorite malo svi pa nastavite. Nisam robovlasnik.'

Sve sam se borio da im ne kažem da rade brže, jače, bolje, al i oni su ljudska bića - samo sa gorim nindža sposobnostima, odelom, ukusom i slično.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world368


Nakon sto su Saburo i Fumetsu uspesno gurnuli kamen s litice, osecaj zajednickog uspeha im je dao dodatnu motivaciju. Saburo je, bez gubljenja vremena, odlucio se vratiti radu i pridruziti svojim saborcima.

Osecao je novu energiju i motivaciju nakon kratkog odmora. Kopao je i kopao srecom jos uvek nije dobijao zuljeve na ruke.

Kako smo ja i ovaj šiknuli kamen sa litice videli bi smo samo crve ali smo mislili da ima nešto pa bih ja uzeo kramp i krenuo da razbijam sloj čvrstih stena kako bi smo dopreli do lake zemlje koju ćemo iskopati lopatama i ašovima.


Kako sam ja uzeo kramp povukao sam i udario sam par puta kako je kamenje krenulo da puca i kad je puklo ja sam ga bacio niz liticu otkrivajući sloj lake zemlje

Morao je da uzme odmor, gledajuci u ostale kako sede i kako se relaxiraju morao je da uradi isto. legao je na liticu sa rukama iza glave i gledao u vidikovac ispred sebe, sav znojav i ukocen na hladnoj litici rece:

,,Nije li lep ovaj pogled? Zasto ne bi proveli malo vise vremena uzivajuci u prelepoj prirodi oko nas''

Uzeo sam da zviždukam stare pesme koje mi je djed Dragan pevušio dok sam bio mali. Nisam znao neko konkretno značenje pesama, ali su bile poprilično catchy za moj ukus iako su verovatno bile neki teški narodnjaci.

Melodija pesme je išla nešto slično poput sledećeMoj zvižduk je ispunio čitavu planinu.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world365

Kako sam probio sloj kamenja i bacio ih sve niz liticu malo sam gledao kako kamenje pada te sam brzo uzeo ašov i krenuo sam da kopam rupu niz taj sloj do kojeg sam sad upravo došao sa namerom da što brže iskopam ovo.


Kako sam krenuo da rokam ašovom sa namerom da nađem nešto uzeo sam i bacao sam blato i zemlju u provaliju koje je kasnije reka odnosila dole niz vodu ka selu


Saburo je prepoznao vaznost redovnih odmora kako bi odrzao svoju snalazljivost i fizicku izdrzljivost. Nakon sto je otisao do WC-a, gde je brzo obavio svoje potrebe, osetio je trenutak relaksacije pre nego sto se vratio radnom mestu.

Sa svezim umom i kratkim predahom, Saburo se vratio kopanju s puno energije.

Odmoran i pun energije ustade i na brzinu krene da kopa stene sa krampom u nadi da nadje artifakt i konacno se priblizu kraju ove zamarajuce misije, iako mu se motivacija vratila ova misija nije izgledala kao da ima kraj. Kopao je sto je brze mogao i nadao se da i ostali nadju nesto.

Uzeo sam kunai opet u ruke, ovaj put ću čak i da pomognem. Uzeo sam ivicu Kunaia pa sam malo bušio po koju rupu, ne bi li otkrio nešto skriveno da se krije u zemlji/šutu ispod.

'Lepo ide momci, blizu smo, osećam to!'

Malo reči podrške nikome nisu škodile, a koliko su se trudili, zaslužili su.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world362

Kako sam kopao i nisam našao ništa malo sam se umorio te sam mrtav umoran se oslonio da se malo odmorim. Znoj mi je curio korz celo lice i video se velik umor u mom napornom trudu i radu.


Kako sam se umorio uzeo sam ašov i nabio sam ga u rupu koju sam iskopao sa namerom da kasnije još kopam ali prvo da napravim pauzu od 15-tak minuta

Udarao je kamen iz sve snage u nadi da konacno se nesto desi i da konacno nadje neki kurac koji bi zavrsio ovu zamornu, dosadnu i beskorisnu misiju u koju se pridruzio samo zbog licnog dobitka. U sebi je razmisljao zasto se pridruzio ovoj misiji i nadao se da na kraju dobije pristojnu nagradu za ovo mucenje.

