Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ostrvska livada

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ostrvska livada


Ostrvska livada je slikovito prostranstvo, preplavljeno svezim zelenilom, smesteno na obodu ostrva. Trava nezno plese pod blagim povetarcem, prateci ritam okeana koji zapljuskuje obalu. Cvetovi raznobojno ukrasavaju pejzaz, dodajuci notu sarma ovom mirnom kutku prirode. Palme sa strane s bljeskom sunca stvaraju senke na zemlji, pruzajuci prirodni zaklon od tropskog sunca. Ostrvska livada je poput paleta boja i mirisa, gdje svaki trenutak ozivljava s harmonijom prirodnog okruzenja.


Ostrvska livada je docarala Saburu svojom zadivljujucom lepotom. Kroz gustu sumu palmi, on je krocio na pesak koji ga je vodio do ocaravajuceg pejzaza. Trava pod nogama bila je socna, a miris slane morske vode dopirao je iz svakog pravca. Palme su stvarale senke koje su plesale po zelenoj pokrivacu, a blagi povetarac nosio je zvuk talasa do njegovih usiju. Ovaj rajski kutak pruzao je jedinstven dozivljaj boja, mirisa i zvukova prirode, ostavljajuci Sabura s dubokim utiskom o lepoti tropskog ostrva.


Kroz gustu vegetaciju, Saburo je koracao prema ostrvskoj livadi. Kad je izasao na otvoren prostor, docekala ga je slika raja. Socna trava pod nogama, palme koje su pravile senke i bljesak okeana stvorili su savrsenu harmoniju prirodnih elemenata. Miris morske vode preplavio mu je cula, a zvuk talasa dodao je muzicki akcent celoj sceni. Ostrvska livada bila je poput zivopisnog platna prirode, koje je Saburovim koracima dodavalo novu dimenziju.

S odusevljenjem, Saburo je krenuo ka ostrvskoj livadi, prosavsi kroz sumu palmi. Kad je stigao, pred njim se otvorila slika rajskog carstva. Trava je bila nezna pod stopalima, palme su stvarale senke, a blaga morska svetlost obasjavala je pejzaz. Miris slane vode ispunjavao je zrak, a zvuk talasa pruzao je melodicnu pozadinu. Ostrvska livada bila je spoj boja, mirisa i zvukova koji su zajedno stvarali magican dozivljaj prirode.

Sa znatizeljom u srcu, Saburo je krenuo ka ostrvskoj livadi. Staza ga je vodila kroz sumu, a kada je izasao na suncano propland, docekao ga je prizor ocaravajuce lepote. Trava je bila sveza i socna pod stopalima, palme su pravile senke, a okean je blistao u daljini. Miris slane morske vode pratio ga je svakim korakom, a zvuk talasa stvarao je opustajucu melodiju. Ostrvska livada bila je poput prirodne simfonije, spoj boja i zvukova koje je Saburo doziveo s divljenjem.

Sa zapanjujucim pogledom, Saburo je stigao na ostrvsku livadu. Kroz palmu i vegetaciju, prizor koji se otvorio bio je zadivljujuci. Socna trava pod nogama, senke palmi i miris morske vode stvarali su jedinstven dozivljaj. Ovaj tropski raj bio je spoj boja, mirisa i zvukova koji su zajedno stvarali slikovitu scenu prirode. Saburov boravak na ostrvskoj livadi ostavio mu je neizbrisiv utisak o lepoti prirode.

Misija A Ranka
Nakon sto je otisao iz sela tragajuci za ljudima sa poternice, dosao je do nekakve plaze. Tu je bilo nekih lokalaca kod kojih je rado ostao na pice.
Dok je sedeo u baru, dedica koji mu je sipao pice poceo je pricati o tome kako su dvojica veoma cudnih shinobija poceli da ometaju svete rituale ovih ostrva. Pomislio je da bi ta dvojica mogla da budu oni za koje je tragao na poternici. Odjednom zacuo se jak vrisak u daljini. Otrcao je kada je video da neka zena oplakuje njenog nepomicnog muza. Znao je da su to sigurno banditi koje je trazio i da nisu mogli da umaknu daleko. Trcao je kroz mracne putice ovog malog sela dok ih nije napokon prestigao.
"HA, IPAK NE MOZETE DA UMAKNETE MOMCI."
Iz njegovih ociju pocela je izlaziti crvena svetlost koja je ledila krv u zilama.
#card1366
100 inteligencije
#card1377
100 dmg na genjutsu klasu
-30 ch
#card220
-30 ch
#card539
-30 ch
izvadio je flautu iz svog ranca te je poceo svirati prelepu melodiju koja je u isto vreme bila smrtonosna.
genjutsu ide na obojicu i ima 900 dmga


