Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shohei - Kuća - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shohei - Kuća

First topic message reminder :

Vanjski izgled :


Vetar lagano mazi po licu dok se približavaš Shoheijevom skrivenom domu u mirnom delu sela. Kuća je skrivena među gustim granama velikog stabla, delujući gotovo neprimetno u prirodnom okruženju. Šum lišća pod stopalima prigušuje zvuke, čineći atmosferu gotovo nestvarnom. Vrata kuće su drvena, sa starinskim zatvaračem koji lagano škripi pri otvaranju. Unutrašnjost odiše mirnošću, a svetlost sramežljivo prolazi kroz raznobojne zavese, stvarajući igru senki po podu.

Unutrašnji izgled :


U jednom delu glavne prostorije je niski sto prekriven starinskim pergamentima, a pored njega se nalazi mapa sela, prekrivena označenim mestima i detaljima koje Shohei detaljno proučava. U uglovima sobe nalaze se različite vrste oružja, od katana do raznih ninja alatki, svi pažljivo očišćeni i postavljeni s preciznošću.

S leve strane se nalazi niska polica s knjigama koje sežu od poda do plafona, ljubav prema literaturi očigledna je i u trenucima kada nije posvećen obuci. Na književnoj polici nalazi se nekoliko svezaka posvećenih borilačkim veštinama i strategijama.

Prostorija ima miris svežih biljaka i tamjana, što doprinosi atmosferi smirenosti. U jednom ćošku sobe, nalazi se mala fontana sa tekućom vodom koja stvara umirujući zvuk. Na prozorskom oknu stoje male bonsai biljke, koje Shohei pažljivo održava, simbolizujući snagu i spokoj. Pod je prekriven tamamijem kako bi on sa veoma retkim ali potencijalnim gostom mogao sjediti na istom nivou bez da bilo ko oseća nadmoćnost!

Ova kuća je mesto gde se sreću prošlost, sadašnjost i budućnost ovog misterioznog shinobija.

Stigli smo konacno Kaneko i ja ispred njegove kuce, kuca je izgledala kao da je delo perfekcionizma sjajna velika kuca koja je odavala paznju, bili smo ispred vrata pa sam pokucao na vrata "Kuc, Kuc" cekali smo Kaneko i ja uzbudjeno odgovor vodje naseg tima, spremao sam pitanja dok sam ga cekao o cemu cemo sve da popricamo na ovu temu, zanimalo me je kakva je on osoba, sta radi u slobodno vreme sve me je zanimalo i masta me je zagolicala pa sam sa velikim uzbudjenjem cekao da otvori vrata...

Citam opis destinacije koji poredim sa kucom koju posmatram i optimisticno smatram da sam na dobrom putu.


Kakva li ce me osoba docekati unutra sa obzirom koliko je truda ulozila da ova kuca bude toliko skrivena u krosnjama drveca od nepoznatog oka, vjerujem da ce biti neka vrsta introverta.

MOgu raditi sa introvertima samo se nadam da nece biti neki cudak.

Ali ... Ako nista drugo mirno je, mogao bih ovde doci na odmor, nekoliko sedmica, odmoriti dusu i napuniti baterije.

Kako sam se priblizavao vidim neke osobe kod ulaznih vrata.

Ostajem malo dalje, zelim prvo da vidim sta ce se ovde izdesavati....

U momentu dok je čitao knjigu na vratima je začuo kuckanje. Malo ga je ometnulo jer je došao do najboljeg dijela knjige. Onda je u momentu shavtio da su to osobe koje je pozvao da vodi na predstojeću misiju. Da li su introverti pa ih treba malo osloboditi? Da li su ekstroverti pa ih trebam malo ukrotiti? To su bile neke rječi koje su mu se trenutno prevrtale po glavi dok je išao prema vratima.

Uhvatio je za šteku i otključao vrata širom i sa nekim polu blagim osmjehom upitao dva shinobia prosječne građe - "Hehehe, a koga ste vi trebali momčine?"

Da li imaju ožiljaka? Da li imaju nekih čudnih stvari na sebi ili uz sebe? je ono što je okom tražio po njima, zastao je potom na sekundu da pričeka njihov odgovor skenirajući ih od glave do pete pokušavajući da sazna više nego što golo oko na prvu vidi.

"Trebamo tebe koliko sam čuo u istom smo timu" odgovorio sam mu dok sam čekao sa Murom "Možemo li da uđemo?" pitam se kakv je naš vođa karakterno jer obično za vođe se biraju osobe potpuno zdrave u glavi jake i pametne ovaj mi je delovao upravo tako pitam se kroz šta je prošo da bi ovak izgledao mialim da će naš tim da dobije ako je ovaj lik čvrstog karaktera kao što izgleda.

