Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Selo Senkaido

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Selo Senkaido

U središtu šumskih proplanaka, nalazi se skriveno, malo selo Senkaido. Okruženo je gustim šumama, a da bi se do njega došlo potrebno je proći skrivenim stazama.
Selo je u starim danima proganjala neka vrsta senke, zbog čega je i ostalo bez i jednog meštana. Selo je zapostavljeno, nad istim vlada samo tišina a središnji trg sada je prekriven mahovinom. Kuće su bile izgradjene od čvrstog drveta medjutim sada su uništene, zapuštene. Selo bez i jedne žive duše, selo senki, Senkaido.

Hodajuci sam naleteo na neko selo na daljini te gasi byakugan:

E momci dodji te ovamo nasao sam neko napusteno selo ovde!!

Govori glasno te pocinje da ide polako ka selu usporenim koracima do sela.Polako je prilazio selu kad je stigao cekao je svoje saborce da dodju to njega za to vreme se naslonio na drvo i zatvorio cekajuci ih.

Došli su do jednog starog napuštenog sela od kojeg vam se na prvi pogled mogla naježiti koža. Malo su zastali, ali su nastavili ka njemu u potrazi za vrijednotama. Takav je život shinobija; ništa ne pitaš i ni u šta ne sumnjaš, samo klimneš glavom i obavljaš svoju misiju. Brutalni svijet...


Ishimoto je ušao u selo i počeo razgledati, razmišljajući od koje kuće da počne pretragu.

Masaya dolazi u malo zaraslo selo, svo pod mahovinom, kuće se počinju raspadati a njegov tim se već bacio na posao. Masaya, dok razgleda okolo, primeti bljesak svetla među ruševinama koja podseća na neku prodavnicu. Pažljivo se približava mestu i, nakon pažljivog pretraživanja, pronalazi nešto svetlucavo kao neki kamen. Misleći da je ovo to što sve vreme traže doziva ostalu dvojica,
"MISLIM DA SAM PRONAŠAO NEŠTO, DOLAZITE OVAMO",
ne skidajući pogled sa pronalaska.

The member 'Masaya' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world369

Masaya ih je pozvao misleći da je nešto vrijedno našao alii... ništa za sada. Ali nisu klonuli duhom nego su nastavili dalje. To šta je Masaya našao im je bio kao neki putokaz koji im je govorio kuda trebaju dalje. Ishimoto je prvi krenuo ka ruševinama te počeo uklanjati ostatke kuće misleći da će naći nešto.


"Ne treba gubiti nadu", rekao je kolegama.

Ponjeo je svetlucavu stvar sa sobom, Masaya kreće dalje sa timom, malo se smorio jer je pomislio da su konačno pronašli ono što sve vreme traže.
"Imam osećaj da je tu negdje, baš blizu, Wertzuir pogledaj tu kuću tamo, ja ću tu pored"
Krenuo je laganim koracima te je zapeo za granu i pao, podigao se nadajući se da niko nije primetio. Došao je do kuće i polako krenuo pretraživati.

Gledajuci kako istrazuju Masaya mi je reko da pretrazim kucu preko puta.Te je krenuo laganim koracima ka kuci pazljivo.

⦿ Selo Senkaido 24554760-3103-11ec-a21a-7d0393855cf0

Odlucio je da krene ka kuci polako nije hteo da ukljucuje byakugan jos jer nije potrebno za to.Ulazi polako u napustenu kucu te istrazuje kuhinju,sobe,dnevnu sobu,pordrum... Te nalazi neki kovceg te ga otvara.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world367

Ne pronašavši ništa u kući, vraća se kod Wertzuira. Dolazi u kuću i ugleda kod njega u rukama istu stvar kao što je i on našao.
"Sigurno je blizu, našli smo 2 ista, znači da ono pravo je tu negde"
Masaya izlazi iz kuće i kreće ka Ishimotou ali pažljivo gleda na sve strane ne bi li naišao na predme.

Otvarajuci kovceg nasao sam 2 ista koja mogu duplirati interesatno gledam u Masayau:

Nije lose za sada hamo napollje da izadjemo.