The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world193  Ostrvska livada #world196

 Ostrvska livada Image
Jedan od njih pada na zemlju i ne pomera se, ali zato obojica uspevaju da urade napade. Medjutim, iz Rurinaievog tela izlecu latice ruza i on se pojavljuje na drugom mestu. Shinobi govori..
"Ha? Kako je to uopste moguce?"
"Sve je moguce prijatelju moj..."
#card218
-30 ch
takodje dobijam 50 dmg od pasivne, base dmg ovoga je 450
#card539
-30 ch pocinjem opet da sviram melodiju.
800 dmg ide na poslednjeg npca.
//napadi ne rade na mene zbog imuniteta//

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world199

//skriveni ne radi//
On nekako apsorbuje moj zvucni napad, Rurinai zatim govori.
"Nisi los, barem si bolji od svog drugara."
#card1378
-30 ch
uzvracam tvojih 825 dmga ( 825 nisam stavio da je u proslom potezu genjutsu vredeo 850 dmga) sa pojacivacima sto ga stavlja na 1075 dmga genjutsua
ovo bi trebalo da je dovoljno
//posto pise sa sharinganom necu koristiti flautu//

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world197

On opet nekako izbegava moj napad, ali u jednom trenutno on iz svojih ruku stvara eksploziju ciste chakre. Rurinai vadi kunai iz svog rukava spremajuci se da kontrira napad svom silinom.
#card330
vadim kunai iz ruke te ga stavljam ispred sebe
#card1380
-30 ch
Reflektujem ceo njegov napad u obliku ciste chakre nazad na njega.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world197

on izbegava moj napad i takodje na mene baca eksploziju ciste chakre nazad. Pripremam svoju chakru vetra kako bi mu ponistio napad i onda uzvratio jos jace.
#card143
vetar postaje ostriji
-20 ch
#card123
-40 ch 2 se sudaraju i jedan od ta dva ima 200 dmg ostala dva imaju po 500 i idu na njega sa ovim od 200 dmga

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world200

On izbegava moje metkove, ali od jednom iz zbunja iskace jos jedan nindza koji me napada zajedno sa ovim. Vadim opet flautu iz svog ranca te ih obojicu ponovo napadam.
#card220
-30 ch sada ima 650 dmg base i 750 od inteligencije.
#card539
-30 ch 850 dmg ide na obojicu
"Samo mi stvarate jos vise posla a treba da odmorim malo."

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world197  Ostrvska livada #world191

//skriveni potez opet sam upalio imunitet tako da nista od ovoga ne deluje na mene osim ovog napada ciste chakre//
#card135
-20 ch
850 dmg sudara se u cistu ch 50 dmg nastavlja
#card1369
-30 ch uhvacen 2 puta 100 int
#card218
-30 ch
#card539
-30 ch
Jedan od njih pada na zemlju dok njegov drugar uspeva da baci napad ciste ch na mene, ja ga kontriram te vadim flautu sa kojom sviram smrtonosnu melodiju,
dmg ovog genjutsua je 500 base 700 posle inteligencije i 200 od flaute 900 dmg genjutsu.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
 Ostrvska livada #world192

Shinobi napokon pada na zemlju od dok zvuk flaute odzvanja kroz celu oblast , on uspeva da baci finalni napad u obliku cunamija. Rurinai ga oslabljuje te zatim leti kako bi izbegao ostatak i vratio se nazad kuci.
#card136
-20 ch
#card138
-20 ch
Ovako izbegavam ceo cunami te skacem na uzlecem ka selu.
"Ne morate vise strahovati, moj posao je ovde obavljen, pocistite ona tela."
Nakon cega se zaputio nazad u selo vodopada.

Presreo sam te @Kuba ne smijes da bjezis.

Na ostrvskoj livadi, koracajući lagano po mekanom pokrivaču trave, osjećam se kao da sam u svijetu iz bajke. Sunčeva svjetlost igra kroz krošnje palmi, stvarajući igru svjetla i sjene koja pleše po zemlji. Miris svježe trave miješa se s morskim povjetarcem, noseći sa sobom miris slane vode i egzotičnih cvjetova. Udaljeni zvuk okeana, dok se talasi povlače s obale, pruža umirujući ritam koji se stapaju s bujnom prirodom oko mene. Ostrvska livada je poput raja na zemlji, mjesto gdje se duša može osloboditi i povezati s prirodom u svojoj najčistijoj formi.