Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Dvorac zaboravljenog plemstva

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Dvorac zaboravljenog plemstva

Dvorac zaboravljenog plemstva  53WtglvVK
Dvorac zaboravljene kraljevske porodice koji leži sam i napušten duboko u šumi .Nekadašnja lepota  dvorca je nestala , a građevinu je sada pokorila priroda .Mnoge tajne se kriju u tom dvorci,stari portreti i prostori između zidova su takođe cela zagonetka.

Došla je do napuštenog dvorca koji izgleda poprilično jezivo naći , ali nju to ne plaši jer se navikla na mrak .Kreće brzo da joj se muti u glavi jer joj je potrebna infuzija , nije se oporavila pobegla je iz bolnice uz pomoć njenog prijatelja .Samo se popela na staru oronulu kapiju zamka sela je na vrh i naslonila se na mali zid .„Pitam se zašto sam došla ovde , ne sećam se , možda nisam želela da upropasti njihove mirne živote ".Samo je naslonila glavu na kolena i kreće otežano da diše .

Dolazeci do zamka pala je noc do tog puta bilo je dosta mracno dolazeci bilo je puno grmlja po dvorcu napusten kad je stigao gledao je okolinu za neke zamke i to oci su malo bile umorne od treninga pa nije hteo da koristi byakugan jos te hoda polako ka dvorcu te nalece na jednu osobu koja je tu vidi da nije bas najbolje polako se kretao ka osobi te upita:

Am zdravo jel si dobro? jel si se negde izgubio?

Prilazi polako ka osobi te gleda u nju.

Polako podiže glavu koja joj se čini teška kao čitavu tonu .„Hvala ti na pitanju ali kako se čini i nisam nešto najbolje što se tiče mog zdravlja , ali se držim za sada .Čekaj malo videla sam te pre .Ti si bio u timu sa galmdžijom jel da "? Samo naslanja glavu na ti iza nje i navlači kapuljača malo više preko glave ti gleda u njega .

Gledavsi u nju gde mi odg ali me pita da sam bio sa galmdžijom? Pitam na koga misli:

Galmdžijom na koga tacno mislis?Ali nebitno to sad imas ozbiljne povrede sto nisi otisla u bolnicu da ti neko pomogne.

Upita osobu te nemoze da zna da li je to zensko ili musko te upita:

J-jel si ti zensko ili musko? izvini na glupom pitanju ne vidim te od kapuljace.

Gleda u osobu te ceka njegov/njen odgovor.

Samo okrene glavu prema njemu .„Ja ga zovem glamdžija ,a tebi jegurno poznat po imenu Riko ".Ustaje sa kapije skače na obližnje drvo i tako seda na granu .„Bila sam u bolnici ,posle su krenuli da se ponašaju čudno prema meni ,moj oporavka veoma sporo napreduje , posle par saznanja sam odlučila da pobegne ." Pomalo povlači kapuljaču nazad i otkriva deo svog lica .Pokazivajući da je žensko .

Gleda nju te mi govori da je galamdzija misli na Rika hm (Pravi sliku u glavi Rika kad prica) hmm pa nije da bas galami mada mehh.

Govori kako je bila u bolnici i kako je pricala sta se desilo Wertzuir je pita:

Hmm steta jel imas neki plan da se izlecis jer tako neces moci daleko da doguras sa tim ranama.

Povlaci kapuljacu te otkriva da je zensko Wertzuir se iznenadio i malo pocrveneo jer dugo nije sreo zensku osobu:

Ti si zensko hm drago mi je ja sam Wertzuir ti?

Samo uzdiše i naslanja se na drvo .Oko njih vlada samo šun vetra koji pomera lišće .„Ja sam Ami .A što se tiče tvog pitanja uopšte nemam pojma šta ću da uradim. Trenutno usmeravam male delove svoje čakre na moje rane što bi mi trebalo pomoću barem neko vreme.Ko bi rekao da će prva moja prva poseta bolnici biti užasna ” .Kreće da namešta kapuljaču na glavu i samo kreće da gleda u zamak i ćuti , ponovo je dozvolila da je mrak proguta

Videvsi da se leci rane od toga seti se da ima mozda nesto u torbi sto bi moglo da joj pomogne te skida ranac sa ledja i otvara ga te istrazuje ga:

Hmm aha evo ga!

