Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Čajdzinica Chikako

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Čajdzinica Chikako

Ova čajdzinica je bila ovde zatrpana i propala.Odlucio sam da nadjem vlasnika i kupim je i renoviram.Kada sam nasao vlasnika to je bio neki starac koji mi je malo pricao o ovoj čajdzinici.Rekao je da je tu sagradjena pre 30 godina.Tokom godina propadala je i niko nije dollazio u nju.Čajdzinica Chikako KyxigQL

Cuo sam da je moj prijatelj Matsuda kupio i renovirao cajdzinicu i odlucio sam da budem prvi kupaci da probam njegov caj. Usao sam u prodavnicu i rekao:Matsuda,zdravo srecna bila nova cajzdinica (rekao sam dok sam sjedao za sto) .Daces mi jedan caj od sipurka moze li' Matsuda je donjeo caj. Uzeo sam solju i rekao:Zivjeli. Matsuda je bio ljubazan i donjeo caj bio je odlican. On je insistirao da ide na racun kuce ali sam ga castio 15 eura i rekao:Matsuda moram te castit nek ti je srecna ova nova cajdzinica!

Opa izgleda da imam prvu musteriju a to j niko drugi nego Dawn.Zdravo Dawn hvala.Narucio je čaj od sipurka koji sam mu doneo za nekoliko minuta.E pa evo stize čaj ziveli.Ne ne ja častim ovoga puta jer si prvi kupac i prvi dan je ove čajdzinice,a i ti si mene pre častio ramenom.Ostali smo jos malo da ćaskamo i da pijemo čaj.

Hvala(rekao sam dok mi je servirao caj). Ne ne ja trebam da te castim,ali kad insistiraš naplati ti ali imam poseban poklon(rekao sam i izvadio bocu vina na brod). Eto ako ne mogu da platim moram te vlastiti barem jednu običnu bocu vina. Caj ti je super da znas. Sada moram da idem ali cu novi opet i srećno sa čajdzinicom.

Došao sam na šolju crnog čaja i da se raspitam
gde može da se igra poker u ovom selu.
Čajdžija mi je rekao da je u ovom selu zabranjeno igrati poker.
nisam mu poverovao. 
U tom trenutku na vrata dolazi Matsuda, 
vlasnik ovog lokala, koji na leđima nosi pretučenog Mujina. 
Pitao sam šta se dogodilo ali Matsuda nije hteo da mi odgovori. 
Popio sam svoj čaj platio i otišao.

Odlucio sam da opet dodjem kod mog druga Matsude u njegovu cajzdinicu bio sam prva musterija ali od tada je proslo 2 nedelje i nisam dolazio vise u cajzdinicu odlucio sam da udjem. Usao sam i vidio neke nove konobare i rekao:Zdravo,opa Matsuda je zaposlio neke ljude u cajzdinicu svaka mu cast(rekao sam i razmisljao sam koji caj da uzemem). Kada mi je konobar pitao koji caj da uzmem rekao sam:Zdravo,uzecu jedan zdravi caj..Popio sam caj koji je bio sjajan platio i otisao kuci.

Dolazim na dogovoreno mesto 
da se nađem sa Matsudom. 
Ulazim u čajdžicicu i vidim Matsudu kako me čeka. 
Imao je na sebi neko crno odelo. 
Pitamo sam ga 
Zašto si se tako obukao. 
 Sedam za njegov sto i počinjem razgovor.

Konacno si dosao rekao sam mu dok je ulazio u čajdzinicu.Ma to sam obukao jer mi je bilo prvo u ormanu.Evo sedi da popijemo čaj i malo popricamo rekao sam mu ljubazno.Koji ćes čaj? pitao sam ga.

                    Šolju čaja od kamilice molim. 
                      Rekao sam skidajući jaknu sa sebe.  
                          Nego zašto si me pozvao na ovaj razgovor?
                    Pitao sam ga dok sam pio vreo čaj od kamilice. 
                           Koliko ti je para bilo 
                          potrebno da otvoriš ovu čajdžinicu? 
                      Pitao sam ga iz čiste radoznalosti. 

Evo stize odmah rekoh dok sam isao u kuhinju.Pa za kupovinu ovog mesta i nisam potrosio toliko mnogo ali za renoviranje i namestaj potrosio sam malo vise sad bas ne zelim da otkrivam tacnu cenu.Zvao sam te ovde da popricamo o tome da li zelis da budemo tim?

Da rado bih da budemo tim
 doajdilo mi stalno šetamje po gradu sam. 
To je bilo zaista pitanje koje sam najmanje očekivao. 
Bio sam iznađen, a po prvi put zaista srećan. 
Nisam ni sanjao da neko hoće da se udruži sa mnom. 
Jesi li siguran da želiš da tibudem u timu baš i ne umem 
sa drugim ljudima. 
Nemoj mi uzeti za zlo ako se budem čudno ponašao. 
Matsuda me je ostavio u dobokom razmišljanju možda čak i nisu svi 
ljudi tako grozni.

Kada je rekao da zeli da bude u timu samnom bio sam dosta srećan ali kada me je pitao da li sam siguran zelim li biti u timu sa njim malo sam se iznervirao,Nebih te pitao da nisam siguran evo za ovo kratko vreme koliko se poznajemo postao si mi dobar prijatelj pa zasto da ne budemo tim.

Hvala ti načaju i na ovom razgovoru. 
Ja sad moram da krenem. 
Bio sam srećan 
jer je ovo početak nove avantrure. 
Matsuda zovi nekad i nekim drugim povodom 
znaš gde sam. 
Obukao sam jaknu i pozdravio sam se sa Matsudom. 
Naravno da sam mu ostavio pare za moj čaj od 
kamilice.

Dosao sam opet u čajdzinicu kod mog dobrog prijatelja Matsudu,ali ovoga puta nije bio on tu nego njegovi radnici i konobari . Rekao sam:Zdravo,dacete mi jedan zdraviji caj koji imate u ponudi(rekao sam i sjeo na stolicu)

Agrom je cuo za ovu novu odličnu čajdzinicu i cuo je da je vodi neki jak i dobar nindza koji je iz Hyuga klana. Agrom je dugo razmišljao sta ce da naruci i nije skidao sa predivnog ambijenta. Kada je konobar dosao Agrom je rekao:Zdravo,dacete mi jedan zeleni caj. Kada mu je donjeo caj popio ga je i otišao kuci...

Kada sam stigao, odlučio sam da se opustim uz šolju toplog čaja. Mirisna aroma čaja širila se prostorijom, donoseći osećaj mira i topline. Dok sam polako ispijao svaki gutljaj, osećao sam kako se napetost i stres polako smanjuju. Bio je to trenutak mira i relaksacije, gde sam se potpuno mogao prepustiti jednostavnom zadovoljstvu uživanja u čaju.