Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Kamena Plaža - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Kamena Plaža

First topic message reminder :

Na obali jednog slikovitog regiona, kamena plaža pruža spektakularan pejzaž koji odiše snagom i lepotom spoja mora i kopna. Kamene obale postavljene su poput zaštitnog bedema koji hrabro odoleva naletima morskih talasa, stvarajući impresivan prizor koji ostavlja bez daha.

Pod nogama, sitni kamenčići prelaze od glatkih, izbrazdanih oblika do grubih, oštrih ivica, stvarajući jedinstvenu teksturu pod stopalima. Morska voda, bistra i prozirna, igra se među kamenčićima, stvarajući hipnotišući zvuk koji prati ritam prirodne simfonije.

Besprijekorno plavo nebo proteže se iznad horizonta, pružajući kontrast između kamena i neba. Sunce, koje se odražava na površini mora, stvara blistavu svetlost koja igra na kamenju, stvarajući nijanse od jarkih belih do dubokih plavih tonova.

Moj baraz udaraca se zavrsio, moji udarci su samo tonuli od telo sacinjeno od peska, ne radeci nikakav dmg, oko mog tela pojavljuje se chakra cloak, te moji udarci krecu biti od ciste chakre,
 #card186 #card359  #card366
#card363
2150dmg probojnog napada sacinjenog od ciste chakre
za svoj poslednji udarac u barazu, bacam lakat koji ce probiti svaki defense, i koji je sacinjen od ciste chakre koji probija imunitete, takodje smo i dalje jedan do drugog, te svaki ninjutsu razoran koji bacis ce pogadjati i tebe


majmunce je odradilo svoj zadatak i podleglo povredamaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Zaslepljen, bio sam malo dezorijentisan ali i dalje spreman za nastavak borbe. Moje telo je olakšalo, pretvarajući se u čist vazduh koji ne dozvoljava tebi da me demidžuješ.

#card152

Budući da poznajem tvoju lokacij (msm ono bacio si razoran napad iz tog i tog pravca, pored mene si manje vise), nakon što sam se odbranio od tvog napada izlazim iz imuniteta (čekam nekoliko sekundi i nakon tvog napada čisto da se osiguran) i ojačavam svoje napade vetra i šaljem ti jedan lepi nerazoran talas vetra ka pravcu odakle je taijutsu došao.

#card143 #card126

550 dmg, nerazorno i neodbranjivo

Moje oči su zatvorene.

naprezem svoje misice, povecavam svoju snagu do krajnjih granica
#card365
sada imam 450 snage
Meni u facu ide vetroviti talas koji ne mogu odbraniti svojim napadom, jedina opcija mi je da iskoristim najjacu karticu u igrici
#card2
ulazem 60 energije i izbegavam 600dmg, i zbog 400 snage mogu za 10 ulozene energije izbeci 100dmg (20+20 po 100 snage koje imam 400=20+80=100dmg na 10energije ulozene)

Zatim naprezem svoje misice do kranjih granica, i bacam napad koji nisam bacio pre u borbi, kako ne bi mogao iskoristiti sharingan i dodati sebi 1 slot u narednom potezu
#card361 #card368

napad ima 1575dmg 500zag od razornosti
(600+200dmg od brzine+200pasivna munje+200buff+225snaga+150 pendreci)ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ


Zatvorene su mi oči, sve mi otkrij pa da se razilazimo

#card247

Pao na jedan skriveni pa se sad boji narednog, kako se kaze koga zmija ujede i gustera se boji


Skriveni iz proslog poteza :ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Nakon što sam se uverio u trenu da nema nikakvog skrivenog, otvaram svoje oči i izbegavam tvoj napad svojim sharinganom. Primam zagarantovani damage nažalost, ali primio bih ga kad tad.

#card1367

Osećao sam krv kako mi curi iz nosa, valjda je tvoj napad odradio nešto. Obrisao bih o svoj Armani rukav, vidljivo potresen ali i dalje na nogama. Uperujem ruku ka tebi u obliku pištolja i pucam jedan vazdušni metak, a nakon toga oko tebe se formira jedan lepi balon od vode..

#card123 #card26

Damage metka je 600. Da bi se odbranio od balona moraš da izbaciš 50 chakre - jedina odbrana.


Posle mnogo sati zestoke borbe, u kojoj su proliveni krv, znoj, i energija, Hatchiro je stajao ispred Esaua, sav zadihan i iscrpljen, boreci se poslednjim atomima svoje energije koju je imao u sebi, znao je da mora savladati coveka pred njim, jer bi toliko vest nindza mogao predstavljati opasnost po selo i njegove stanovnike, te je bio spreman da njegovu sudbinu zavrsi sada i ovde
⦿ Kamena Plaža - Page 2 Demon-Slayer-Mark-Tokito
Medjutim, za naredni napad upucen na njega, nije imao nikakav odgovor, ali znao je da mora uciniti sve sto moze kako bi sprecio ovog coveka da ide dalje, te se probudila snaga koja je bila skrivena duboko u njemu, poslednji atomi chakre koje je nasao duboko u rezervi svoga tela, koju je izbacio i napravio shield od nje
#card8 #card5
Ovo je bilo dovoljno ponistiti vodeni balon koji se stvarao oko njega, medjutim, vazdusni metak bio je prejak za njega, probio je shield od chakre, i snazan udar vetra pogodio ga je tacno u predelu grudi i glave, udarajuci prvo u njegov oklop koji nije bio dovoljno jak blokirati celu stetu, i onesvestio ga je sa tacno onoliko stete koliko mu je trebalo da to uradi (600-200chakra shield-50oklop, produzava 350 i skida mojih 350hp)