Sa svezom energijom nakon kratkog odmora, Saburo je ponovno zagrabio alat i nastavio sa kopanjem. Njegova lopata se zabijala u tlo dok je lepo radio na postizanju ciljeva tima. Esau i ostatak tima su ga pratili, uzajamno se podrzavajuci i zajednicki usmeravajuci svoje napore prema zacrtanom zadatku. Kopao je i kopao nikad jace.

Nastavio sam da nadgledam ostale šinobije kako se muče. Mogao bih namestiti i ja nekog klona da priča umesto mene, al i to bi me umorilo. Nastavio sam da grebem površinu, tik dovoljno da mi malo zamrlja vrh kunaia.

Znao sam da smo blizu, al sama ideja kopanja i potrage nije izgleda bila naš fah.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world368

Kako sam se odmorio imao sam nameru da nastavim sa radom pa sam skočio u onu rupu što sam iskpao te sam uzeo ašov i rekao sebi da kopam još malo, ako ne nadjem ništa idem dalje.

Nakon toga sam uzeo ašov i krenuo sam bacati zemlju kroz provaliju. Čak sam uzeo i uzeo kramp i razvalio sam zid litice sa namerom da tako izbacam zemlju

Saburo je nastavio s kopanjem, osecajuci potrebu za jos jednim kratkim odmorom kako bi se hidrirao i osvezio. Svestan vaznosti odrzavanja pravilne hidratacije tokom napornog rada, posegnuo je za flasom vode iz svog ranca.

Nakon sto je popio gutljaj vode, Saburo je osetio trenutak olaksanja. Odmor je pruzio priliku da se osvezi, a voda mu je povratila snagu. Sa novom motivacijom, vratio se kopanju, koristeci svaki trenutak odmora kako bi odrzao ravnotežu izmedju rada i brige o svom fizickom stanju.

Odlucio je da popije malo vode i time malo ubrza ovaj dug i zamoran proces, probao je da dodje do kraja ove misije na sve moguce nacine. Sa namrstenim i ljutitim pogledom gledao je u ,,lideria'' koji se igrao i sutirao kamencice po litici. Jedva je cekao da nadju artifakt i dobiju pristojan odmor tokom samog puta.

'Šta me ovaj gleda.'

Razmišljam u sebi. Šta sam mu ja skrivio. Da je on Jonin il neki Tenin možda bi ga i poslušao jednom u životu, nema šta da mi se mršti. Ostali se nisu nešto bunili za sad, barem prema mojoj obzervaciji.

Nastavio sam da bodem zemlju kunaiem.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world368

Videvši da od ove jame nema ništa uzeo bih krampaču i puko bi je 3 puta u liticu te bih izazvao odron. Odron nije bio velik, ali sekamenje survalo i moro sam da očistim.


Nakon napornog rata sam očistio ovo kamenje pogledao sam u rupu u zidu da pogledam da li sam uopšte nešto iskopao što je vredno


Saburo je nastavio da kopa, poslusno izvrzavajuci naredbe Esaua, vodje grupe koji je delovao u senci. Duboko je zakopan u tajanstveni zadatak, ne razmisljajuci mnogo o pozadini ili krajnjem cilju. Esau je bio strog lider, poznat po svojoj snazi i sposobnosti da odrzi red medju svojim sledbenicima. Nastavio je jos vise da kopa.

Yuichi je nastavio da kopa, sada vec pun energije i hidriran kopao je iz sve snage i udarao u stenu u blizini u potrazi za artifaktom. Hteo je da se ova misija samo sto pre zavrsi te je agresivne i brzo kopao bez zaljenja. Ponovo je poceo da se znoji ali to ga nije zaustavljaljo u kopanju.

Samo još malo, samo još malo.

