Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Diglets Cave

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Diglets Cave

⦿ Diglets Cave B9db8111381274843f1e32c6eccb9ac7

U tajnoj pećini, vreme se čini drugačije, sporije i tajanstvenije. Koraci prate tiho šuštanje reke koja prolazi kroz nju. Svaka kapljica sa stene stvara zvuk poput male pesme. Unutar pećine, ima mnogo mesta za istraživanje, sa stenama koje stvaraju senke i igru svetlosti. Sve je čarobno i tajanstveno, kao u bajci.

Okay Keigo na tebe je red da vodis.

U istoj oblasti stigli su na sledecu lokaciju koja je izgledala kao da potencionalno krije blago. Ovo mesto je vec obecavalo za razliku od livade. Pratio je korake svog clana tima Keiga. Nadao se da ce ovog puta u mraku u ovoj cudnovatoj pecini naleteti na neku svetlost koja nije izlaz iz nje.

Njegova spremnost je bila vidljiva na njegovom licu, kao i na njegovom telu. Govor tela je govorio da je spreman i za svaku situaciju da deluje odmah. Posmatrao je svaki kutak mesta na kom se nalazio svaki korak, svaki sitni detalj, svaka mala površina je bila zabeležena u umu njegovome, a nadao se i u umu njegovih kolega saboraca sa kojima je oformio ovaj tim. Nadao se uspehu.

Uputili smo se ka novoj tajanstvenoj pecini.Ovde je sve drugacije nego spoljjasni svet,svetlucava reka koja skoro prolazi kroz celu pecinju."Ovo ce biti zabavno istrazivati nadam se da nece biti sa predmetom  isto kao i prosli put" rekao je Raiden
Ovde je mnogo teze uociti predmet jer donekle je dobar deo pecine svetlucav koji ce nam davaiti malih problema tokom istrazivanja

Dosli su do sledece oblasti koja je izgledala mnogo zanimljivije nego prosla. Ovo je sada bila pecina, koja je imala stvarno cudan neki osecaj kada se udje u nju. Svakako Keigo je napravio klona i uradio tacno onako kako mu je rekao Taro. Klon je hodao ispred njih i svi su isli formacijom zmijice. Sada je Keigu bilo zapravo zanimljivo da razgleda oko sebe jer nije nikada video mesto slicno ovome.

#card161

The member 'Keigo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Diglets Cave #world372

Nakon kraceg trazenja, ova pecina se isplatila. Uspesno su nasli jedan deo blaga. Keigo je bio ushicen ovim pronalaskom, jer iskreno nije verovao da ce naci ista. Sada kada su nasli deo blaga ovde, bilo je vreme da se odmah predje na trazenje sledeceg blaga u sledecoj oblasti. Keigo je smatrao da je on vecim delom zasluzan za ovo jer je u pecini on bio prvi u redu i napravio klona. Zelja za nalazenjem jos ovakvog blaga je u njemu rasla svakog momenta.

Odlicna ideja za pecinu je bila da ovaj napravi munjevitog klona. On je bio savrsen za ove uslove, mrak a on svetao sjajan, tako da je forsirao odsjaj blaga koje je virilo iz zemlje. Brzo su ga otkopali i uspeli da utvrde da je to ono za cim su tragali. Nije bilo vremena za bacanje brzo su se zaputili na sledecu potencijalnu lokaciju na kojoj ce opet da ponove proces.

Prolazilo je vreme, on je posmatrao svaki kutak pećine, kao i reku koja je tekla. Nije mu promakao ni svaki kap vode koji je padao sa visina pećine i blago udaralo u tlo pećine. Prošlo je još malo vremena a oni su ubrzo pronašli blago koje je potom Keigo uzeo. Onda su se svi okupili i odlučili da odu iz ovog mesta. Nagrada je pronađena, kome će pripasti, ne zna se. Otišli su iz pećine, veliko svetlo je probijalo pećinu iz izlaza ka kom su krenuli. Ubrzo su i izašli odatle.

Ponosan na svoje clanove tima sa ushicenjem i blagom u njihovim rukama nastavili su dalje da lutaju lokacijama u ovoj oblasti ne bili nasli jos po nesto sto je ljubicasta kisa nanela. Reka ponornica donela je ovo blago svojim tokom u pecinu, ko zna mozda ce suma biti sledece srecno mesto. Zaputili su se ka Viridian šumi. Sta li ce biti tamo?