Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Dorosukke Litice

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Dorosukke Litice

Litice su locirane na samom rubu uz granicu sa morom i prostiru se oko 20 KM u šitrinu gde se smanjuju i polako se spajaju sa plažama i prave jedan veliki fenomen. Sakura cvet poznat je da uvek cveta u ovim predelima najčešće na proleće i zbog toga je ovo mesto ispod koga leži najveća Sakura Šuma. U ovim predelima se obično zimi uveče mogu videti fjordovi koji dopiru sa severa, vrlo je lepa destinacija za posmatranje kiše meteora.

Posle poslednjeg uspeha, otišli smo malo da se sunčamo po liticama sveta. Kad to kažem, mislim - ja da se sunčam, a ostali da pomeraju kamenje levo desno i fizikališu. Nisam svakako želeo da uprljam svoje lepo odelo.

'Ajmo momci, nemamo čitav dan.'

Govorio sam dok sam vrteo lude nunčake

Kako smo čuli Esauove naredbe mi bi smo došli i našli bi smo se u podnožiju litice i krenuli bi smo da kopamo kako bi smo našli nešto lepo posle uspešnog kopanja.


Ja i Yuichi bi kopali dok bi Saburo jadan umraon malo se glupiro i zabušavao dok smo Yuichi i ja kopali on je tu gledao da ne radi i više je gledao

Vredno je kopao u nadi da nadje neki artifakt koji bi mu pomagao i davao mu snagu, rad je bio tezak i naporan ali ono sto mu je davalo snage bila je njegova volja i zelja za vrednim artifaktom. Polako se znojio ali nije posustajao i iz sve snage je kopao sa Fumetsuom pored sebe.

Dosli su do ovog mesta on i njegovi prijatelji koji su bili u timu. Napravio je dogovor sa Esauom da on na ovom mestu odmara i nece morati kopati tako da se zahvalio Esau-u sto mu je dao ovakve privelegije da se ne muci, ipak Saburo radi za Esaua ne Esau za Saburoa.

The member 'Saburo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Dorosukke Litice #world361

'Jako sunce ovde. Ajmo momci mi dalje, ne želim da mi koža upije previše vitamina D'

Rekao sam, nije mi odgovarala lokacija a i Saburo je nešto zabušavao. Valjalo bi da dobije po glavi sa mojim ludim nunčakama. Krenuo je dalje sa ostalima kao pratnja, spremni da nadjemo neku lokaciju koja je malo pristojnija za gosn Armanija.