Sebi sam govorio. Iskopali pola planine momčadija i ja - većinom ja al koliko god sam voleo da se hvalim dozvolio sam da moja dela pokažu to - iks oks tabla gde sam sebe uspeo da pobedim triput.

Malo sam razbacao šut po tabli, i počeo opet iznova.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Strmi Putevi Doriyaki Planine #world365

Moje grebanje se čak i isplatilo. Moglo se čuti zvuk metala o metal dok grebuckam. Malo sam se potrudio i jače udario, pošto sam sedeo do hrpe sa ogromnom lovom. Strpao sam šta sam stigao (sve u svoj džep) pa ću kasnije da raspodelim plen.

'Momci, našao sam zlato. Odmorite se i nastavljamo.'

Rekao sam im, odmorili smo se čisto malo da proslavimo, a potom smo nastavili daljom putanjom ne bi li našli još po koji artifakt/blago.


Mnogi su pričali o strmim, opasnim putevima i o hramovima na vrhu planine, mestu gde se može doseći prosvetljenje. Znao sam da taj put nije lak, ali to me nije obeshrabrilo. Naprotiv, taj izazov me je privlačio kao magnet. Krenuo sam na put iz sela podno planine, noseći samo najneophodnije stvari u rancu.Put je počinjao kao širok, prašnjav drum, ali kako sam se penjao, postajao je sve uži i strmiji. Litice su se uzdizale s obe strane, a na mnogim mestima šut i kamenje činili su ga klizavim i nepredvidivim. Već na početku, shvatio sam da moram biti pažljiv sa svakim korakom. Prvi deo puta bio je najteži. Noge su mi brzo postale teške, a dah mi se ubrzao. Svaki kamen na koji bih stao, morao sam pažljivo da proverim pre nego što bih preneo težinu na njega. Neki su bili nestabilni, klizavi od mahovine ili jednostavno previše oštri. Ali uprkos tome, osećao sam neku vrstu unutrašnjeg mira. Biti ovde, u ovom divljem okruženju, daleko od buke i stresa svakodnevnog života, već je bio oblik prosvetljenja.Dok sam se penjao, s vremena na vreme bih zastao i osvrnuo se oko sebe. Pogledi su bili veličanstveni. Ispod mene se prostiralo selo, sve manje i manje kako sam se uspinjao. Zelenilo šuma i plavetnilo neba stvarali su kontrast koji je oduzimao dah. Ali moralo sam nastaviti dalje. Negde na pola puta, naišao sam na malo prostranstvo, dovoljno veliko da se mogu odmoriti. Seo sam na veliki kamen i izvadio malo hrane iz ranca. Dok sam jeo, razmišljao sam o priči o ovoj planini. Ljudi su verovali da je svaka litica, svaki kamen i svaki hrast na ovom putu deo plana da testira one koji se usude da krenu na ovo putovanje. Osećao sam kako mi se snaga vraća dok sam žvakao hleb i suvo meso, osluškujući tišinu koja je vladala planinom.
Nakon odmora, nastavio sam dalje. Putevi su postajali sve strmiji i uži, ali istovremeno, osećao sam kako se bližim cilju. Negde na ovom delu puta, naišao sam na drevne oznake uklesane u stene, koje su vodile ka hramovima. One su bile kao drevni vodiči, znakovi da sam na pravom putu. Hodao sam pažljivo, ali odlučno, svaki korak bliže vrhu. Posle nekoliko sati, stigao sam do mesta gde je put bio najuži i najopasniji. Morao sam da se držim za stene da ne bih pao u duboku provaliju ispod. Srce mi je lupalo, ali znao sam da moram nastaviti. To je bio deo izazova, deo putovanja ka prosvetljenju. Konačno, nakon još nekoliko sati napornog penjanja, put se ponovo proširio i video sam prve znakove hramova na vrhu planine. Bili su to veličanstveni, drevni hramovi, skriveni u oblacima. Pogled na njih bio je nagrada za sav trud i bol koji sam pretrpeo. Stigao sam do mesta gde se mogu odmoriti i istražiti.