Govori smejaci se te polako ozlazi napolje vidi da pada noc polako te se zaputio kroz selo gde ima vise kuca i poceo da trazi ostale kuce.Usput gleda koje su vece kuce kako bi mogao da trazi malo vise nego sto treba.

Ishimoto je ostao među istim ruševinama ne obazirući se na riječi i radnje svojih kolega. Ne zato što ga nisu zanimali, već zato što je njegov um sada bio potpuno fokusiran. S obzirom da je sve manje i manje svjetla bilo, a sam Ishimoto je imao malu vizualnu invalidnost, naprezao je svoj vid više od ostalih ne bi li nešto našao.


Rovio je po krhotinama, sklanjajući dasku po dasku, komad po komad, pregledajući bilo šta što bi moglo biti vrijedno, a da mu je dospjelo u ruke.


"Da vidim da li imam sreće..."

The member 'Ishimoto Tsuyoshi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world364

Gledajuci koju kucu da pretrazujem video sam da je padao mrak polako te sam odlucio da nalozim malo vatre poceo sam da trazim neko skloniste malo i posle nekog vremena sam nasao mali pogled bili smo na nekom viskom brdu te sam odlucio da skupljam grancice i trazio proslo je 20 minuta i poceo da sam da stavljam grancice te uspeo da nalozi vatre uzeo je par kamenja i stavio oko vatre i seo na pod da se greje.

⦿ Selo Senkaido Campfiremain1

Našao je još nekakvu svjetlucavu stvarčicu, sličnu onoj koju je našao Masaya... Šta bi ove stvarčice trebale predstavljati? Ishimoto nije bio nikakav zlatar ni draguljar, tako da nije mogao prepoznati materijal koji je držao u ruci. Znao je samo da sija, al' opet.. nije zlato sve što sija...


Da li je ovo bila kao neka slagalica u dijelovima koji su bili raštrkani po ovom selu? Slagalica koja bi otkrila nešto veliko? Neko blago ili neko jako vrijedno oružje? 


"Ma da... kao da bi tako nešto mogli naći u ovom ništavilu." Ishimoto je malo gubio nadu, ali ko bi ga krivio. Niko ne bi očekivao nešto vrijedno u ovako opustošenom mjestu, makar ne u ovakom obliku u kakvom je sada.


Ishimoto je ugledao Wertzuir-a malo dalje od sebe i vidio da i on drži istu stvar u svojoj šaci. Vjera mu se malo vratila. "Ako je neko uništio ovo mjesto zato što je tražio nešto vrijedno, onda sigurno nije pokupio sve."

Šetajući se po malo udaljavao od ostale dvojice, nadajući se da se neće izgubiti. Otišao je na drugi kraj sela i to ugledao ogromnu kuću koja je pa čak i u dobrom stanju kada se uporedi sa drugim kućama. Ušao je i polako pretraživao, došavši do ogromne prostorije u kojoj je na podu ugledao ogromnu ploču. Polako je došao do ploče i podigao je, a ispod nje je bilo nešto, nadajući se da je predmet.

The member 'Masaya' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world365

Stojaci pored vatre grejaci se i razmisljo da pojedem nesto te je ugledao malo jezero.

⦿ Selo Senkaido Small-lake-in-autumn-park-at-night-forest-on-the-hills-in-fall-colors-in-full-moon-light-green-grass-on-the-shore-beautiful-nature-scenery-on-a-sunny-day-700-218471822

Mrak je bio tesko da je video nesto te je odlucio da ukljuci byakugan te zatvara oci fokusria charku i ukljucuje:

Byakugan!

#card1286

Ukljucujeci je video par riba te je cekao da neka skoci te uzima jedan kunai iz dzepa.

#card330

Te ceka posle 2-3 minuta stojaci mirno video je ribu te baca kunai i nada se najboljem


The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
⦿ Selo Senkaido #world2

Od silne potrage Ishimoto se umorio. Koliko se sjeća, on još oka nije sklopio od svog putovanja. Ako ne sjedne da se malo odmori, onda će baš rizikovati sa svojim zdravljem.


Našao je neki kamen u blizini, i sjeo naslonivši se na njega. Izvadio je svoj duhan koji je kupio još u onoj dalekoj provinciji kojeg nije još probao. Nasmijao se samom sebi kako mu je cijelo putovanje odvuklo pažnju od njegove ovisnosti o nikotinu.


