Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shin-ova kucica na ostrvu

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shin-ova kucica na ostrvu

Mala fina Kuca izgrađena od drveta i zemlje srednje velicine u sred sume.Ima dosta rezbarija po njoj koje daju cast protivnicima koje je "Shin" Ubio.Sagrađena pored Lepe plave bistre recice koja zubori niz sumice koja okruzuje ovu kucu.

Konacno ju je zavrsio ne baa sve ali imala je osnovne stvari za jednu kucu.
Bilo je to dovoljno za Shin-a. Pa se odmorio malo u njoj i posld otisao do kampa da vidi da li je iko tu.Nazalost ne pa se vratio u kucu uniran i zaslaona podu.Hrkao je sanjao lepe snove.

Hrkanjd mu je bilo kao da struze drvo a privuklo je sve zivotnije sume.Probudio se sa balama koje su visile iz njegovih usta a trzo se jer su ga mravi grickali.Zgrozio se ali njegova je krivica sto je tu slavao ipak.

Hteo je da nastavi sa spava ali je imalo dosta tkga ds se uradi jos bilo je rano ujutru taman da krene da radi.
Uzeo je metlu u ruke i ooceo da cisti prasinu ,a posle i cekic da zakrpi par rhpa na kuci .Bio je vest sa cekicem sto ga je iznenadilo brzo je to zakucao.

Posle rada resio je da se okupa i malo ohladi.Onda je uzeo da jede samo plodove sa ostrva.I na kraju izasao napoljr malo da se proseta.Poneo je mac da ako naiđe na zivotnju da je moze ubiti za veceru.

Vratio se sa mesom od 3 jelena i njihovom kozom.Bio je ovi veoma uspesan lov jer sada ima dovoljno za nekoliko dana .Sada jd bilo samo da sve to pripremi ispece kuva i pojede.Uzeo je zapalio vatru stavio meso i mast poceo da przi prska na sve strane.Miris je ispunio kucu i poceo izbivati napolje dodao je malo povrca da ne bude samo mesa.

Opustao se Shin kod kuce i cekao da mu se neko pridruzi nego au svi spalili.Pa sesam dosađivao i odmarao lezao po krevetu jeo pio i tako celo jutro.Setio se da ode do obale i malo proseta plažom.

Resilo se da malo uzme da trenira napravio je listu sta sve zeli trenirati .Od noge do ruku i celo telo krenuo je zagrevanje pa onda malo trcanja napolie.Pa predvezbe i dosao do ovih vezbi za snagu dizanje tengova i mnogih drugih.Umorio se posteno Shin od ovoga.

Seo je da malko odmorio od napornog treninga grudi dobio je veliku upalu.Morad nadoknaditi nekako tu energiju pa je pojeo skoro pola frižidera i popio litarske kolicine vode.Sada kada se napunio i trenirao mogao je raditi sta zeli da se seta da cita da spava.

Pocistio je nered po kuci i resio da spava iako je podne da bi se dodatno odmorio i veceras otisao u šetnju.Kada je legao u njegov plisan udoban krevetac uspavao se kao beba hrkajuci.Poceo je sanjati kako se bavi profesionalnim plivanjem i skakanjem u vodi.

U snu je poceo da skace od 40 metara pdavu o vodu bez ikakvih problema .Nije posumnjao da je san pa je nastavio spavati i osvajti takmicenja.Gradio je svatsa jer se bio uspena skakac i tako svi su ga voleli i bodrili do kraja.

Moja Umjetnost: Shinov Portret

Kada se uzmem olovka u ruku, svet oko mene postaje pozornica na kojoj ću izraziti svoju kreativnost. Moje ime je Shin, umjetnik koji pronalazi inspiraciju u svakodnevnim trenucima i ljudima oko sebe. Moje crtanje portreta nije samo tehnički zadatak, već duboko emotivno iskustvo koje se prenosi na papir kroz svaki potez olovke.

Svaki portret koji nacrtam počinje dubokim posmatranjem subjekta. Gledam više od fizičkih karakteristika; tražim unutrašnju suštinu, emocije koje leže ispod površine. Kroz oči subjekta vidim priču koju žele ispričati, a moj zadatak je uhvatiti tu priču na papiru.

Kada završim crtež, osjećam duboki osjećaj zadovoljstva. Ne samo zbog tehničke veštine koju sam pokazao, već zbog emotivne veze koju sam uspostavio sa svojim subjektom. Moji portreti nisu samo slike; oni su priče, deo mene koji sam podelio sa svetom.