Prilazeci blize zbog gostoprimstva domacina osijecam se malo opustenije, opustenije kao gost i sve slicno tome ali ni blizu opustenije sto se tice misije koja je pred nama.Sto vise dobijam veliku kolicini pesimizma.

Ovo je Jonin? Ocekivao sam ubicu, nekog zeljnog krvi koji je spreman da ubije za ideale koji su veci i od mene i njega i svih nas... Zar zaista trebam da stavim svoju vjeru u nekoga ko je ovoliko veseo i tople naravi..Pfff , duznost je ipak na prvom mjestu a shinobi organizacije su rekle da sam sada podredjeni ovome shinobiju, hirarhija komande mi nije strana i imam postovanja prema njoj.

Nemojte me pogresno shvatiti imam postovanja i prema ovoj osobi, ovome Shoheiu ako se dobro sijecam njegovog imena ali ne znam koliko mogu da postujem njegov pristup desavanjima u kojima drzi nase zivote u sakama....,,Postovanje, javljam se po naredjenju, Chunin Sparow''

Zamisljeno cekajuci kvaka od vratiju je krenula da se pomera i izasao je covek sa plavom kosom zanimljivog izgleda, smeskao se i upitao nas ko nam treba, odgovorio sam mu "Treba nam Shohei jesi li to ti? trebamo na neku misiju ici pa mozemo li uci porazgovarati o njoj? " znatizeljno sam ga upitao sa osmehom na licu, njegov izgled mi je bio drugaciji nego od ostalih ninji pa mi je bio veoma zanimljiv...

"Opaa pa svi ste se odazvali SVI i to veoma brzo, pustolovci u srcu aa?" - upitao ih je sve dok su stajali ispred vrata, sada su već tu svi bili okupljeni i polako je počeo da ih dublje odmjerava, smješak sa njegovog lica se sklonio. Zatim je napravio korak naprijed.

Kada je stao ispred njih izvadio je mali skalpel i prebrojao ih je kao da su glavice kupusa. Potom se malo nasmijao i upitao - "Jeste li spremni za pretres mali? Volio bi da vas pustim odma ali volim biti siguran da nemate neki skriveni nož koji bi mogao da završi u mojim leđima slučajno. Da me ne shvatite pogrešno samo mali pretres ću da vam uradim pa onda možete ući unutra i smjestiti se da vam objasnim neke stvari!" - rekao je mjenjajući svoje facijalne ekspresije za ozbiljne na šaljivu, sa šaljive na čuđačku i tako u krug.

Shohei - Kuća - Page 2 GA_zc_qWMAAXUyn

U cudjenju sam gledao ovu novu personu u svom zivotu ...
Pokusavam da razumijem sto zeli da postigne sa ovim ali ne mogu da shvatim ....
Pokusavam drzati svoja usta zapecacena ali mi ne uspijeva , moram da prokomentarisem ove postupke....

,,Naravno da imam skriveni noz, iskreno bi se zacudio da kolege nemaju pa cak da i ti nemas jedan sad ovoga trenutka ...''


Vadim oruzije koje mi je bilo prikaceno za pojas i bacam ga na zemlju 


,,Kakvi bi bili to shinobiji da nemamo, zar ne? Zelite li bezopasnu ekipu ili disciplinovanu.''

Kao poslednji komentar dodajem kroz cudjenje i lagane tragove ljutnje i razocarenja...

,,A i ako nije problem da preskocimo ove igrice, kakav Jonin se plasi ostrice obicnih chunina ... ''

U potpunosti je bio u pravu, slagao sam se sa ninjom kojeg nisam poznavao, nisam znao sta zeli time postice ali hajde, nisam imao nista kod sebe samo torbu koju sam nosio sa sobom gde sam nosio sve sto mi je potrebno za ovu misiju, skinuo sam torbu otvorio je pola i bacio mu u ruke i upitao ga "Jesam li prosao?" cekao sam njegov odgovor sa polusmeskom na licu...

Izgleda da je lud ovaj može da bude opasan po sve "Jedino što uz sebe uvek imam jeste kusanagi koji neispuštam iz vida" razmišljao sam malo i došao do zaključka "Prvo će mo mi pretresti tebe pa ti onda nas" razmišljao sam ako nam uzme oružije bićemo lakša meta za njega jeste da nam je vođa ali pitam se da li je toga svestan ovo bitrbalo da mi da odgovor na to iskreno smešno je koliko je on šarenolik lik,pitam se koliko daleko bi išo da spase nečiji život ali u redu je ovo su samo moje misli koje neće da utiču na njega pa sve prepuštam tebi vođo.