"Trebao bih onda stalno putovati", pomislio je. Napunio je lulu duhanom i zapalio je. Ispuštajući dimove koje je uvlačio u sebe, duboko je udahnuo i izdahnuo, kao da se nalazi na najugodnijem mjestu na svijetu. 


Njegovi saborci su se razišli na različite strane, svaki tražeći nešto za sebe. To mu se baš nije svidjelo smatrajući kako se time gubi osjećaj tima. Ali šta će.. na kraju krajeva nije im on vođa. Poslije svoga odmora, on će nastaviti sa svojom potragom.

Pronašao je još jedan od svetlucavih kamenčića, ali u kući ih je bilo sigurno još, pomislio je. Krenuo je polako od prostorije do prostorije ne bi li naišao na nešto slično. Tu je bila jedna omanja prostorija ali sa dosta kutija. Krenuo je otvarati polako kutiju po kutiju, ali samo izgubljeno vreme. Krenuo je izlaziti iz kuće ali setio se da je prošao pored jedne male sobice u koju nije ušao, pa odluči da se vrati.

The member 'Masaya' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world365

Neuspevsi da pogodi ribu je pobegla te je odlucio da uzme drugu poziciju te je se tiho kretao sunjajuci da ribe ne cuju te se cuceci je cekao 5 minuta te je video ribu vise njih ali je bilo rizicno da baca vise kunai ali je odlcuio da uzme dva kunaia.

#card330

Uzima dva kunaia te se sprema za gadjanje vidi ribe kako su u nebu te se koncentrise na njih te baca ka njima.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
⦿ Selo Senkaido #world1 ⦿ Selo Senkaido #world2

Neverovatno, pronašao je još jedan od manjih kamenčića. Polako gubi nadu, da li uopšte ima predmet u ovom selu ili samo mali ostaci. Polako je izašao iz kuće i krenuo u kućicu pored puta, izgleda malo ali i očuvano. Ušao je unutra i krenuo pažljivo istraživati sobu, dio po dio. Pomislio je da li su ostali pronašli nešto, nada se najboljem jer ih je Milan napustio a nisu ni krenuli.

Posle sto je jednu pogodio a jednu promasio brzo je dotrco do ribe koju je pogodio te je uzima iz vode iskljucuje byakugan i ide ka vatri posle 3 minuta hodanja je stigao te uzeo neko drvo za secenje te stavlja ribu i uzima kunai i polako sece sklanja ribi glavu i kosti malo po malo te sece je citavu i vidi unutrasnjost ribe te polako uzima taj predmet.

#card8

To tad je skupljao energije i charku.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world368

Pušeći svoju lulu Ishimoto nije puno razmišljao. Od svega ovoga, i tijelo i um su mu bili umorni. Samo je isključio svoj mozak i razmišljanje na ovih par trenutaka kako bi se malo oporavio. 


Malo se odavao riziku ovakvim postupkom; ko ili šta bi ga moglo iznenaditi. 


Zadnji dim je povukao, a zatim ustao, otirajući sa sebe ono malo prašine što se nahvatalo po njemu.


Razmišljao je da li da nastavi potragu među ovim ruševinama, ili da ide dalje. 


Neki prizor mu je privukao pažnju iz pravca šume...

Uzimaci bio svetleci item uzima to i zacudio se da to ima u u jednoj ribi verovatno je progutala slucajno mada ko zna da nije pogodio nebi nikad nasao uzima to i stavlja kod sebe te sece ribu uzima grancicu i ostri te uzima granicu i ubode u ribu i naslanja na ribu te stavlja na vartu da se pece.

⦿ Selo Senkaido Fish-roasting-on-spit-lapland-260nw-162862670

Cekajuci ribu je legao skroz da odmori cekajuci je gledao u nebo i zvzezde te se zamislio.

