Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Magnus Residence

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Magnus Residence

Magnus Residence 2e53cc809bdba433e700bfeadc871acf
Magnusova kuća, duboko ukopana u šumskom sklopu, izdiže se sačinjena od čvrstog, obradjenog drveta, odraz savršenog sklada sa prirodom koja je okružuje. Prozori su veliki, omogućavajući prirodnoj svetlosti da obasjava svaki kutak unutrašnjosti. Uokvirena granama drveća, kuća je poput skrivenog dragulja u zelenilu, sa strehama koje se stapaju s krošnjama. Staze od kamena vode ka ulazu, a okolno cveće i drveće, pažljivo posađeno, dodaju živopisan ton celokupnom ambijentu. Oko kuće se proteže terasa, idealno mesto za posmatranje zalazaka sunca .

Magnus Residence 96b6169dbd3dd3be5e9cdcbae2a0a201
Unutar ove rustične oaze, drvene grede i paneli stvaraju topao i ugodan ambijent. Klasičan senju stil jasno je prepoznatljiv u svakom detalju - od tapaciranih jastuka do umetničkih dela koja slave bogatu istoriju klana. U središtu prostorije dominira velika ognjište, oko kojeg su postavljeni udobni tapacirani jastuci. Magnusov grimoar, njegovo sveto oružje, ponosno stoji na posebnoj polici, dok se na zidovima izloženo oružje ogleda kao svedočanstvo njegove duboke povezanosti sa ratničkim nasleđem klana Senju.

Magnus uživa u mirnom popodnevu, smiren u svojoj kući. Toplo svetlo zalazećeg sunca obasjava drvenu strukturu, dok dim cigare igra u vazduhu. Njegova crvena kosa je nežno povučena unatrag, a precizno oblikovana brada ozbiljnost. Sa šoljom crne kafe u ruci, udiše miris omiljenog napitka dok pažljivo prelistava svoj grimoar. Tišina dominira, povremeno prekidana zvukom šolje koja dotiče drveni sto. Oči mu promatraju spokoj šume kroz prozor, dok atmosfera odaje trenutak uživanja u unutrašnjem miru i odmoru.

"Eh da je svaki dan kao ovaj"


Magnus Residence A982b245a3503b1929b99ed84c10329d

Nakon što je ispio kafu, Magnus je mirno kročio do svog šanka, gde je već poznavao svaku flašu i svaki etiketirani bokal. Pružio je ruku ka omiljenoj flaši, ulivajući tečnost u čašu s rutinom. Sedeći za stolom, sada uz novi napitak, razmišljao je o trenutnom stanju u Akumetsu gradu. Oči su mu prebirale kroz prošle misije, dok je sunce tog dana obasjavalo prostoriju. Dok je pijuckao novo piće za šankom, Magnusovo razmišljanje se proširilo i na nedavnu svadb koja se dogodila pre par meseci  na Shiroi ostrvu. Uprkos tom velikom događaju, nije prisustvovao, iako mu je srce žudelo za tim trenutkom. Naređeno mu je da ostane po strani, a u tišini svoje sobe razmatrao je mračnu senku tragedije koja se odigrala. Pogled mu je bio fiksan, svestan gubitaka i nesiguran kako će ti događaji uticati na njegove buduće misiju i na samu podelu moći u daljem svetu.