Govori nalazi bandaze i malo hidrogena:

Dugo ovo nisam video stalno stoji u mom rancu.Da li bi mi dozvolila da ti pogledam rane i da vidim sta mogu da uradim?

Upita Ami te ceka njen odgovor.

Vraća pogleda na njega i samo ga gleda .Potvrdno klima glavom .Ustaje sa grane i skočila je pred njim .„Možeš ,ionako sam trebala da promenim zavoje ." Sela je na travu u poziciju za meditaciju .„Šta te je dovelo ovde , kod ovog zamka ,većina ljudi se obično plaši ovakvog mesta ".Kreće za zavrće rukave i tek sada se vide natopljene bandaže .

Gledavsi u nju sam poceo polako da skidam bandaže koje su natopljenje:

Dobio sam neko pismo da dodjem ovde mada sam dosao sam svojom voljom mada mogu se vratiti kuci bilo kad.Nego jer ti negde zivis kucu imas li i to?


Tokom skidanja je video da ozbiljne rane te upita:

Sta ti se desilo ovo su ozbiljne rane.

Upita je te skida skroz bandaze te uzima hirdogen:

Ovo ce malo boleti da znas.

Sipa po malo hidrogena po ranam te vidi kako se peni.Posle toga je previja sa novim bandazima:

Uredu nije puno ali bi trebalo da te drzi.

Nasmeje se ka njoj te ceka njen odgovor.

„Ne nemam dom.Sama sam od kada znam za sebe .Spavam gde stignem .A što se tiče ovih rana .Nemogu da se setim većinu razloga kako su nastale.Neke su od Igala je su mi bile zabodene nekoliko godina ,neke sam dobila kada sam bežala .Ali većina sećanja mi je u magli . Završio je sa prebijanjem i ona kreće da zagleda bandažu .

Cujevsi da nigde ne zivi i da se nekim iglama ubodena i da ne zna roditelji hmm steta:

Jel bi htela da dodjes kod mene kuci da imas neko mesto gde mozes ziveti tu su mi roditelji pa mozemo ti pomoci?

Upita je za to vreme vraca stvari kod sebe u ranac te zatvara ranac i stavlja na ledja.Te ustaje i ceka njen odgovor.

„Hvala ti na ponudi ,ali nemogu da pođem sa tobom .Ima dosta stvari koje trebam da otkrijem u vezi sede .A ovaj zamak me na neki doziva ,kao da sam nekada bila ovde .I neki glas .To mora nešto da znači .Hvala ti na pomoći i na ponudi ,ali misli da je bolje da se vratiš kući svojim roditeljima,da se brinu za tebe .Ustala je sa zemlje i krenula je da ulazi u zamak

Gleda u nju razumeci je ali nije siguran da li bi bilo sigurno za nju ali ako ona to hoce neka joj bude:

Hmm uredu onda pazi se ako nekad budes htela da dodjes kod mene u oblasti 45 sam naci ces me.Srecno i cuvaj se.
Dvorac zaboravljenog plemstva  Images?q=tbn:ANd9GcTf4nrThy47VfE35vfZFZ_-N67vUslJULtKLUQESDO93ZvWnA86X0auBG9aKCOSMURPUjM&usqp=CAU

Hodajuci ka drugom pravcu je odlucio je da krene kuci da ce sledeci put ovde doci mada mu je bilo previse zao da je ostavi ali se moram vratit nazad jer ce se moji zabrinuti.Krenuo je da hoda da pravcu gde mu je kuca i na daljini se gubio trag.

Stojala je u senci ispred velikih kamenih vrata .Postavi šaku na samu kamenu površinu i pokušava nešto da opila bilo šta ispod mahovine koji je pokrio veći deo samih vrata konačno je nešto osetila pod prstima .  Vrata su imali malu naznaku nekih urezanih simbola nekog cveća i dva životinje ali zato što su oštećena ne može da otkrije koje su životinje u pitanju . .
„Dođi ".Ponovo čuje taj muški glas u glavi .Brzo se okreće da proveri da li je sama .„Imali nekoga tamo "!?Sigurna je sto posto da je sama ovde ali je morala da proveri .„Smiri se ,možeš ti ovo ".Duboko je udahnula i krenula je da gura veoma teška vrata , ispuštaju veliku buku ali je uspela da ih otvori .Odmah se našla u nekom starom hodniku.

