Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Swatsuovo prebivaliste.

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Swatsuovo prebivaliste.

Siromasnom istorijom, swatsu nije mogao da priusti ovakvo prebivaliste. Mada, sa par gubitaka u selu, i sa manjkom ljudstva. Akumetsu je predlozio da ovaj nindza krene svoj put iz strane kucice na planini. Bilo je to mesto samo za njega, okruzeno florom i faunom koja je mogla samo da mu ispuni srce. Prihvatio je poziv i njegova prica zivota je krenula iz ovog mesta.

Eksterijer :


Swatsuovo prebivaliste. 5bf4c422-fa7c-4351-8c5f-349f6e02a6fe

Enterijer :

Swatsuovo prebivaliste. Desktop-wallpaper-anime-house

Swatsu, svojom jutarnom rutinom, dosao je do neke nove ideje za nastavak njegovog monotonog zivota. Odlucio se, uz ispijanje kafe, da je put nindze sledeca na tapeti koju bi on hteo da proba. Znajuci koliko su mu roditelji bili pacifisti, a on onako smotan sto se tice kretanja, ova ideja nije mogla nasilno da mu padne u glavu kao vecini ljudi. Uzeo je knjigu koja je bila na policama njegove sobe, i krenuo je polako da cita koji parametri su bitni za pocetak. Prosavsi kroz bitne stavke njegovog nindza zivota, Swatsu je morao da ode kod svojih roditelja da pita za savet svoga klana.

Swatsu Inuzuka useta u svoj dom s istom opustenoscu. Pregledava prostor trazeci nesto tajanstveno, ruke pazljivo prelazeci po predmetima. Oci mu sjaje, usredsredjene na tragove. Bez reci, izlazi napolje, zadrzavajuci tajanstvenost koja ga prati. Svoj osecaj nemira iskazivao je u brzim pokretima nogu.

Ustavsi iz kreveta sav umoran zbog lose higijene sna od prosle noci, Swatsuu se kao pomoci odmah uhvatio umivanja da ga malo razbudi. Izasao je iz toaleta i polako krenuo iz kuce da uhvati prve zrake sunca da dobije taj dobar pocetak dana. Otvorio je vrata sa osmehom, ali se na otiracu naslo pismo. Crvene boje, delujuci da nosi bitne informacije. Zacudjen uzeo je koverticu i odmah od nervoze krenuo da je kida, Krenuo je brzinski da cita do bitnog dela, dok nije dosao do boldovanog dela u pismu koji je napisan pred kraj "Imate 48 sati da izadjete iz sela, Razlog je prenatrpanost losih i slabih nindzi, vi spadate u obe vrste.".
Iz besa je samo bacio pismo sa strane, uzeo u sobi najbitnije stvari da prezivi i izasao iz kuce.