Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Stepenište Sudbina

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Stepenište Sudbina

Stepenište sakriveno u bambusima pruža se od jednog do drugog kraja brda pa je dobilo ovo specifično ime zbog mimoilaženja putnika dvije strane.


Nad stepeništem stoje torii kapije koje se pružaju kao i stepenište  u nedogled.


Gusta šuma bambusa zakriva sve osim stepenica i fokusira tvoj vid ka jedinom putu naprjed bez odvraćanja pažnje.


Ovdje vas sudbina može dovesti na vašeg ubicu ili najboljeg prijatelja samo bog zna.


Stepenište Sudbina  4uk2ztcjbyw61

- Ahhhh čovječe stvarno mi oćeš otežati posao maksimalno.
- Stani u mjestu i dočekaj me kao čovjek. Bezveze gubiš i moje i svoje vrijeme.Na vrhu od jedne kapije sam gledao na njega gdje se nalazio malo niže na stepeništu.

Mladji momak sa mačem na svom kuku je me gledao sa nepoznatim emocijama sakrivenim iza hladnog pogleda.


- Što si tako hladan natjerao si me da trčim po čitavom svjetu najmanje što bi mogao uraditi je dočekati me sa gostoprimstvom.
Stepenište Sudbina  SCY7HStajao na vrhu kapije, gledajući niz stepenice ka mladiću koji je pristupao. Njegov izraz lica ostao je nepomičan, bez trunke emocija, dok je pratio svaki pokret svog protivnika sa pažljivim oprezom.


Kada je zastao na sredini stepenica i obratio mu se, Yabaijev izraz lica ostao je hladan i nepristupačan. Njegove oči su zračile mračnom odlučnošću dok je proučavao mladića pred sobom.

"Šta si očekivao?" 

Odgovorio je , njegov glas zvučao je hladno i oštro. 

"Gostoprimstvo je privilegija koju treba da zaslužiš, a ti si daleko od toga. Možda da si odustao od ovog vijanja, život bi ti trajao duže?"

Izgovori, podižući ruku u vis, dok se ledeni mač formirao u njegovoj šaci. Kada se mač oblikovao, čvrsto ga stegnu, a na njegovom licu se pojavio blagi osmeh.

#card1405 #card1407

"Izgleda da nisi dobro informisan o meni, s obzirom da si pristao na posao gde ja treba da budem tvoja meta. Pa? Hoćemo li zaplesati?"

Rece, zauzimajući jedan od svojih samurajskih stavova, pripremajući se za borbu.

#card188 #card191

U trenutku, vazduh je postao hladan, a tragovi snega su se pojavili. Sneg je počeo da pada u sve jacoj kolicini, zamagljujući pogled i stvarajući neprijateljsko okruženje. Sa svakim opadanjem temperature, ubilački instinkt u Yabaiju je rastao, gotovo kao da ga je hladnoća dodatno ojačala za nadolazeću borbu.

#card1420

"Volis li zimu?"

Stepenište Sudbina  14e3ea35102c9a5b8b1a11765441ddea

Kondenzacija se premotavala po vazduhu od naglo niske temparature koju je proširio po polju listovi bambusa bi se savili i počeli da umru prije nego što bi bili zamrznuti.

Hladnoća u krv ulaziti zajedno sa novim oružijem u njegovim rukama koje je sijalo hladnim plavim odsjajom. Kako hladnokrvno, njegovo držanje mi je reklo dosta o njegovom stavi u borbama do smrti.

I u ovakom momentu on raznosi osjećaj samouvjerenosti kao da je borba već gotova u njegovim očima. Koliko je ovaj njegov stav prouzrokovan ne znanjem ili sopstvenom snagom će mo da ustanovimo.
"Poštovanje se zaslužuje?"


"Zanimljivo mišljenje možda si zbog ove ideologije i skrenuo na krvavi put."


"Dodji da ti pokažem pravac dečko, očigledno ga sam ne vidiš."Svakako aura koju je ispoljavao je bila jaka.