Hatchiro gubi svest, udar vetra ga je malo zbacio u nazad iz balansa, bez svesti pada na svoja ledja direktno na zemlju, izubijan od cele stete, gubeci svoj zivot u pokusaju da poboljsa buducnost svoga sela i sacuva njegove gradjane od nevaljalog Esaua
⦿ Kamena Plaža - Page 2 695821b7503d0d7e57ac92bb824cc608

I time, njegova sudbina bila je ispunjena, kao Kage sela nije bio dugo vremena, ali je to malo vremena pokusao iskoristiti sto vise, kako bi poboljsao njegovu buducnost, i zivot ucini boljim za sve one u njemu, na zalost to sada postaje samo san, san koji nikada nece moci ispuniti, jer je podlegao pod velikom preprekom pred njime, ali njegov duh nikada nece biti zaboravljen, pojavice se neko jaci, neko ko ce gurati njegovim koracima sa istim ciljem, neko ko ce nauciti iz tudjih gresaka, i postati jaci nego sto je i sam Hatchiro bio, i ko ce ispuniti taj cilj koji je imao, makar se on pred samu smrt tako nadao, dok su mu poslednje misli prolazile kroz glavu...ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Stajajući svega metar dva od Hatchira, gledao sam ga direktno u lice kako pokušava da se odbrani od mojih tehnika, ovog puta - neuspešno. Balon vode je pukao ali metak od vetra je bio izgleda malo veći zalogaj za njega. Metak ga je pukao direktno u glavu što ga je odbilo metar dva nazad i konačno onesvestilo.

#card19 #card332

Tok hatchirovih misli je prekinuo senbon koji sam zabio sa strane njegove glave, dovršavajući ga. Malo drugačiji pristup od mog simboličnog, ipak je prikazao izvanrednu odlučnost i veštine u ovoj borbi. Dlanom sam prešao preko njegove face, skidajući mu masku s lica i zaklapajući njegove beživotne oči.

Moji dlanovi su prešli preko njegove nošnje/oklopa, nameštajući ga normalno - nek izgleda barem lepo. U blizini su se nalazili njegovi pendreci koji su mu ispali prilikom udara metka - koje sam vratio u njegove ruke, zaklapajući ih. Sahrana će biti za neku drugu priliku - ovo je bilo najmanje što sam mogao da uradim za njega.

'Malo ti je falilo, šteta.'

Protrljao bih oči (ne plačem) koje su još bile pomalo dezorijentisane od bljeska, gaseći sharingan.

'Vidimo se u paklu, manki.'

Na šta masku stavljam u svoj džep uz siću koju je imao na sebi (100k ryoa - nekome život meni sića). Aktiviram Shunshin i nestajem sa mesta borbe.

#card21

Sanna je posle dobijene poruke odmah krenuo putem sela Vodopada, najbržim i najsigurnijim putem, baš tu preko kamene plaže. Ono što Sanna u tom trenutku nije znao jeste: da će se njegovo kameno srce salominiti na ovoj plaži. Kako je bio sve bliži i bliži selu, shvatio je da je deziorijentisan, da je polje na kome se nalazi razrušeno, porušeno, osećap se kao da je na bojnom polju i bio je u pravu! Samo nekoliko dana ranije ovde se odigrala bitka izmedju dve velike nindže. Sanna je došao do poslednjeg dela kamene plaže i tamo video svog prijatelja, u zagrljaju vrana i gavrana koje su kljucale njegovo beživotno telo, Sanna stade ispred svog prijatelja i učitelja, okamenjen od bola, delovalo je kao da Hatchiro brani put ka selu i sve nas od nekoga, Sanna poče plakati ispred tela svog učitelja.

⦿ Kamena Plaža - Page 2 047137e50f4f6b912eb71344366c0375

Sanna u tuzi i besu razjuri one gladne ptičurine, poče se ljutiti na čitav svet i na kraju odluči da ode k selu i vrati drugog Takikage,a Hatchira Hyuugu tamo gde mu je i mesto.

Hiroshin je donio skrol u kojem je nosio kidnapovanog nindzu koji mu je odbio dati pare i odbio se pridružiti njegovoj organizaciji. Izvadio je skrol i rekao nindzi:
Jamisumi,kidnapovan si moraš slušati moja naredjenja u suprotnom ces biti ubijen da li je to jasno?!
Upitao ga je .