Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Glavni Put - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Glavni Put

First topic message reminder :


Glavni Put - Page 2 93OnsUb

Ovo je glavni put kroz oblast. Račva se i veže sve okolne oblasti. Putovanje se podrazumevano vrši kroz ovu temu. Ovuda prolaze trgovinski karavani, putnici i lutalice.

Kako sam primetio Vuletu nije bilo do života a ne do borbe, sudeći po napadu koji nije bio dovoljan da dovrši kera. Ajde, pomoći ću mu. Skupio bih u munji usta i ispalio bih blast ka protivniku. Urlik je naravno bio bolji od njegovog, tako da ono.

#card46

Član 'Caesar' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Monster' :
Glavni Put - Page 2 #world240

#card110

Bacim te u subaru kao braća dijaz, izvendredan stendap sine kao braća dijaz. U po ferke šamar kao braća dijaz ja i nidža cela klika svi smo braća dijaz. Klinč se klinčom izbija nećeš u klinć sa klincima klika na steroidima ti osta u kolicima. Upljuvani klinac jala brat dijaz tučem se ko legenda prava liman priča.
Hp=900
Ep=950

Vule prso. Odbranio bih se od mentalnog napada, hamon je tu odradio svoje, a ja bih prišao opet čudovištu, šamarajući ga kao braća diaz. Padni više, ne možemo ni Vule ni ja. Nisam religiozan al molim te bože dopusti mi malo užitka u ovom mom jadnom avordlskom životu.

#card110 #card222

(3 slota od jojoa dakle 87*3=261. dakle ulažem 120 en u pesnicu što je 240 dmg + 261 je 501. crko dabogda, vraćam en od stancea čisto da se ne zaboravi neću više pisati podrazumeva se)

Član 'Caesar' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Monster' :
Glavni Put - Page 2 #world248

#card85 #card88

Konačno gotovo, konačno kraj. Vule je stvorio vetar oko sebe i prekrstioi se zahvaljujući bogu što je ovo konačno gotovo. Seo je malo da odmori pre nego što nastave ovaj prokleti put ka misiji. Nadao se da na istoj borbe neće biti ovako naporne kao što su sada.
Hp=910
Ep=950

Izbacujem 300 moći i pravim štit oko sebe. Gledao sam čudovište kako je padalo i bio konačno srećan. Aj malo pažljivije ću sledeći put, što dalje od ove proklete džungle. Ne daj bože nikom više istu sudbinu. Vule i ja smo krenuli južno ka oblasti gde su se nalazili protivnici.

#card109