"Heh zanimljivi ste vi meni, volim što imate svoj glas! Zar ste stvarno mislili da vas pretresam jer se bojim?" - upitao ih je kroz cinični smjeh, pokušavajući da izvuče još neku reakciju.

"Prvi test ste prošli! Samo me interesovalo koliko ste zapravo svoji ljudi a ne robovi sistema!" dodao je Shohei gledajući jednog po jednog pokušavajući da im ulije tračak nade ali da ih ne opusti previše.

"Slobodno se raskomotite unutra, nemam dodatnih soba za vas ali možete se za sada smjestiti u dnevni boravak!" govorio je dok je pričekivao da svi uđu te potom zaključao vrata iza sebe, zatvorio zastore na prozorima te sjeo u fotelju, poslje čega je očima uperio u slobodno mjesto na podu i tatamiu koji je pokrivao jedan dio dnevnog boravka.

Hmm simpatično je to koliko smo samo glubi ispali ali nema veze iskrene on je vođa a ja idalje stoim iza onog što sam malopre pomislio*Ulazim unutra* iskreno možda je ovo idealan vođa ali opet sobzirom da je lud mislim da će da bude zanimljivo da idemo sa njim na misije prosto je nekako unikatan do sad nisam sreo ovakvu čudnu kombinaciju pitam se kakveli će taktike da nam spremi i šta li će da napravi od nas troice "Hvala na gostoprimstvu gospodine" rekao sam mu nakon što sam uošo.

Usli smo unutra i seli a ja sam sve vreme zagledao kucu i njegov stil, pravi perfekcionista, velika kuca za njega samog ima veoma mesta za samo njega ali mi smo uspeli da se poredjamo i da se smestimo zaseli smo i upitao sam ga "o cemu je rec, kako i sta ukratko da nam objasni o cemu se radi" i malo vise da nas uvede u ovo.

Jos uvijek mi se ne svidja nacin rada ovog Jonina ali ajde barem sada se malo ozbiljnije ponasa.

Slusao sam njegove upute i periferno gledao kako zakljucava vrata.

Koristio sam priliku da izvidim sve od interesa u ovoj kuci.

ista zanimljivo ili cak opasno.

Pokusat cu imati malo vise povjerenja, paranoja nije dobar izgled na meni. Opreznost postujem ali sve ima svoje granice

Sjedam malo izolovanije od drugih .

,,Hocemo li preci na stvar?''

"Sjedite, opustite se... možda vam je ovo zadnji put." - rekao je gledajući svakog u oči pojedinačno, kod svakog bi zastao na par trenutaka i dok je gledao u oči kao da je kroz njih želio da dopre do njihove duše i vidi pravu sliku njih a ne samo spoljašnju verziju.

Nasmijao se malo kako bi se opustili na trenutak onda je kao grom iz vedra neba izvadio svoj bodež iz rukava, okrenuo ga par puta u zraku te potom svom silom zabio u stol koji se nalazio tik uz fotelju u kojoj je sjedio govoreći - "Da li vi znate kakve su snage u ovom svijetu, u svakom momentu morate biti ozbiljini..... ali i dovoljno ludi da znate kada je nešto vrijednije od samog života! Misija na koju ste pozvani samnom ima jedan cilj, i samo jedan cilj, pronaći takozvana blaga odnosno predmete specifičnih karakteristika koji se nalaze sakriveni po svijetu."

"A sada da čujem, da li bi bili spremni naškoditi i ugroziti život jedni drugima kako bi došli do jednog od predmeta prije nego što on padne u ruke jedne od svjetskih sila!" - dodao je kao poentu, te je potom izvadio bodež koji je bio zabijen u stol, liznuo svoju usnu, nageo se naprijed i zurio u njihove oči sve dok ne dobije odgovor na postavljeno pitanje od svakog pojedinačno.

Hmmm mogao sam da zaključim o čemu je reč već nakon prve rečenice nemogu da verujem da su nam glave u torbi sa ovako ludim tipom iskreno neznam odakle crpi svo ovo ludilo "Zavisi da li bi to što ću ja da naškodim nekome od ovde prisutnih spasilo više života nego što bi ubilo" moj cilj nije da ubijem nikog već da pronađem osobu koja osmišlja sve ove nenormalne stvari i eleminišem je ali to neće biti lako jer ako može ovako nešto da organizuje znači da nas celo vreme posmatra moram da budem oprezan znam da ni naš vođa,Muro,Sparow ili ja nismo u takvim poslovima jer smo mi oni koji su pozvani dakle kog još znam a da je sposoban za ovako lude ideje,nebitno moram da se fokusiram kako bi sredio tu osobu na misiji ću da je lociram i nakon toga ću da se potrudim da napredujem videćemo koliko ću dugo da preživim ali prvo moramo da nađemo te predmete koji se traže od nas "da li se zna kad krećemo?" moram polako nesmem jer za sada radi sve u moju korist neznam da li uopšte zna da ga ja tražim.Ono što je najzanimljivije postoji mogućnost da je ta ista osoba koja mi je poslala prvi zadatak na ostrvu tame koristeći tamošnjeg poglavucu *Izbečene oči* šta se ovde desilo očemu sam ja razmišljao mislim znam da sam pitao vođu za misiju ali mi je sve malo mutno *padam u nesvest* dok sam padao u nesvest rekao sam "vode daj te mi malo vode!" izgleda da sam se iscrpeo nakon zadnje misije.