Ulazi u sobicu, a u njoj ništa posebno dok ne dodje do jedne fioke, a kad je otvori u njoj neka omanja kutijica. Izvadi kutijicu napolje, bila je poteža.  Spusti je na sto koji je bio tu pored, u polu raspadu, te polako krenu da je otvara. Otvori kutijicu a u njoš još jedna manja kutijica. Otvori i sledeću kad imadne šta i da vidi. Da li je to predmet ili samo još jedan običan kamenčić.

The member 'Masaya' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world368

Upravo ono što je i mislio, samo obični kamen, uzima ga sa ostalima, ima ih podosta, kreće u kuću pored, ova je bila poveća ali se raspala, brine se da mu se ne sruši na glavu dok istražuje. Prevrnuo je celu prvu prostoriju ali ništa, kreće odmah u drugu. Druga ista kao i prošla, prazna, u raspadu, a u trećoj kao da ugleda nešto, krenuo je polako ka tome.

Posle gledanja u nebo punih zvezda je zatvroio oci posle 10 minuta i manje je osetio miris ribe kako se ispekla laganim koracima se digao na kolena te uzeo grancicu i stavio pored vatre na mali sto zatim odovio granu od rie stavljajuci granu sa strane te uzima kunai polako sece ribu te polako jee bila je vruca dosta posle 10 minuta je pojeo skroz:

Uredu moglo je bolje ali ce me drzati neko vreme.

Krenuo je ka šumarku. Da li mu se nešto svjetlucavo samo učinilo? Ili je stvarno nešto tamo bilo? Da li ga neki shinobi samo mami nekakvom vrstom tehnike? Ma ne.. nije moguće da ih je neko pratio ovamo; a pogotovo neko sa zlom namjerom. Jedino što bi im moglo nauditi među ovim ruševinama je neka gladna krvoločna zvijer koja ih je namirisala. Opet.. zašto se Ishimoto približavao onda?


Zauzeo je stav i pogledao iza drveta...

The member 'Ishimoto Tsuyoshi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world366

Krenuo je ka kraju sela, u same ruševine, polako ih razgrćući ne pronadje li nešto. Zašto ja, zašto sam prihvatio ovo, mislio sam da je nešto lagano u pitanju, pomisio je Masaya u sebi dok je razgrtao drveća. Polako ali sigurno ništa nije nalazio, kao i u poslednjih par sati. Ako ne pronadju nešto sutra ima osećaj da će da odustane.

Bila je to neka ptica koja je isto nosila neki komadić u svom kljunu koji se presijao; ta svjetlost je ušla Ishimotu u oko. Uzeo je još jedan taj "kamenčić", a ptica je pobjegla. Mislio je da nastavi dalje lutati kroz šumu, ali je bilo bolje da ostane u ovom porušenom selu. Od tame u šumi ga je hvatala jeza, a i ne bi bilo pametno se odvajati od tima.

Govoreci to je ozedneo te je uzeo svoj ranac te otovrio i uzeo flasu vode te uzima polako gutalj po gutalj te ga osvezuje stvalja nazad u torbu i zatvara i stavlja pored vatre odlucuje da uzme jos malo drveta da nalozi vatre te ide u sumu da uzme jos drveca i grancica.

⦿ Selo Senkaido 360_F_296214127_8uC9vS6ig4gbaaKSQ9vLi6dYL7l9pmSo

Gleda u sumu te polako ide do zbunja i cupa grancice te poneko drvo malo parce koje je otpalo sa drveta posle 10 minuta je skupljao malo po malo ali je naleteo na nesto neobicno te prilazi polako uzima i vidi da nesto sija u zbunju.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world363

Vratio se u opustošeno selo i prešao je u drugu kuću. Ova se iole dobro držala za razliku od ostalih koje su skoro do temelja porušene. Unutra je bilo mračno tako da se jedva nešto moglo vidjeti. Ponekad se čulo samo cviljenje nekog miša kako mu trči kroz noge. Nekako kao da je sam sebe pitao zašto je uopšte ušao u ovu kuću...

Masaya pažljivo istražuje malu kućicu na kraju sela. Unutar kuće, primeti prašinu i paučinu koja ukazuje na to da dugo nije bilo nikoga. Na stolu u trpezariji primeti stare knjige i svetlucavu prašinu koja pada kroz prozor. Na prvi pogled, ništa ne deluje neobično. Dok pretražuje prostorije, Masaya nailazi na staru drvenu kutiju smeštenu na tavanu. Pažljivo je otvara i u njoj otkriva niz starih blaga ali ništa od predmeta.