Ko će pobjediti?

Pa to nije ni validno pitanje. To je samo prirodni tok dešavanja, jer ako ja nisam tu da ga zaustavi ko će.

Na meni je da preusmjerim ako to ne mogu. . . . . .onda da ga zaustavim gdje stoji vječno.


#card309 #card315#card1348#card306


Podižući ruke iza glave 2 pečata sam postavio na pozadinu svoga vrata.
Zatim šake sam sklopio u znak i odma oko terena dvije barijere su se počele dizati.


"Ne smijem ti sad dozvoliti da bježiš nakon ovolikog puta."Stepenište Sudbina  Meme-OshinoNepomično je stajao, očiju uprtih u mladića pred sobom, dok mu se misli vrtele po glavi, analizirajući svaku sitnicu situacije. Mračne sile koje su prožimale svet, teroristički napadi, optužbe, misteriozni predmeti - sve što se dogadjalo sugerisalo je na složenu mrežu spletki koja je unistavala osnovu nindza sveta.


#card10

(Ako osecam slucajno nesto, sve ovo cu edit)

Kada je mladić započeo svoje izazovne reči, Yabaijev izraz lica ostao je miran, ali je vatra njegove odlučnosti gorela je jače nego ikad. Shvatao je moć svog protivnika, ali je istovremeno uvideo i potencijalnu korist od njegovih veština. Barijere koje je protivnik posedovao bile su dragocena prednost u borbama, a ova osoba bi mogla biti od velike pomoći u ostvarenju njegovih ciljeva.

"Veruješ li zaista da ćeš me zaustaviti? Tvoje tehnike barijera i pečata jesu korisne, ali šanse da me poraziš u borbi jedan na jedan su ravne nuli. Verujem da si i sam svestan toga."

Odgovori Yabai, dok je u njegovim očima zračila sigurnost i smirenost. Nakon toga, s neverovatnom brzinom, stvori tri ogledala: jedno 20 metara desno od sebe, drugo 20 metara levo, i trece tik uz njegovu levu stranu. Zatim se munjevitom brzinom premesti u ogledalo koje se nalazilo pored protivnika, uze mač i prinese ga na grkljan mladića.

#card1417 #card1411

Stepenište Sudbina  5f7b06afe8ebcd943689097aee8be796

Probudi se u stvarnost. Na ovom svetu ništa ne ide po planu. Što duže živiš, to više shvatas da u ovoj stvarnosti postoje samo bol, patnja i uzaludnost.”

Rece te nastavi svoj govor.

"Vidim u tvojim očima osećaj za pravdu. Shvatam da te je neko poslao s namerom da me se otarasi, jer sam počeo da smetam većim glavama u nindža svetu. Ipak, nadam se da si svestan da su ti ljudi, koji su to zahtevali od tebe, isti oni koji su ubili na hiljade shinobi-a na venčanju Watatsua. Osobe koje diktiraju ceo sistem i način funkcionisanja. Želim da promenim ovaj svet iz korena i napravim novi poredak, ali priznajem da sam sam nisam sposoban za tako nešto. Tvoje tehnike bi bile od velike koristi u ostvarenju mog sna. Tako da ću te pitati samo jedno, što će odlučiti dalju putanju mog ledenog mača."

Lagano izdahnuvši, s hladnim pogledom uputi pitanje.

"Želiš li da mi se pridružiš?"Izgleda da ipak nije bezumna zvjer, ima razlog iza njegovog akcija iako je njegova solucija ekstremna što je rekao nije bez istine.

Moj fuinjutsu je namjenjen za druge stvari ne jedan na jedan konfrontaciju, opet iako je to istina podcjenio me je. Njegova snaga je bila impresivna za njegove godine bilo bi šteta da padne u šeme staronja."Ohhh? Podcjenuješ me. . . . . ali tako nešto nije čudno za nekoga tako mladog."Inače su momci njegovog uzrasta ne upoznati sa hororom shnobi svjeta.


