Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Yabai Kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Yabai Kuca

Yabai Kuca Public

Na vrhu planine, usred prelepog zimskog pejzaža, ističe se kuća Yabaija. Ova prelepa rezidencija je uklopljena u okolinu, stvarajući skladnost izmedju tradicionalnog i modernog stila.

Fasada kuće Yabaija je oblikovana od toplih drvenih panela, koji se stapaju sa snežnim okruženjem. Krov je prekriven belim pokrivačem snega, stvarajući slikovit prizor na vrhu planine. Veliki prozori nude spektakularan pogled na okolne planinske vrhove, dozvoljavajući prirodnom svetlu da obasjava unutrašnjost.

[center]Stajao je pored gomile odsečenih drva, osećajući hladan zimski vetar na licu. Njegove ruke su bile prekrivene slojem leda dok je koristio svoje moći da pojednostavi sečenje. Bio je uobičajan dan u planinama gde je živeo. Sa svakim preciznim pokretom, drvo se cepalo na savršeno velike komade, spremne za korišćenje.

Dok je radio, razmišljao je o nedavnom zadatku koji je obavio samostalno. Bio je to izazovan posao koji je zahtevao dosta truda. Nakon završetka, Yabai je obrisao ruke o svoju odeću i krenuo prema svojoj kući, sa namerom da uživa u zasluženom odmoru. Vrata su škripala kada ih je otvorio, a toplota vatre u unutrašnjosti odjekivala je po prostoru.

Kuća Yabaija bila je topla oaza sa drvenim nameštajem i tradicionalnim elementima. U sredini prostorije stajao je niski stol oko kojeg su se nalazili jastuci, stvarajući udoban kutak za opuštanje. Njegov pogled se zaustavio na kuhinji, gde je odlucio da spremi nesto i ode na zadatak koji vec neko vreme zeli da prihvati. Kada je jeo, odlucio je da krene na misiju.

[center]