Ležao sam u privatnom bazenu, okružen slatkim momcima i još sladjim devojkama. U vrelini ove pare, trenutno se održavala bitka - čije će nežne ruke pokriti veći deo Esauovog tela. Mitsa je vodila, prekrivajući moje mišićave grudi njenim mekanim dlanovima. Masirala je moje trbušnjake.. grudi, vrat. Snažnim stiskom prelazila je preko mog potiljka, osećajući svaki pršljen. Mogla je svakog trena da me liši života, možda mi je i u tome bila neka zabava, neka majušna doza adrenalina. Trenutno sam imao samo oči za nju, koliko god provokativni i hrabri bili dodiri ostalih prisutnih.
U moru dodira, isti su počeli da me dave od nepotrebne pažnje, njihovo prisustvo na telu je meni postala smetnja Laganim zamahom ruke raspustio sam sve prisutne, sve sem nje. Mitsa je vrhom stopala dotakla vrelu vodu, davajući tren da se njeno telo prilagodi prenego što se čitavim telom bućnula u vodu. Nije joj dugo trebalo da pronadje put do moga krila, nastavljajući s akcijama od kojih bih mogao samo da dobijem ban od Volena. Vrela para je prekrivala akcije strasti, ljubavi i smrvljenih šoton kristala.
Zamaskiran parom, u jeku fiksa, Mitsa mi više nije bila dovoljna. Trebalo mi je nešto drugo.. nešto jače.. nešto divlje. Ispružio sam ruku ka srebrnoj tacnici sa raznim substancama, uzimajući jednu prepotentnu za moj organizam. Već spremna u špricu, precizno (100 prec) sam ubrizgao Yuki gene u svoju levu ruku.
#card401 #card1489
Narednih nekoliko sekundi padao sam u nesvest i budio se - nisam bio u stanju da dodjem k sebi. Fiks koji od one noći u belom jazavcu osetio sam opet. U isto vreme, geni me vode naizmenično od apsolutnog dna - do vrha koji su mnogi priželjkivali u životu barem na tren da dostignu. Polako zatvaram oči, dozvoljavajući mračnoj chakri da me obuzme, ne mareći za svoju lepšu polovinu koja je ležala svo vreme uz mene.
#card422
...