Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Večna Magla Lao-Fu

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Večna Magla Lao-Fu

Večna magla je mesto koje je sakriveno duboko u planinama izolovano od civilizacije jer se niko ne usuđuje kročiti kroz ove predele. Sam predeo obuhvata površinu od oko 400km2 ali idalje niko se ne usuđuje da kroči u nju. Nekadašnji Šogun Lao-Fu je svoje zarobljenike bacao u ovu maglu i oni su ostal i izgubljeni u njoj. Prozvani su "Legija Izgubljenih" i niko više ne sme ući ovte u strahu da ih Legionari ne ubiju jer se noću idalje čuju zvukovi borbe u dubokoj magli

Saburo i njegovi saborci stigli su na novo mesto spremni da se posvete zadacima koje je postavio lider, Esau. Cim su stigli, Esau je jasno izneo svoje naredbe, postavljajuci ciljeve koje treba postici na tom mestu. Bez oklevanja, Saburo je prepoznao vaznost timskog rada i odmah poceo slediti naredbe lidera.

Dolazim i uzimam lopatu u ruke i krećem da kopam vrlo vredno i radno sa namerom da što brže iskopam ovo u nadi da ćemo nas trojica konačno naći nešto što je vredno da nađemo i da se konačno nas 4 nesrećnika obogatimo od ovog posla


Kako sam kopao nisam posustajao uprkos tome što je sunce udaralo u moja leđa  i piržilo me odozgore, mene i moje saradnike

Da me izvinete Yuichi je kopao kao konjina, znoj mu se slivao kao vodopad niz lice, a mesta koja su posecivali bile su mu jedine mrve motivacije sada kada je bio izmoren i iscedjen.

,,Treba mi vode!'' rekao je nakon par minuta kopanja, toliko je bio zedan i umoran da se osecao kao da ce da umre. Srecom flasa vode koju je poneo ga je spasila, na brzinu je popio celu flasu i nastavio sa radom.

Ajde, pomoći ću i njima ja malo.

Djonom sam krenuo da pomeram šut ispod sebe, ne bi li možda i našao nešto. Barem da postavim sebe kao uzor nekoga ko je vredan i ko zapravo radi, a ne Yuichi koji se žali za vodu svake dve sekunde (jednom se žalio).

Nastavio sam da šutiram malo napred nazad, levo desno, ne bi li nešto otkrio.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Večna Magla Lao-Fu #world370

Saburo i njegovi prijatelji su neprekidno nastavili sa kopanjem na ovom mestu, posveceni postizanju zacrtanih ciljeva koje je Esau postavio. Bez obzira na tezak rad i fizicki napor, tim je odrzavao visok nivo motivacije i zajednistva. Ludo bez stajanja i ako je bio zedan nije stajao da kopa kopao je i kopao ne bi li oni nasli neku nagradu koja bi im znacila.

Krenuo sam da kopam sa voljom da nađem nešto nakon što je esau govorio da nastavimo u nadi da ćemo svi mi pronaći nešto.


Nas trojica smo radili kao konji i trudili smo se da ne zabušavamo uprkos tome što je bila neka jaka sunčanica udarala je po nama a ja sam uzeo čuturu vode i nategao sam je pa sam nastavio da kopam

Konacno i lider tima je poceo da radi nesto, liderovo zabusavanje i prelezavanje je Yuichija nerviralo i ometalo u ovoj misiji ali sada konacno je mogao da se opusti, kakav je to lider ako ne radi zajedno sa svojim timom, cesto je se zapitkivao. Njegov umor i glad su ga polako preuzimale ali je znao da je morao da nastavi, nije bilo okretanja nazad.

Šut za šutom, razbacivao sam šljunak unaokolo. Na svakih metar dva, nalazila bi se rupa od mog šutiranja, normalan čovek bi pomislio da pravim logorsku vatru a ne da kopam. Štaviše, bilo mi je i zanimljivo, al nisam želeo da se baš uživim u čitav život - ipak nisam ja moler nego dizajner.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Večna Magla Lao-Fu #world361


Nastavili su kopanje sa istom motivacijom i odlucnoscu. Radili su zajedno kao tim iz snova, svaki clan doprinoseci svojim naporima kako bi postigli postavljene ciljeve. Iako je posao zahtevao fizicki napor, njihova medjusobna podrska i zajednicka posvecenost cinili su radno okruzenje pozitivnim. Dok je kopao znoj mu se slivao niz lice.

Nastavili smo da kopamo uz malu pauzicu koju smo imali da pojedemo konzerviranu hranu koju smo dobili po izlazku iz sela jer su znali da će nam trebati


Kako smo pojeli hranu nas trojica smo se vratili na naporan rad a kao po običaju esau je nadgledao dok sam ja sa ovom dvojicom kopao kao patuljak 

Toliki rad, a toliko mali rezultati. Ipak rad i vrednost je jedina stvar koja je mogla da ih dovede do pronalaska, pa zato Yuichi uze onu propalu lopatu koju je nasao i krene sa brzim tempom da kopa iz sve snage, koristeci sve svoje misice u telu, kao tim sinhronizovano su kopali i trazili artifakte.

Dosadilo mi je ovo šutiranje, ne bih da izližem djon cipela. Uzeo sam da se prošetam unaokolo da vidim šta ostali rade. Dok su se neki žalili na vrućinu, ja sam se na nju navikao od malenih nogu. Ne možeš biti član Armani klana a da ne budeš vatren kao ja.

Nastavljam da kružim unaokolo poput lešinara.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Večna Magla Lao-Fu #world362

Mesto izgleda nije bilo idealno - nit je imalo bilo šta skriveno. Nisu oni stvoreni za ove predele - ili barem su tako izgledali. Ništa, nastavljamo dalje pa ću ih terati da kopaju negde drugde. Da su malo pametniji, stvorili bi klonove pa bi to radili.

Idemo dalje u nedogled.