Prilazeci tome je bio trnj zamalo se ubo ali se uzeo kunai te poseko i uzeo zlatni predmet i vraca kunai kod sebe i krece nazad ka vatri te da je nalozi hodajuci sumom je imalo svetlosti od meseca te posle toga je stigao kod vatre i nalozio jos malo i stavio ostalo za posle posle toga je se grejao i zamislio sta bi mogao sledeci da radi:

Mada ovaj zadatak koj nam je Milan dao je bas naporan ne znam sta je sa njim ko zna sta se desava i gde je nadam se da nas nije ostavio.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world371

Pipao je po policama i po podu ima li nekih korisnih stvari. Napipao je jednu svijeću koju je uzeo i zapalio svojom šibicom. Svjetlo je obasjalo dio sobe. Znatiželjni Ishimoto je razgledao po sobi, malo zanemarujući cijelu potragu za ovim "blagom". 


Gledao je ko je mogao živjeti ovdje; gledao stare slike ukućane misleći da će ugledati možda nekog poznatog... ali ništa od toga.

Masaya pažljivo otvara vrata stare kuće preko puta. Drveni pod škripi pod njegovom težinom dok ulazi unutra. Soba je obavijena prašinom, a svetlost koja prokazuje kroz prozor stvara senke po zidovima. Svojim oštrim očima pretražuje svaki kutak, ali ništa mu ne upada u oko. Istražuje svaki deo kuće, otvarajući ormane i pregledavajući stare knjige na prašnjavim policama. Ipak, trag koji traži ostaje nepronađen. Unatoč naporima, predmet mu ni blizu, kao da je nestao u vremenu zajedno sa sada napuštenim selom.

Razmisljajuci o tome je odlucio da proba sa treingom za neznom pesnicom:

hmm mogao bi imam drveca ovde za trening mada moram paziti da ne polomim ruke.

Odlucivsi to da uradi krece ka sumi i bira neko odredjeno drvo

⦿ Selo Senkaido Landscape-tree-winter-night

#card1285

Nalazi drvo te odlucuje da pocne postavlja dlanove ravno te pocinje da udara polako.Posle par udaraca su ga malo zabolele ruke malo pridahnuo te opet nastavio posle 10 minuta ruke su mu bile u bolvima te kako udarao drvo malo udobio pa je primetio da nesto sija u drvetu.Te ide polako da vidi sta je to prilazeci polako te dodiruje.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Selo Senkaido #world361

Sudeći po slikama ukućana, niko među njima mu nije bio poznat. Nije mogao poznati ni njihov klan. Ovo su izgledali kao obični ljudi. Najvjerovatnije da nisu bili shinobiji, niti su pripadali bilo kojoj vojnoj klasi. Ishimoto se malo rastužio, pitajući se šta su ovi ljudi bili krivi da budu ovako brutalno izubijani ili u najboljem slučaju protjerani. Da li se ovdje stvarno krilo nešto dragocjeno? To mu nije imalo logike; nešto što je vrijedno je trebalo biti povjereno snažnim ljudima u nekoj tvrđavi, a ne nekom selu.

Masaya se kreće prema centru napuštenog sela Senkaido. Prošavši pustim ulicama, nailazi na glavni trg na kojem su se nekada okupljali stanovnici. Ruševine kuća okružuju trg, a trava raste između kamenih ploča. I dalje oseća misterioznu energiju koja se zadržala u selu. U sredini trga primeti kao novu kolibu, očuvanija od okolnih zgrada. Odlučuje istražiti kolibu, verujući da bi tamo mogao pronaći trag o traženom predmetu.

Prilazeci tome je prestalo da svetli kao neko svetlo nepoznato posle toga je promenio drugo drvo da nebi bilo nesto ko zna sta je to bilo te nastavlja sa treningom ispruzava dlanove te pocinje da udara vise puta da bi ucvrstio posle nekog vremena je malo ojacao dlanvoe ali ne u potpunosti posle toga se naslonio na drvo i malo odmarao.