Dvorac zaboravljenog plemstva  CaZmmrgGsWRpxeyE7

Hodnik je masivan i dugačak sa veoma visokim plafonima koju su donekle celi .Sve hodnik je ukrašen nekakvim pločicama koji je poneke pokrila mahovina ili divlje bilje .Veliki polu kružni prozori koji su bili prljavi pokrivenim višegodišnjim slojem prašine kroz koje jedva prolazi malo mesečine i gotovo ništa ne osvetljava .„Ništa nevidim , moraću da nađem nešto da osetim prostoriju ,ali šta "?Kreće da traži nešto naokolo bilo šta .Odjednom se saplete na nešto i padne na zadnjicu.„Auć!!ŠTA JE OVO"! Saplela se na neku staru baklju koja izgleda da je pala sa zida .„Baš ono što mi je potrebno ".Uzima upaljač koji je uzela od Baija da to neskonta .Uputila se dublje u hodniku .

Dolazeci ka dvrocu ponovo istim putem imao je pogled ka dvorcu te je nastavio u podignutim gardom i polako hodao video je tragove te je krenuo da prati tragove polako posle nekog vremena je stigao i tragovi su vodili ka nekim vratima polako ih je otvarao bila su poteska ali je ih je gurnuo te je video mracan hodnik te je uzeo baklju sa zida te krenuo pazljivo kroz hodnik.

Polako je išla sve dublje u zamak , neznajući gde vodi ovaj hodnik .A bajka je veoma ograničenu daljinu osetljava .Drži ruku na površinu zida sve vreme .Samo čuje svoje korake koji bi trebali da budu nečujni ali ih ona i dalje čuje ,svaki zvuk se čuje koji šuma otpušta .„Zašto me zoveš ovamo ".Odjednom je osetila neko udubljenje na podu koji je napravljen od mermera .Kuje se neki mehanizam i kreće da podrhtava zid „Šta se ovo dešava "!Brzo se odmakla i primetila je da su se otvorila vrta iza kojih se nalazi stepenište koje vodi dublje u zamak .

Hodajuci kroz hodnik je ukljucio byakugan:

Byakugan!

#card1286

Zbog svoje sigurnosti.Imao je dobar pogled nije bilo neke barijere u dvorcu hodajuci je bio samo ravan put ali neka vrata pored te pocne da hoda ka njima i otvrara ih vidi neke stepenice koje vode u nepoznatom pravcu te odlucuje da krene ka tom pravcu polako i sigurno.

Dvorac zaboravljenog plemstva  2ae415bee445ca2e3e97b0c7a0287042
Čini se kao da ovo stepenište ide u nedogled kako se spuštaju sve je mračnije .Baklja sada osvetljava samo stepenik koji je pred njom .„Zašto si me zvao ovde , ti ko god da si ." Vazduh postaju sve teži za disanje .Još jedan dokaz da niko nije dolazio ovde ko zna koliko . Odlučila je uzme neku staru baklju sa zida i baci je sa stepeništa .I samo čeka da čuje zvuk .Pokušava da proceni koliko je upaljena od kraja stepeništa .Prošlo je oko trideset sekundi .Konačno neki zvuk .„Dobro je blizu sam ".

Dvorac zaboravljenog plemstva  Dc0ie8k-ce4feb99-3b9e-43a6-98c1-dc50566c0e79.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Y1YzJjMzJmLWRiYzQtNGFlZS04ZDk2LTY3Nzg3NzE2YTJlYlwvZGMwaWU4ay1jZTRmZWI5OS0zYjllLTQzYTYtOThjMS1kYzUwNTY2YzBlNzkucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Hodajuci niz stepenice bile su mracne mada baljka je bila dobar izvor svetlosti te pocinje da doziva:

Ami!! gde si.

Draco se cuo je svoj echo kroz byakugan je video put koj je dugacak hodajuci nekih 15 minuta je stao malo da predahne hteo je da se nasloni na zid ali nije hteo da se desi ka prosli put kod onih hodnika da ne aktivira zamku te je seo na stepenice da predahne drzaci baklju na dole uspravno.

