Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Doro Springs

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Doro Springs

Doro Springs Tumblr_phn7msxJx41t5bph1o1_1280

Doro Hot Springs je idilični spa centar smešten usred prirodne močvare Zenkotsu. Okružen bujnom vegetacijom, ovaj rajski kutak nudi posetiteljima nebrojene bazene ispunjene toplim izvorima i lekovitim blatom. Topli izvori pružaju opuštajuće i terapeutske kupke, dok se gosti mogu prepustiti opuštajućim tretmanima i masažama. Doro Hot Springs je oaza mira i obnavljanja, idealna destinacija za relaksaciju i obnavljanje uma, tela i duha.

Doro Springs PvFsE6v
Sponsored by Armani clan

Ležao sam ispružen u kupki lekovitog blata. Kriške krastavaca na očima, face mask, melem za dušu. I uz sve to, najlepša devojka iz ove močvare mi je masirala stopala.

'Već vidim zašto deda insistira da ide sam na biznis putovanja..'

Pomislio bih u sebi

'Uhh.. Uh tu tu'

Jauknuo sam dok mi je ova lepotica pogadjala sve tenketsu tačke

Ubrzo bi se mici pridružila drugarica koja bi mi umesila jaka ramena. Ooo Dragane ode nam firma u propast ako nastavimo da prebacujemo sve ovo na troškove firme. Ja sam s jedne strane zaslužio, dok on baš i nešto nije.

'Uhh Mico.. donesi mi jedan svetlo-tamni čaj..'

Nikad u životu nisam bio srećniji valjajući se u blatu

Živim kao Hugo Boss, ispijam čaj, pa gde bolje od ovoga. Sati i sati su prolazili, postao sam jedno sa blatom maltene. Dva prsta su uperila ka desno, signalizirajući Mici da mi spremi tuš, na šta sam polako ustao teškog srca. Telo mi se osećalo poput želatina, kao da sam u hidrifikaciji. 

Prošetao sam se do tuša, gde je Mica pokrenula tuš od bambusovih cevi koji je lekovitom vodom saprao ostatak mulja sa mog momačkog tela. Tu je i ona asistirala, trljajući i sapirajući telo prvo sa nekom koprivom koja je imala teksturu poput preradjene kože, a potom sa njenim mekim dlanom.

Nakon ugodno provedene nedelje ovde, bilo je vreme da se oprostim od ovog mesta. Čak će mi možda i nedostajati.

Iz svoje privatne sobe bih pokupio potrebštine, sve sa zašivenim kaputom kog sam u medjuvremenu rešio. Bilo je vreme da se vratim u rodnu kuću. Ostavio sam urednu kovertu sa napojnicama - na konto firme, a potom se zaputio nazad ka Himetsu Hajdautu.

Kako sam zakoračio napolje, već sam imao jaku želju da se vratim..