Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Oskrnavljeni dio juzne sume

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Oskrnavljeni dio juzne sume

 Dok koracam kroz gustu sumu, osecam miris trulezi kako mi se uvuce u nosnice. Svaki korak odzvanja mracnom tisinom, a lisce pod nogama sjusti kao preteci sapat. Ovde, u ovoj nepreglednoj sumi, priroda izgleda kao zaboravljeni grob. Drvece se nadvija poput mracnih senki, a vetrovi nose zvuke nepojmljivog jada.


Gledam uokolo i primecujem svaki mracni detalj ovog zlokobnog mesta. Kao da se svaki deo ovog pejzaza pretvara u taman oltar proslosti. Nema znakova zivota, samo mrtve grane koje se protezu poput isusenih ruku. Ova suma je kao tamni amblem mog izgubljenog doma, gde svaki korak nosi teret prokletstva.


Setim se zaboravljenog doma, gde su se senke sklanjale pred mojom prisutnoscu. Bio je to mesto koje je gutalo svetlost, ostavljajuci samo prazninu i hladnocu. Ovde, medjutim, senke su moji saputnici, a hladnoca je samo produzetak moje duse. Samo ja i ova suma, gde svaki korak podseca na mracnu simfoniju gubitka.

Oskrnavljeni dio juzne sume Max-fieve-ext-01220-deadcoast-study-04
Odlucio sam krenuti ovim putem ne trazeci novo utociste, vec trazeci izgubljeni komadic sopstvene duse.
Senju klan mi je dao moc, ali ova suma mi pruza samoću. Dok nastavljam dalje kroz ovu mracnu pustos, osecam kako me okruzuje neobjasnjiva tuga. Mozda je ovo mesto gde cu naci ono sto trazim - izgubljenu senku samog sebe, izgubljenog u ovom beskrajnom mraku.


Dok se bjes unosi u svaku celiju mog bica, osecam kako mi srce ubrzano kuca. Setim se trenutaka slabosti, kada nisam uspeo spasiti svoj dom, i to postaje izvor moje snage. Ako sam tada bio preslab, sada sam odlucan da pokazem svetu da sam jaci. Ova suma, ovaj deo sveta, nece postati jos jedno zaboravljeno mesto pod teretom propadanja.

Zelim postati najjaci Senju korisnik, ne samo da bih pokazao svoju snagu, vec da bih pronasao mir za svoju dusu. Svaki korak koji preduzimam postaje izazov, a svaki izazov je prilika da dokazem sebi da sam sposoban prevazici svoje granice. Ova suma postaje moj trening poligon, a senke drveca svedoci su mog unutrasnjeg obracuna.

Odlucujem se posvetiti zastiti ovog mesta, zaustaviti propadanje koje preti da proguta svaki tracak lepote. Necu dozvoliti da moje slabosti i nesigurnosti oblikuju sudbinu ove sume. Postacu stit koji ce je stititi od zla koje pretece dolazi. Moje oci postaju odlucne, a svaki misic tela napinje se u zelji da postane celicno oruzje protiv onih koji bi je unistili.

Zelim postati najjaci Senju, ali ne iz razloga moci ili prestiza. Zelim postati jak kako bih pronasao mir u vlastitoj dusi. Samo tako cu moci otkloniti istinski korov ovoga kontinenta, ne samo fizicki, vec i duhovno. U mom srcu gori plamen odlucnosti, a moj put je obasjan zeljom da pronadem ravnotezu i smirenje u ovoj divljini koja se bori za opstanak.

Oskrnavljeni dio juzne sume 04d30f2f4170d4a4d05cea7060dd5282


U mračnom srcu šume, pronaći ću svetlost svoje snage. Senju klan moj je koren, a ova šuma - moj novi dom. U njenoj tišini, pronaći ću smiraj za svoju nemirnu dušu.

Dok hodam kroz ovu tamnu sumu, postajem njen nezni cuvar. Moji koraci ne gaze samo tlo, vec postaju deo njenog disanja. Ovde nisam dosao samo da je zastitim od spoljnih pretnji, vec da je iznutra oblikujem, da postanem njen saucesnik u stvaranju zivota.

Nemojte me shvatiti pogresno. Nisam dosao samo da je posmatram. Ruke mi nisu prazne. Nosim sa sobom seme novog zivota. Dok hodam, posevam ga tamo gde tlo dozvoljava, stvarajuci mala cuda koja ce rasti zajedno sa sumom. Svako posejano seme je obecanje o novom pocetku.

Nekada, kada sunce ogreje ove proplanke, sagnem se i priberem smece koje vetar donese. Svaka plasticna kesa koju podignem, svako nepotrebno djubre koje odlucim odneti sa sobom, postaje deo mog doprinosa očuvanju ove prirodne lepote.

Moj hod nije samo hod, vec ples sa svakim listom pod nogama. Nisam samo Senju ratnik ,  postao sam cuvar i tvorac, deo sumske simfonije koji dodaje notu paznje svakom njenom stvorenju.