"Oštricu nikada nije prijatno imati nad sopstvenim vratom."


"Ako očekuješ moju pomoć sa ičime to uradi sa zemlje."Sa tim rječima je iz vrata i dužinom tjela iskočio red lanaca koji ga je odgurao od mene.
Zatim provjerivši svojom chakrom okolinu shvati da je momak bio iskren sa svojim rječima.#card10#card1346


"Tvoje rječi nose istinu ali tvoj princip rješavanja ovakvog sistema je previše naivan, zar stvarno misliš da si ti drugačiji od svih drugih?"


"Sam ne stojiš nikakve šanse protiv ljudi čija imena bacaš naokolo bez brige."


"Medjutim ni meni ova situacija nije po ukusu, zato ću ti pomoći sve dok vidim da nisi kompletno izgubljen slučaj ja neću pratiti nerazumnog čovjeka."Skočivši sa kapije sad na istom nivou. Obratih mu se.


"Nemoj biti previše samouvjeren fuinjutsu i sa tvojim mogućnostima nije nepobjediv."
Stepenište Sudbina  Meme-OshinoNakon sto su lanci krenule od strane zutokosog, ispred Yabai-a se pojavio zid od leda koji je zaustavio lance i usput se razneo na hiljade sitnih komadica predstavljajuci prelep prizor.

#card1406

(40 chakre ulozeno i 1 stack)

Nakon toga je bio udaljen od svog protivnika, slusajuci pazljivo njegove reci. Kada je zavrsio svoj monolog, doslo je vreme da se i on njemu obrati sa blagim osmehom na licu, koji je predstavljao zadovljstvo zbog onoga sto je imao da cuje.

Drago mi je sto si izabrao pravi put. Moje ime je Yabai, nadam se da ce ovo biti pocetak neceg velikog.

Potom je ponistio svoja ledena ogledala, sneg i mac, kao znak da je ovoj neprijteljskoj situaciji dosao kraj. Zatim je dosao red na to da mu saopsti svoj plan koji je planirao dalje da sprovede.

Verujem da si upoznat sa situacijom o onim kristalima, uspeo sam da saznam nesto vise o tome. Juzno odavde nalaze se dve osobe koji su izdali svoje malo selo. Oni su inace drzali barijere kojima su stitli svoju otadzbinu, kada su ih izdali selo je upalo u veliki problem. Nas zadatak je da ih savladamo, zasto je ovo posebno zanimljivo, to je zbog toga sto se prica da su ih prodali zbog informacija o tim kristalima. Iz tog razloga mozemo resiti dve muve jednim udarcem, biti placeni za misiju i saznati vise o glavnoj aktuelnoj temi u svetu.

Nakon sto je ispricao sta je imao, obrati se jos jednom kratko.

Pa, hocemo li poci?

Stepenište Sudbina  A017cc006391236214a0fb68bc6e797eGledajući prizor ispred sebe samo je potvrdio spremnost ovog shinobia.

 
"Zvuči kao plan Yabai izmedju ostalog ja sam Mujin."Naravno da sam znao njegovo ime zbog bingo knjige u kojoj je spominjan sa nagradama na njegovoj glavi. Po njegovim rječima mogu da zaključim da je dobro informisan o dešavanjima, naokolo priče o blagu katastrofe tog dogadjaja su se počele širiti po svjetu.

Uskoro mogu očekivati ninje kao što su on svuda naokolo, nebi me čudilo da naletimo na par njih."Prvo da skinem ove barijere a?"Sa tim barijere naokolo su počele da se cjepaju i raspadaju po nebu.


"Nego ajmo prvo da se osvježimo i oporavimo malo, čuo sam za restoran nadaleko odavde. "


"Nebi nam škodijo prije puta."


"Taman razmjenimo još neke sitne priče."

 

Stepenište Sudbina  Images


Sa time zaputiše se stepenicama ka izlazu iz ove bambus šume ka nepoznatom pravcu.