Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Iiawah Beach

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Iiawah Beach

⦿ Iiawah Beach SMt7iaY

Na obali jednog prelepog regiona, pješčana plaža pruža nezaboravan pejzaž koji odiše mirnošću i harmonijom prirode. Topao pjesak pod stopalima pruža ugodan osećaj dok se širi u beskrajne dine koje se uzdižu prema horizontu. Sunčevi zraci obasjavaju pjesak, stvarajući sjajnu igru svetla koja blista na zlatnim granulama.

More, nježno ljubi obalu, ostavljajući plićake na obodu plaže i stvarajući savršenu sliku spajanja mora i kopna. Talasi, poput nežnih milovanja, prskaju kapljice morske vode u zrak, stvarajući melodičan zvuk koji se stapa s blagim šumom povetarca.

Udaljeni otoci, kao božanstvene tvorevine, uzdižu se iz horizonta mora. Neki su prekriveni bujnom vegetacijom, dok drugi odišu suptilnom lepotom golog stjenovitog pejzaža. S vremena na vreme, jedra malih brodića proviruju iza tih udaljenih ostrva, dodajući dodatnu dimenziju slikovitosti.

Nakon par neuspjeha, počeo je da ima čudne loše misli. Da li je to bila njegova loša sposobnost da ih vodi ili njihove loše oči kolebao se u glavu punoj misli. Na momenat je zastao, pogledao u sve i izgovorio - "Hajde da ponovo probamo istu metodu! Ovaj put vjerujem da će donjeti plod našoj misiji!"

Potapšao je svakog po ramenu i kao i prošli put mahnuo rukom da krenu u istraživanje.

Plaza koja je bila neverovatnih sari, bilo je neverovatno koliko nismo imali srece ali mi se ne predajemo pa sam ponovo se uputio sam u potragu nad ovim pejzazom od plaze svideo mi se odraz ove plaze i kako sve izgleda ovde imao sam osecaj da se ovde moze nesto kriti bio sam uzbudjen sta bi smo ovde sve mogli da nadjemo, pa sam krenuo da istrazujem plazu u nadi da cemo ovog puta naci bar nesto, imao sam i dosta poverenja da ce i Kaneko nesto da nadje ali nisam mogao trenutno samo o tome da razmisljam nego da trazim bolje...

Bio sam kraj plaže kada nam se desio još jedan neuspeh ovo nije dobro dva zaredom biće ovo zanimljivo koliko ja vidim ovde nema vraćanja kući biće zabavno videti koliko ću dugo moći da izdržim na ovom nivou nema,šanse opet smo pali u redu je da padnem jedan ili dva puta sada razumem vođu što se drao onoliko mi smo nesposobni da išta nađemo videćemo kako će ovo da nam prođe."Razumem kapetane" *rekao sam mu dok me je on tapšao po ramenu*

,,Moja nada nije pokleknula nadam se ni da vas duh nece''


Pozorno slusam komande zatim se slazem sa svime sto cujem.

Vidim kameni dio plaze, pun je olupina , pecina i slicnih fenomena.

Izgleda  mi kao dobra lokacija za pocetak.

Kako prilazim osijecam nesto , iskreno neobicnu energiju , mozda je to to ....

Kako prilazim brze vidim da se poram popeti da vidim sta ima unutra ....

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Iiawah Beach #world367

"Da li je ovo bio java ili san? Zašto vidim nju na pučini da li je to neki znak?" govorio je sam sebi dok je sjedio na pesku koji je trljao kroz svoje dlanove a silueta koju je video je bila njegova sestra bliznjakinja. Njeno lice i telo se prefektno spajalo sa pučinom i sunčevim zrakama koje su odisale okolinom u kojoj se nalazi. Pustio je jednu suzu ali znao je da sada nema vremena za to i da treba nastaviti da gura dalje.

Ovde nije bilo nicega pa sam ovu malo manju oblast krenuo da pretrazujem zamisljeno sta bih sve mogao da nadjem i koliko bi to bilo dobro, bio sam veoma uzbudjen sta bih sve mogao da nadjem pa sam nastavio sa trazenjem ove pejzaske plaze bio sam se pitao ko je ovde sve bio i sta je sve radio pa sam bio veoma uzbudjen jer sam znao da nas ceka nesto super na kraju krajeva svakako je dobra avantura i druzite se sa ovim momcima ali bih voleo i nesto da dobijem neku lepu nagradicu...

Pitam se da li je moguće da smo opet pali ovo je patetično nema šanse da ću da dozvolim da se ovako stvari dalje odvijaju moramo da završimo ovo kako treba vreme je da nastavimo dalje i da odredimo ono o čemu sam sanjao sukunahikona ako je među ovim nagradama mora da bude moja ili ću da razvalim sve nemogu da verujem da još ništa nismo našli nastavljam potragu nemogu da verujem zar sam ovoliko beskoristan.

Ulazim dublje u pecine , tame je svuda ali trunke svjetlosti me pomazu da vidim gdje sam ...

Hladno je i mokro .

Mrzim ovo mijesto ali osijecam da je mozda bas ovde kljuc nase potraeg i jako nam je potrebno.

Ovo mjesto me podsjeca na dane akademije kada su nas maltretirali sa raznim drilovima. Ali ovo nije akademija ovo je stvarni zivot i ovde posledice imaju svoju cijenu . A oni koju su premni da je plate ce uspijeti u ovom shinobi svijeti . Koliko god okrutamnn toliko i prelijep.

The member 'Sparow' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Iiawah Beach #world361