Dok krocim kroz tamnu sumu, Senju ratnik u meni se budi. Svaki korak postaje ne samo hod, vec i trening. Kroz guste grancice, vesto manevrisem, osecajuci svaki pokret kao deo beskompromisnog treninga. Ovde, svaki susret sa stvorenjem sume je prilika za testiranje svojih vestina.

Svoje ruke nezno dodiruju drvece dok prolazim, ali svaki dodir je takode prilika za vezbanje preciznosti. Svaki nagli pokret postaje disciplina, svaka tisina prelazak izmedu borbenih pozicija. Ovde, suma postaje moj trening teren, a svako stvorenje, ucitelj.

U miru sume, neznost se prepliće s snagom. Svaki pokret mojih ruku nije samo zagrljaj drveca, vec i vezba snage. Vezbam brzinu, agilnost, i kontrolu, pripremajuci se za svaku mogucu borbu. Ne samo da stitim sumu, vec se i pripremam za njen svaki izazov.

Ucim lokalne stanovnike kako da se suocavaju s prirodnim opasnostima, oblikujuci ih u malu vojsku cuvara. Svaki njihov pokret postaje produzetak mog treninga, sireci ratnicki duh na nove generacije. Ovde, suma postaje polje gde se ne samo bori, vec i oblikuje ratnicke duse koje ce nastaviti ovu borbu za ocuvanje.

Svaki dan u sumi je dan treninga, svaki susret prilika za usavrsavanje. Senju ratnik ne miruje , on se priprema za svaki izazov, poducavajuci i jacajuci druge kako bi zajedno sacuvali ovaj deo prirode
.

"Senju ratnici, kroz sumski trening, postajemo ne samo cuvari, vec i tvorci svoje sudbine, kovani snagom prirode."

U dubini sumske tisine, moj trening postaje ritual, svetionik samodiscipline. Svaki korak kroz gustu šumu je izazov, svaki pokret ruke vezba snalazljivost. Udahnuvsi miris svežeg lisca, osecam da se moj duh budi, podstican strujom energije prirode. Svaka vezba nije samo fizički napor, već i mentalni izazov. U svakom udarcu maca vidim odblesak moje volje, u svakom skoku prelazim granicu svoje snage. Trening nije samo priprema za bitku, to je put samoproucavanja, gde svaki napor cini moju dusu snažnijom, a mene spremnijim da odgovorim na zov borbe.

Oskrnavljeni dio juzne sume Cb7bbedf7f5f712c5c51b7f8814b16540dde8662

U krvavim tragovima treninga, formira se karakter. Svaka kap krvi postaje pecat odlucnosti, a svaki bolni korak je put ka neosvojivom vrhu

Suncevi zraci probijali su krosnje, stvarajuci carobnu igru svetlosti medu drvecem. Bio sam duboko uronjen u sumu, gde miris svežeg lisca mesa sa zvukom sumskih ptica. Tog dana, sudbina je tkala niti na koje se nikada ne bih mogao pripremiti.

Dok sam tiho koracao, cuo sam nežan zvuk koraka koji se stapao s prirodom. A onda, preda mnom, pojavila se ona. Njene oci su bile poput prozora u dusu sume, a osmeh je bio sunce koje obasjava moj svet. Trenutak smo proveli gledajuci se, a suma je zadržala svoj ritam, kao da je bila svedok ovog sudbonosnog susreta.

Reci nisu bile potrebne. Nasi koraci postali su ples, a vetar je nosio neizgovorene misli. U tom trenutku, suma je postala carobna pozadina naseg susreta, kao da nas je sama priroda povezala. Bio je to trenutak kada sam osetio da je ljubav deo sumskog tkiva, nesto sto se rađa i raste pod krosnjama drveća.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da shvatimo da smo se vec poznavali, da smo deo iste price sume. Bio je to dan kada sam pronasao ne samo ljubav, vec i dusu vrijednu uspomena.

Oskrnavljeni dio juzne sume 513af93f-3eb1-4aa7-a537-3f29eb84a826

U gustoj sumi sam osetio/la tvoje prisustvo, shinobi cija je aura odisala snagom i harmonijom s prirodom. Tvoji koraci su bili gotovo necujni, ali tvoje prisustvo je bilo istinski mocno.

"Zoves li ovu sumu svojim domom?" pitala si, tvoj glas blago je odjekivao izmedu drveca.

"Da, vec dugi niz godina", odgovorila je smireno . "Osecam se povezana sa njom na dublji nacin. A ti, shinobi cija stopala kroce tiho kao senke, sta te dovodi u ovu sumu?"

"Dolazim u potrazi za smislom", odgovaram dok mi je pogled lutao kroz krosnje. "Shinobi zivot i borba su mi dali snagu, ali osecam da postoji vise od toga. Mozda je odgovor u ovom miru."

''Kako se zoves ?''

''Ja nemam ime . '' Zbunjeno me je gledala.

