Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Vodopad

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Vodopad

Vodopad je izuzetno zapanjujuci prirodni fenomen koji se nalazi u sredistu bujne sumske livade. Njegova presjajna lepota isijava snagom i energijom koja proizilazi iz siline padajuce vode.

Okruzen sumskim proplancima i stenovitim liticama, vodopad hrabro prsti niz padinu, stvarajuci magican pejzaz. Moc vodopada ogleda se u buci koja odjekuje kroz sumu, stvarajuci harmoniju zvukova prirode.

Ova destinacija za sledeci deo Shinovog treninga je bila savršena bolju nebi nasao.Jer je prešao deo treninga za snagu i brzinu red je da malo izvezba i intalegenciju i mozak.Meditacijom moze aktivirati vise delova svog tela i ujedino odmarati.

Zauzeo je polazaj i koncentrirao se na okolino ono ste oseca i sta ga okrujue.Naravno razmišljao je i o drugim stvarima a jedna je bila da ovo ponovi svaki dan dok ne dođe do svoje pune koncetracije.I fizicki i psihički je resio da se posveti i poveze nece biti lako ali istrajace u tome.

Drugi dan treninga za Shina započeo je slično kao prvi - na vodopadima. Ranom zorom, dok su prvi zraci sunca obasjavali pejzaž, Shin je već bio na putu ka svojoj lokaciji za trening. Sa svakim korakom, osećao je kako se energija lagano budi u njemu, pripremajući se za još jedan dan izazova i napretka.

Dok je stigao do vodopada, vazduh je bio ispunjen mirisom sveže vode i zvukom padajućih kapi koje su se slivale niz stene. Shin je zastao na trenutak da udahne duboko, puneći pluća svežim vazduhom, dok je istovremeno usmeravao svoju pažnju ka misiji koja je pred njim.

Počeo je sa zagrevanjem, istežući svoje mišiće kako bi se pripremio za intenzivne vežbe koje su sledile. Kroz pokrete koji su postajali sve sigurniji i graciozniji, Shin je postepeno ulazio u ritam svog tela i uma.

Zatim je prešao na vežbe ravnoteže, balansirajući na stenama pored vodopada. Svaki korak bio je pažljivo osmišljen, a svaki pokret izveden sa preciznošću i kontrolom. Osećao je kako se njegova snaga i stabilnost postepeno povećavaju kako je vreme prolazilo.

Novi dan novi Shin sledeci dan treninga dolazi jutarnjim trcanjem oko vodopada sa laganim tempom bez umora.Radio je posle malo razgibavanja i pripremao se za vezbe snage i drugih pre vezba koje mu slede.Poceo je od glave i zavrsio sa donjim telom to jest nogama taman se odmorio i spremio.Poceo je raditi vezbe snage i izdržljivosti,a nije se ni oznojio odradio je 3 4 vezbe i vec se poceo zagrevati.

Disciplina koja je iz dana u dan rasla kod Shina je polako odavala rezultate.Poceo je primecivati lagane napredke vec u danu 4 jer treninzi ipak nisu bili oni slabasni za pocetnike vec pravi umarajuci.Sve to je samo dizalo motivaciju Shinu u treningu tako da ga umor nije bodrio vec samo njegove pozitivne misli.

Dok je stajao na terenu, osjećao je kako mu mišići pulsiraju od prethodna tri dana treninga. Ali uprkos umoru, osjećao je unutarnju snagu kako se počinje formirati. Bio je odlučan da nastavi i da svakog dana bude bolji.

Dok je počeo svoj trening rutinu, Shin je primijetio sitne promjene. Njegovi pokreti su bili malo precizniji, brži, jači. Bio je to tek početak, ali za Shin je to bio poticaj da nastavi dalje. Osjećao je ponos kad bi svaki pokret bio sve bliži savršenstvu.

Keigo je stigao do vodopada, i odlucio da meditira ispod mlaza vode koji se sliva u jezero ispod. Meditacija mu je uvek uspesno opustala telo i psihu, a voda koja tece je samo podsticala ulazenje u trans meditacije. Nakon par sati koji su prosli kao sekunde, Keigo je izasao iz jezera i odremao par sati. Spreman za dalji put, nastavio je laganim koracima dalje.