Stigla je pred nekim vratima koja nisu imala kakvu samo dva postolja za baklje .Odlučila je da postavi baklju i oslobodi svoju ruku.Čim je spustila baklju čio se neki zvuk .Kao Klik .„Ako je jedna baklja napravila taj zvuk možda su potrebne obe kako bi se aktivirao mehanizam za otvaranje vrta ."Odjednom čuje kako je neko zove .„Ovde sam dole "!!!Uzela je baklju koju je predhodno bacila zapalila je i postavila je svoje mesto .Čio se još jedan Klik i Varta su se otvorila .Nešto je pisalo na njima „Mesec je drugo sunce, njegova svetlost je putokaz kroz tamu ".Samo je stajala i gledala u daljinu tog hodnika .Dvorac zaboravljenog plemstva  Abandoned-castle-corridor-night-vector-cartoon-illustration-spooky-hall-medieval_717440-14772

Odlucio je da krene poceo je da silazi jos nekih 10 minuta te vidi nepoznata vrata otvara ih te nalece na mracan hodnik.

Dvorac zaboravljenog plemstva  0*J6et2t8oOeWGCtO0

Gledajuci malo se uplasio te je polako krenuo ka njima sa byakuganom nije primetio neku pretnju da je neko tamo hodajuci kroz mracan hodnik neko vreme je naleteo na neka nepozanta vrata.

Odjednom kreće da je boli glava još neki nalet sećanja .Kreće da as hvata za glavu i pokušava da suzbije bol .„Šta hoćeš od mene glupi zamku "!Šeta se ovim putem već punih deset minuta jedino što vidi je mrkli mrak .Rešila je da malo sedne i odmori .Osetila je sa neko dolazi .Popela se na plafon i odlučila je da se pritaji u mraku .Čeka plen

Videvsi vrata ispred sebe te je polako prilazio vratima te odlucuje da ih otvori nije video kroz vrata sto je cudno te polako otvra vrata i ulazu i jedan hodnik sa vratima hoda te odlucuje da odmori te se naslanja da jedan kamen sigruno da nema neku zamku naslanja se te se razmislja:

(Pitam se gde je Ami?)


Govoreci to u sebi je nastavio da odmara.

Čeka plen kao panter koji vreba nedužno lane .Ovo joj vraća u vreme kada je živela u onom paklu .Pokušava da potisne sami pomisao na to .Čuje nekoga ,vidi neku figuru koja stoji u tami naslonjena na zid čeka da se opusti .To je to sada ga ima .Vadi kuani i zaskače ga sa leđa zarobljava mu ruke iza leđa dok ga je oborila na pod i drži mu kunai uz vrat .„Ko si ti odgovori mi brzo !!!"

Naslanjan na zid zatvorio sam oci na sekudnu vidim neku senku iznad sebe te pogledam na gore kad ono osoba skace na mene i zarobljava mi ruke i stavlja mi Kunai na vrat te se okrece vidi Ami:

E polako A-ami ja sam Wertzuir.

Znojeci se od straha po malo gleda u nju mnogo je strasna te gasi byakugan te ceka njen odgovor.

Brzo vraća svoj kunai nazad u torbu .„Werte?!Šta kako ?!Nisam te očekivala .Izvini ako sam te prepala " Pomaže mu da ustane .I naslanja se na zid .„Kojim poslom ti ovde kod mene ".Ponovo je pustila da je mrak proguta .I čekala je da čuje njegove odgovore .Kao sa u ovoj prostoriji prolazi čitava večnost kao da je vreme stalo .

Ustajuci polako uz pomoc Ami te cisti prasinuj sa odela te gleda u Ami:

Doso sam da vidim da li si dobro jer sama si ovde ko zna sta moze da se desi.


Gledajuci u nju (Pravi sliku nje sa tim strasnim izrazom lica) o covece nisam znao da je tako opasna:

Nego jel si uredu kako su ti rane i jel si nesto otkrila?

Upita je te ceka njen odgovor.

#card8

Oporavlja oci od byakugana vraca chakru.

Samo izdiše .„Rane su mi dobro drže se , a što se tiče ovog mesta još nisam otkrila ništa osim polu natpisa polu zagonetke.Bilo je pisalo ..„Mesec je drugo sunce, njegova svetlost je putokaz kroz tamu".„I vidiš da smo sada u tami ,mada ja sam odrasla u tami tako da su moje oči naviknute na ovo , ali tvoje nisu ."

Gledajuci u nju kako mi govori da je dobro kaze me o zagonetki:

Pa mesec je kao sunce i njegova svetlost prosvetljuje tamu kolko sam razumeo?Sa byakuganom ja mogu da vidim i kroz mrak nebitno je 360 stepeni vidim samo jedan deo nemogu da vidim.

