Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Mello - Kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Mello - Kuća

Mello - Kuća Latest?cb=20201123170625

Mello je proveo citav svoj dan spavajuci u kuci. Budi se iz dubokog sna, totalno izbezumljen. Odlazi u kuhinju da napravi neki brzinski has s obzirom da mu crijeva krce jako. On ne izlazi iz svoje komfort zone i pravi isti obrok kao unazad deset godina.

On je spremio da jede svoj specijalitet, tacnije omlet koji ga je naucila praviti njegova majka koja ne zivi vise sa njim. Sentimetalno je vezan za taj recept, jer ga podsjeca na majku. Uskoro je poceo i sa degustacijom omleta.

Uzima i posljednji zalogaj omleta, koji zaliva mlijekom iz tetrapaka. Mello zna da ima dosta obaveza za rijesiti danas, ali on ipak odlucuje da nastavi ljencariti. Zavaljuje se u svoju dnevnu sobu i krece sklapati rubikovu kocku, cisto iz dosade.

Mellov tok misli prekida neobican zvuk koji cuje napolju. On otvara prozor iz dnevne sobe i provjerava stanje u dvoristu, izgleda da mu se samo pricinilo. Promrljao je Mello sebi u bradu i nastavio sa svojim danom kao i do sada.