Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Yanagami Šuma

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Yanagami Šuma

Yanagami Šuma 242ebb1451697c26a9bd6a757cc16875_t

Ova šuma se satsoji većinski iz sakurinih drveća i smatra se nacionalnim blagom ovog sveta. Zbog toga je njeno krčenje zabranjeno od strane Kuće Zanga koja kontroliše ovu oblast. O ovoj oblasti postoje nekoliko legenda. Najpoznatija legenda je da se ovde odvila velika bitka u kojoj je toliko ljudi stradalo da su drva upila njihovu krv i promenila svoju boju u narandzastu..

Dolazim sa veselom družinom u Yanagami šumu. Zašto? Pojma nemam, al išli smo redom svetom, tražeći gde god stignemo manje više. Svakako, blago ne traži nas već mi njega. Posle poslednjeg otkrića, bio sam dovoljno nahajpovan da možda čak i ja sam uzmem da kopam.

Izvadio bih kunai.

Ipak sam se predomislio. Dodajem kunai Fumetsuu pa nek kopa.


Saburo je zahvalio Esauu na odmoru i privilegijama koje mu je pruzio, ali duboko u sebi osecao je odgovornost prema svom timu. Iako mu je Esau dao poseban tretman, Saburo je shvatio da je vazno odrzati timski balans izmedju njih. Resio je zadrzati balans izmedju svojih potreba i obaveza prema ekipi.

Dosli su do Yanagami Sume, prelepa drveca i crvkut ptica ga je obuzeo dok je sa timom kopao zemlju u potrazi za artifaktima, ova prelepa priroda mu je obasjalo ono malo snage sto mu je ostalo i dalo mu je motivaciju da nastavi sa potragom i time mozda i prisvoji koji artifakt za sebe sto bi ga samo benifiralo.

Kako bih uzeo kunai i rokao bih kunaiem sa namerom da konačno nađemo nešto nas trojica smo vredno kopali dok je esau gledao izdaljine i ja sam zabadao kunaiem u nadi da nađem nešto i da se obogatimo sva četvorica.


Kako smo mi radili osetio sam nešto i krenuo sam udarati svojim kunaiem sa namerom da iskopam i da vidim šta je to što moja volja oseća

The member 'Fumetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
Yanagami Šuma #world363

Nakon nekoliko sati, jedino što su ovi uspeli da iskopaju su crvi. Crvi mi stvarno nisu trebali sad. Mali su i gmižu se, pomalo me podsećaju na Saburoa pošto laže - nisam mu dao nikakav odmor nego je samo zabušant.

'Otišli smo odavde, idemo dalje.'

Pokupio se sa njima i krenuli smo dalje u ekspediciju.

Agrom je napokon stigao u sumu u kojoj je trebao da uradi svoju misiju protim nekoliko genina i. 2 chunina. Agrom je htio da odbrani sve dobre ljude koji su neki zlikovci izmanipulisali ali Agrom je htio da ovu misiju izvrsi sto je prije moguce da je uradi.
Sada hajde da vidim protim koliko genina se borim

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Yanagami Šuma #world71

Opa 2 chunina i 20 genina riješiću prvo 1 chunina i 10 genina a hajde sada da se bavimo na posao ovo nece biti laka misija i moracu malo vise da se potrudim!
#card50
#card109
Napadam sa ova dva zemljana i vodena napada,trosim 350 chakre
Dmg 2050 i 100 dodatnog od preciznosti ukupno=2150 tag od toga je 430

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Yanagami Šuma #world180 Yanagami Šuma #world174 Yanagami Šuma #world172 Yanagami Šuma #world172 Yanagami Šuma #world176 Yanagami Šuma #world171 Yanagami Šuma #world177 Yanagami Šuma #world180 Yanagami Šuma #world178 Yanagami Šuma #world173 Yanagami Šuma #world178 Yanagami Šuma #world176 Yanagami Šuma #world177 Yanagami Šuma #world174 Yanagami Šuma #world175 Yanagami Šuma #world173 Yanagami Šuma #world173 Yanagami Šuma #world171 Yanagami Šuma #world173 Yanagami Šuma #world177

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Yanagami Šuma #world188 Yanagami Šuma #world184

Agrom je ubio 2 chunina i 13 genina ali na njega je i dalje islam velika količina dmg znao je sta ce da uradi!
#card49
Sada branim se od svih napada osim munje i ciste chakre,ostaje mi da se odbranim kod od jos 1150 dmg
#card89
Sada dobijam 400 health shilda
#card108
Sada ulazem 100 chakre i imam 1200 defenca
Sada ide moj napad
#card1259
800 dmg ide na 7 genina

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Yanagami Šuma #world173 Yanagami Šuma #world176 Yanagami Šuma #world172 Yanagami Šuma #world171 Yanagami Šuma #world177 Yanagami Šuma #world174 Yanagami Šuma #world180

Agrom je ovoga puta uspio da ubije 5 genina ostala su mu jos dva genina da ubije
I dalje sam u stanju vode ali moram da se odbranim od ciste chakre i napada vode!
#card110
Sada izbjegavam napade i spremam se za moj zavrsi napad!
#card109
Trosim 150 chakre ovaj napad ima 709 dmg ide na oba genina
#card1248
Sada trosim 3 slota i na prvog genina saljem 2 ptice a na drugog samo jednu
Svaka ptica ima 300 dmg ,trosim 30 chakre

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Yanagami Šuma #world174 Yanagami Šuma #world174

Agrom je uspjesno se odbranio od dva poslednja genina koje nije bilo teško pobijediti odlucio je i da se odbrani jednostavnom tehnikom od jadna dva napad poslednja dva genina
#card1
Rekao je i odbranio se.
Odlucio je da se sada zaputi prema selu i srecan ode kuci poslije jos jedne uspjesno izvedene misije

Prosao sam tu gustu sumu te sam naleteo opet odma na jos jednu i ali ova je bila drugacija nije bila gusta ali je imala dosta drveca.Drvo sakura kolko ja to mogu da vidim bilo je dosta verovatno pola sume je bilo pod ovim drvecim.Gledao je mapu i bio je blizu ka svojoj lokaciji te se i tamo zaputio.

Posle uspesne bitke sam naleteo opet na istu sumu punih drveca sakura malo se izgubio jer ima dosta slicnih drveca ali je nasao put kojim treba ici te je i nastavio.Izasao je iz sume i vise se nije video kolko je daleko otisao.

#card08