Govoreci to je gledao okolo nebi znao sta treba da radi te upita:

Pa kakav je plan sta bi smo trebali da uradimo?


Upita Ami te ceka njen odgovor.

Taman kada je završio sa pričom uočila je da nešto na plafonu lagano svetluca .Ustala je i približila se mestu .Popela se i skinula je Dvorac zaboravljenog plemstva  Cef9e890c9acd1de1fd3dbee83d67e24to .Bio je to dragi kamen nežno plave boje .Podigla ga je u visini svoje glave i krenuo je da emituje snop svetlosti koji pokazuje pravac .„Rešila sam zagonetku .Mesec je drugo sunce .Taj deo zagonetke se odnosi na ovaj kamen .A drugi deo zagonetke njegova svetlost se odnosi na mesečinu .A ovaj dragi kan emituje istu svetlost .Znači samo trebamo da idemo tamo gde nam pokazuje.

Gledavsi u nju je uzela neki kristal gledjacui u to Ami je uzela kristal onda je i resila zagonetku te su poceli da prate svetlost neko vreme su hodali dosli su jednih vrata koja su dosta stara kao da nisu dugo otvorena bilo je malo krvi po podu te sam upitao Ami:

Dvorac zaboravljenog plemstva  DmaoDkEUcAAePyW


Sta cemo mislim nemamo drugog izbora zar ne?

Upita Ami te ceka njen odgovor gledajuci ka vratima.

„Ako kamen kaže tamo ,oda moramo da idemo jer ne znam za tebe ali zbog nekog razloga osećam kao da me ovaj mrak jede polako."Kreće da zagleda vrata.„Ovo je čudno vrata nemaju kvaku ako i prošla što znači da nešto mora da pokreće mehanizam za otvaranje.Da li se plašiš mrka ?"

Gledajuci u vrata koja nije imala kvaku razmisljo sam sta bi moglo da ga otvori:

Pa nisam ljubitelj mraka iskreno mozda se malo plasim ono.

Govoreci to se setio sta mogu da urade da bi otvorili vrata:

E mislim da znam taj kristal mozda je on kljuc.

Govoreci to Ami te ceka njen odgovor.

„Uredu je da se plašiš znaš svi mi se plašimo ponekad,a neki od nas žive u konstantnom strahu" .Kreće da opipava površinu vrata i oseća udubljenje u njima „Našla sam mesto za kamen ".Postavila je kamen u njegovo postolje .Začuo se klik,a vrata su se otvorila, a na ploči pored su krenule da sijaju sledeće reči
„Možda sam mali ali nisam glup ,uspravno stojim i pokazuje vam dalji put .
Iza vrta su se nalazila neka stara biblioteka.
[/center]

Ulazeci polako u biblioteku punih knjiga razbacnih svuda prasnjavo cudno mesto je bilo pitam se sta su ove knjige:

A sjajno nisam ljubitelj knjiga.

Govoreci to su pratili dalji put kojia je svetolst pokazivala pred njima.Prateci kristal neko vreme primetili su da je biblioteka bas velika.

Svetlo je prestalo da sija kamen ne emituje nikakvu svetlost više .„Kamen više neradi ,izgleda da je vreme da se reši sledeća zagonetke.Ajmo da istražujemo biblioteku sigurno će mo nešto naći .Ovaj mrak me baš podseća na moj život znaš ,potpuni mrak mi nesmeta tako da se poprilično dobro krećem po ovakvom prostoru ,a tebi će možda biti malo teže ."

Gledajuci u Ami sta je rekla Wertzuir se malo zacudio da je to rekla:

Znas mozda si zivela u mraku ali se to moze promeniti sa tvojom voljom.

Smeskajuci se je rekao:

Hehe izazov dobro meni nesmeta.

Govori to sa samouverenjem te zatvara oci i otvra ih polako:

Byakugan!

#card1286

Poceo je da trazi kroz biblioteku te se priblizo polici knjiga i poceo da trazi.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Dvorac zaboravljenog plemstva  #world1

„Zagonetka glasi možda sam mali ali nisam glup uspravno stojim i pokazuje vam dalji put .Znači nešto se nalazi u ovoj prostoriji što ispravno stoji i pokazuje pravac .Kreće da zagleda stvari po biblioteci .I naleće na neku bistu malog zmaja koji pokazuje svojom rukom pravac preko puta .Tamo se nalazila nista koja ima glavu lisice ,a na čelo mesto za kamen .Postavila sa ga je a bista se otvorila a u Nitra se nalazila jedna stara knjiga da kožnim koricama na kojima je bila nacrtana šapa „Našla sam nešto "!

