Saburova kuca je mesto gde se odvija svakodnevni zivot mladica po imenu Saburo. Kuca je smestena na mirnom mestu, okruzena zelenilom i cvetnim bastama. Prednja basta je ukrasena raznobojnim cvecem koje dodaje notu sarma ovom domu.

Ulazna vrata vode do prostranog hodnika koji se siri poput srca kuce. Tu su smesteni udobni kauci i tepih, stvarajuci topao i gostoljubiv prostor za okupljanje porodice i prijatelja. U dnevnoj sobi dominira velika garnitura, pruzajuci zabavu i opustanje.

Kuhinja je srcem kuce, mesto gde se pripremaju ukusni obroci. Mirisi sveze kuvane hrane sire se kroz celu kucu, pozivajuci na uzivanje u zajednickom obroku za porodicom. Saburova soba, mesto gde se odvija njegov privatni svet, uredjena je u njegovom omiljenom stilu, odrazavajuci njegov licni ukus.

U dvoristu se nalazi mala basta, gde Saburo voli provoditi vreme sadici razne biljke. Tu se nalazi i prostor za relaksaciju, gde se moze opustiti uz knjigu ili razgovarati s prijateljima. Kuca je mesto gde Saburo pronalazi mir, toplinu i bezbednost, cineci je srcem njegovog svakodnevnog zivota.