Dok smo delili trenutke tisine, odlucio sam joj dati ime. "Nazvacu te Hikari," rekao sam, koristeci rec za svetlost na japanskom. "Jer tvoje prisustvo donosi svetlost ovom mestu."

Oskrnavljeni dio juzne sume Shourya-chauhan-default-portrait-of-a-beautiful-girl-wearing-wet-undergarments-3-46a99c44-9174-4426-9040-c6616372049f-1

Sjedim sam uz sahovsku tablu , razmisljajuci o sudbini .

Jesam li pijun ili igrac? Da li kreiram poteze ili je sve ovo vec preodredjeno ?

Sah je kao život, pun izazova i strategija i sada vise nego ikada mi je potreban novi potez , kako dalje ?

Ove figure nemaju smisao ako nemaju protivnika , tako se i ja osijecam u ovome dahu vremena .

Osecam tenziju u vazduhu, poput mirisa kise pred oluju.

Zivot bez protivnika je poput saha bez suparnika . Bez izazova i neprijatelja, gubi se smisao borbe i radosti pobede.

Samo u susretu sa protivnikom, bilo na sahovskoj tabli ili u stvarnosti, pronalazimo istinsku vrednost naših poteza i pravu lepotu igre zivota.

Oskrnavljeni dio juzne sume Phpja885D

Vrjeme je da poradim na  tehnici kunaijem. Rutina, ali nuzna.

Svaki bacanje je mali korak napred.

Bez obzira na dosadu, ovo je cena napretka. Sledece bacanje , sledeci korak prema napredtku. Sve se svodi na trening i upornost .

Fizicka a ni mentalna borba nikad ne staje , moram izdrzati . Ali, to je deo puta.
Da li ce se isplatiti? To ce vrjeme pokazati !

Oskrnavljeni dio juzne sume Latest?cb=20180109022105

Ulazim u kuhinju , umirem od gladi ... Mislim da je veceras na redu bijelo meso.

Pazljivo ga mariniram u zacinima, stvarajuci savrsenstvo spajanjem soli, bibera i raznovrsnih biljaka. Meso odmara dok se tava grije.

Dok se pile przi, spremam prilog - rizu sa  povrćem. Brza, zdrava opcija koja ce savrseno pasati posle napornog treninga. Mirisi u kuhinji postaju neodoljivi.

Nakon kratkog vremena, jelo je gotovo. Socna piletina s hrskavom koricom uz rizu i povrce.

Zadovoljstvo pripreme lezi u svakom koraku, od mariniranja do serviranja.

Sjedam za sto, jedva se suzdrzavam .Svaki zalogaj je spoj pazljivo odabranih sastojaka, poput malog rituala koji hrani ne samo telo, vec i dusu. Ovaj obrok je vise od hrane ,ovo je umetnost .

Oskrnavljeni dio juzne sume Chicken-karaage-soup-salad-fate-stay-night-unlimited-blade-works-04

Iako jos nisam ni genin, pronalazim mir na tihom mestu izvan sume.

Sjedim u tisini dok sunce zalazi, koristeci jednostavne tehnike meditacije koje je naucio od prirode.

Osecam kako mi mir u dusi pomaze da se nosim sa izazovima predstojece avanture.

Moja energija se spaja sa ritmom prirode , vjetra , vode .... Spajam se sa ovim mjestom ....

Oskrnavljeni dio juzne sume Person-practicing-yoga-meditation-forest_927984-587

Jos malo i vrjeme je za moj genin ispit. 

Znam da sam spreman za njega,  ali opet ne mogu da se riješim ovog osjećaja...

Kao da duboko u sebi ne želim da polažem , ne želim da budem shinobi , da odem iz ove šume i krenem tim putem... taj put nikome nije donio ništa dobro ...

Ali onda se sjetim da taj zov moći i napretka budi u meni iskru vječne vatre  i moram se odazvati , moram ojačati kako bi postao štit za sve one koji ne mogu zaštititi sebe , previše su bile greške na kojima sam učio.

Ruševine iz prošlosti me neće zaustaviti.

Vriska, vatra, krv...

Vrtlog kaosa, neprijatelji poput sjenki , imali su samo jedan cilj, a taj cilj je značio pogubljenje moga plemena...

Ne znam kakve grijehove prošlosti plaćamo ovu noć ali cijena je bila skuplja nego što smo mogli da platimo.

Svako ko moze da drži oružje ga je držao. Čak i ja, preslabi klinac naoružan običnim kunaijem i željom da pomognem.

Moja avantura je brzo završena jer u samo par sekundi ulaska u borbu gubim sjest.

Nakonn nekog vremena dolazim sebi, živ, izgleda da sam toliko slab da su mislili da sam mrtav...
Sljedeća scena koju vidim je da su svi...
Svi koje sam poznavao....
Svi su...

*budim se*

Khhhh ponovo taj isti proleti san...
Svaku noć!
Nikada više, nikada neću dozvoliti da budem toliko slab da ne mogu pomoći svojima saborcima svojoj porodici... Nikada neću dozvoliti da ne budem dostojan da časno umrem sa svojim korijenima...