Trazeci knjige je nasao pomocu knjige neku sa chakrom sto je jako cudno moram biti pazljiv ko zna sta moze da bude:

I ja sam nesto nasao.

Govoreci to je isao prema laganim koracima Ami te polako otvarao svoju knjigu.

„Ja sam našla neku staru svesku kako mi se čini .Ali šta znači onaj deo zagonetke pokazujemo vam dalji put " .Okrenula se prema par foteljama , na malom stolu se nalazila sveća ,uzela je upaljač i upalila je .Te se tako lagano zavalila u jednu fotelju .„Sedi jer kako se čini moraće mi da čitamo kako bi smo saznali šta dalje .A šta si ti pronašao , kako se čini ovaj deo zagonetke nije nešto za tebe .A da što se tiče za ono izvini što sam te zamalo zaklala nisam imala loše namere ."Priča njemu i krene da čita.

G
ledajuci u nju kako je sela pocela da cita rekao je:

A ma nisi me uvredila opusteno samo nemoj biti brzopleta.

Smejaci se:

Nego ja sam naso knjigu u njoj ima chakre nekim cudom ali mi malo nesigruno otvoriti knjigu.Hoces li ti mozda izvini ako smaram.

A sjajno Wertzuir plasis se da otvaras jednu proketlu knjigu koji ima chakru ko zna mozda ima neka zamka iluzije.Cekajuci da Ami Odgovori.

„Stavi je na sto ovde pročitaću je .Inače znaš da postoji izreka koja se kaže da knjiga ne ujeda ".„I nisam brzopleta ,to mi je samo instiktivno.Eto nije moja krivica što su me odgajali da budem savršeno oružije savršeni monstrum .Mada nisi ni ti prvi da mi tako nešto kaže ,znaš .I mada se Riko bio poprilično naljutio kada sam ga našla kada je izvodio neku tehniku zamene .Iskreno bilo je i lako zato što mu je glava virila ".

Gledavsi u Ami stavlja knjigu na sto:

Pa zaboravila si da moze da bude neka iluzija neka zamka ne treba da potcenjujes jos knjiga krize u smislu kad otvoris knjigu ima oblik kao krov i kad se zatvori kao da usta zatvra mozda je glup primer ali to je moja neka logika.Pa razumem da si kao oruzije bila to je verovatno horror mada ja taj osecaj ne znam niti neibh da znam bez uvrede.

Govoreci to malo se unervozio te gasi byakugan jer mu vise nije potreban:

Pa dobro svako mora da trenira i da gresi mada to sa glavom je smesno.

#card8

Smeje se te oporavlja oci i vraca charku.

„Pa bilo je smešno za većinu ali se on naljutio malo i krenuo da se pravda nečim ,ali se na kraju pomirio sa činjenicom da je bio nađen od strane mene .A što se tiče toga kako se osećaš kao oružje neosećaš ništa ,kao da si uključen ,jedino što ti ostaje je užasan osećaj na rukama kada je sve gotovo i to je to .Ništa što trebaš da iskusiš previše rano koa ja ,jer ja nemam šta da izgubim ".Uzma i okreće stranu .

Gledajuci u nju govorim:

Pa mislim biti tretiran kao oruzije i to.

Govori je zevnuo od umora:

Jao iskreno sam umoran malo mi se spava.

Odlucio je da sedne na kauc gde je ona bila blizu nje na nekoj malo razdaljni te polako je naslonio glavu na kauc:

Laku noc Ami.

Te polako ulazi u san.

Ne zna koliko je vremena prošlo od kada je krenula da čita svesku samo vlada tišina , Wert spava na kauču .„Ovo je čudno polansvwske je prazno ."Zatvara svesku i proteže se.„Ajde da vidimo tebe ,knjigo koja plašiš Werta više od smrti .Kaže da ima neku čakru na sebi ".Otvara knjigu i gle čuda prazna strana , sve su prazne .„Ako bi upotrebila čakru možda će se nešto desiti ".