Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Gabimaruova kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Gabimaruova kuća

Po svemu sudeći neupadljiva kućica u prigradskom naselju. Ne ističe se po spoljašnjem izgledu, ali u dušu kuće urezani su prizori života mladog šinobija.
Kuća spolja :

Na prvi pogled ova kuća djeluje skromno, sa starim otrcanim zidovima i škripom drvenih prozora, ali njene prave čari otkriju samo oni koji zađu dublje. Svaka zakrpa na zidu, svaki trag vremena na podu samo su ukrasi koji sa sobom nose priče. To je jedino mjesto koje Gabimaru naziva domom, i zaista je poput knjige koja čezne da bude pročitana.

Sunčeva svjetlost probija kroz izlizane zavjese starog prozora. Gabimaru nervozno trlja oči tiho mrmljajući. Uzdisao je duboko dok je odlazio iz svog kreveta. Podovi su škripali pod njegovim stopalima dok je hodao niz uski hodnik prema kuhinji. Za par trenutaka se u kuhinji začula tiha melodija. Bio je to zvuk starinskog čajnika koji je tiho zvižducao dok je voda počela da ključa. Na brzinu je popio čaj i krenuo u grad da utiša crijeva koja su muški krčala.