Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Kimochi Selo

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Kimochi Selo

⦿ Kimochi Selo V3014NY

U jednom čarobnom regionu, selo koje pluta na okeanu izgleda kao iz bajke, pružajući jedinstvenu sliku spoja ljudske naseljenosti s nesputanim morem. Drvene kuće, izgrađene na plutajućim platformama, formiraju slikovit sklad s vodom koja ih okružuje. Okean, ponekad nemiran, dodaje dramu ovoj neobičnoj sceni.

Živopisne kuće, obojene u različite nijanse pastelnih boja, stvaraju harmoničan kontrast sa plavetnilom okeana. Drveni mostovi povezuju male ostrvice s glavnim delom sela, stvarajući mrežu prolaza koja omogućava stanovnicima da istraže svoj plutajući dom. Cvjetni vrtovi na malim terasama dodaju šarenilo ovom plutajućem sela, stvarajući veselu paletu boja.

Okean, s vremena na vreme, pokazuje svoju silu i nemir, talasi se uzdižu i padaju pod suncem, stvarajući spektakularan prizor koji odjekuje kroz ovo plutajuće čudo. Ribarski čamci, mali i šareni, usidreni su uz obalu, čekajući svoj trenutak da zaplove i donesu svoj plen. Zvuk talasa koji udaraju o drvene konstrukcije stvara melodičan ritam koji se stapaju s životom na moru.

Nakon što su se iskrcali na ovo plutajuće selo znao je da ovo neće biti lagan zadatak. Ako se zaista nalazi neki skriveni predmet ovdje onda će morati da traže veoma metodično jer je ovo mjesto samo po sebi krcato i vrlo lagano mogu da se izgube i odu pokrešnim putem.

"Ajde moji pustolovci da razgledate malo ovaj dio gdje se sada nalazimo pa cemo onda krenuti dublje zajedno!" dodao je Shohei upućujući rukom da ne idu dalje i ne ulaze dublje u samo selo.

Stigli smo u selo u koje smo poslani od strane vodje da razgledamo bilo je veoma veliko pa sam zeleo sve da istrazim i najmanji detalj jer ko zna sta se moze promaci a biti veoma vredno, obazrivo sam prolazio i gledao svaki ugao svaku kucu, svaki stand sve sam gledao i obracao paznju zeleo sam da sto pre nadjemo nesto jer vec na dosta mesta nista nismo nasli pa bi nam dobro doslo malo motivacije odnosno da nadjemo nesto sto ce nam malo podici motivaciju, gledao sam svuda razgledao celo selo i nadao se necemu...

Polako padam u depresiju zbog niza mojih neuspeha više nikada neću da odradim ovakvu stvar nikada neću da zaboravim ono što jr urađeno za mene zbog toga moram da idem dalje dok mi ovaj hladni vetar seeče masku i nosi plašt ja neću da stanem vreme je da dobijemo konačno nešto i da se počnem olanjam na svoje tajne netode krenuo sam da razgledam ovo selo po naređenju koj mi je vođa dao ako sada nenađem nešto a dobar me osećaj hvata mislim da je ovde kraj ali nesmem da odustanem zbog svih čiju čast branim moram da uspem sada i ovde nestajem sve dok vetar duva i vazduh postoji *Za vreme ovih misli Kaneku je pažnju privukla jedna stara ulica u selu* kakva zanimljiva ulica ova me podseća na selo koje su moji preci posedovali.

Nakon saslusanja Jonina klimnuo sam glavom i bacio se u zadatak..

Ovo selo samo po sebi je nesto neverovatno , fenomen koji nikad nisam vidio niti sam znao da postoji.

Kako iko moze ovde da zivi , toliko izolovan i zavisan od prirode.

Ne znam kako ono sto trazimo moze biti ovde , ne vidim gdje bi mogao pogledati prvo ali opet bolje ne rizikovati. I najljepsa ruza krije trnje tako da iskrneo mogu da kazem da nista nije kako izgleda...

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Kimochi Selo #world369

Dok su svi razgledali on se odlučio da malo pogleda ispod njih te je legao na pod kako bi ispod samih drvenih ploča iz kojih se na momente kidala na par komadića dok je skripala video da li ima nešto zanimljivo sto se možda tu nalazi. Nije mario da li će neko pomisliti da je čudak ili ne.

"Hmm ovdje mi izgleda zanimljivo kao da nešto možda ima zaljepljeno za samu strukturu ovog sela!" govorio je sam sebi dok je pokušavao da provuče svoju ruku između par većih pukotina.

Nastavio sam da razgledam jer nista nisam video sem velikih kuca i prodavnica koje su bile interesantnih boja kao moja omiljena boja kada sam pocinjao sa ninja svetom stalno sam terao moje roditelje da mi kupe odelo te boje a sada mi ta boja vraca lepa secanja, sve u svemu nastavio sam sa razgledanjem da vidim sta bih mogao naci i imali ista zanimljivo ovde, bio bih veoma besan ako ne nadjemo ni ovde nista jer vec dugo trazimo a ne nalazimo nista, znao sam da moramo biti uporni ali koliko??

Vreme je da uradimo ono što treba da odradimo ovo kako treba nastavljam sa razgledanjem nadam se da meniko neće zaskoči u ostalom *Kaneko je video kuću koja potseća na kuću njegovih predaka koja je opisana u knjizi* ovo nije moguće potpuno je identične
pitam se da li je moguće da se sredi i vreme je da nešto nađem a ako negde mogu da nađem onda je to ovde.

Valovi su divlji , sve moguce vrste i boje riba ovde zive kao da su najsrecnije ikada.

Harmonija ovoga mjesta dolazi do mene i njihova pozitivna energija.

Prilazim ljudima i pitam za informacije vezane za ovo sto trazimo i svi su jako priajtni.

Ako dozivim penziju , sto je jako tesko sa obzirom na moju profesiju , mogao bi ovde da se skrasim.

Ne odvajam se puno od svog tima , odrzavamo vizuelnu konekciju i zajedno razgledamo okolinu.

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Kimochi Selo #world372

Uspijesno pronasli ono sto smo trazili, dopamin mu nikad nije bio veci. Napokon uspijeh, gledao je u svoje članove kako pakuju stvari dok je Shohei pakovao skrol koji su pronašli, ali nisu imali previse vremena za slavlje, jer je ovo bio lov na predmet protiv zlih organizacija.

Vrijeme je da nastavimo dalje , misija nije ni blizu gotova a vremena nema dovoljno . Zajedno sa svojim timom spremamo stvari i svu opremu, poslednji pozdrav odajemo ovom selu zatim krecemo dalje.

Odlaizmo odavde .....