Nemam pojma o kakvim predmetima je rijec i iskreno me ne zanima, dobrodosla mi je svaka prilika da ojacam tako i ova, zivot stranca mi nemam nikakvu tezinu tako ni zivoti ovih ljudi ...

Spreman sam da ovo pocne jer mnogo veci ideali su izvan ove misije i moram im se vratit sto prije, jaci , sposobniji i opasniji.

,,Ja sam spreman, sta god je moja duznost, bice ispunjena.''


Dao sam svu svoju snagu u to da sakrijem cinjenicu da sam ovde iz mojih licnih motiva i radi svog misterioznog i diabolicnog benefita....

,,Ti .... ''

Govorim dok pokazujem u mekanog shinobija kojeg sam tek upoznao iako mu jos uvijek ni ne znam ime. 

,,Vidim da imaš obilježje Uzumaki klana, možeš li mi to pojasniti?''


Prstom pokazujem prema tom istom istom simbolu..

"Mogu da ti pojasnim neće mi bit problem,moja priča počinje sa Marekom uzumakijem poslednjim živim potomkom koji je preživeo veliki pokolj uzumaki klana u mestu gde sam pre živeo došli smo ovde kako bi ponovo izgradili svoje ime i svoj autoritet nema mesta za greške moram da osvetlam ime svoje loze moj otac Maneko Uzumaki bio je veliki vojnik dok se nije penzionisam nesmem da ga obrukam jer ako obrukam njega i sam ću onda da budem ponižen možda čak i proteran zbogtoga sam godinama gradio čvrst karakter kao poslednji potomak iz mog sela,vjerovatno se niko ni neseća tog događaja zato što se događao na početku stvaranja našeg poznatog sveta čak ni ja neznam celu priču znam samo ono što mi je otac pričao dok sam bio klinac i išao na akademiju sa Murom tako da jedino zvanično postojanje ovog događaja je zabeleženo u kjigama koju su mi ostavili moj predak i sada moj otac koji je još živ očekujem velike stvari od sebe i sada se zaklinjem pred svima ja Kaneko Uzumaki uradiću sve što je potrebno da se vratimo živi sa misije" dok sam govorio ove Muro me je gledao u čudu jer nikada mu nisam ispričao ovu priču dok smo bili na akademiji,nečudi me ako je sad besan nikada nije voleo kada nešto krijem od njega čak i sada ovo je mali deo moje priče i nije orginalni razlog zašto ja želim da ubijem što je više moguće ubica i šinobija koji su prekršili svoj dužnost time što su ubili nedužne ljude vidim da je mladi šinobi radoznao "A šta je sa tobom koliko mogu da vidim i ti si iz Uzumaki klana to sam zaključio na osnovu tvoih obeležija.Kako obljašnjavaš to da su se dva uzumakia koja se međusobno neznaju sreli ovde?"na osnovu ovog pitanja videću njegov karakter mora da je neki opasan tip sobziron na osobine koje sam primetio kod njega.

Slušao sam priču svog novog poznanika, njegovu prošlost i prošlost njegovog oca...

Odmjeravao sam njegovu mimiku i ton rijeci ...

Ali vidim da to nisu ti ideali, ta energija i ta zelja za životom...

Nismo isti, nisu to iste ideologije. 

Čak ni ime njegovog oca se ne spominje u mračnim arhivama. 

,,Pretpostavljam da nisi simpatizer Senketsu grane Uzumakija''


Ne znam zašto sam ga udostojio pitanjem kada vec znam odgovor. 

Prljavi geni Uzumakija su sa nama .... Fuj ....

Momci izvinite sto vas prekidam ali ja bih tu da se ubacim, i da se lepo za početak svi predstavimo, ja sam Muro drago mi je smeskao sam se izgovarajući ove reci slažem se sa vama i želim da znate da sam i ja spreman sve da dam da se svi bezbedno vratimo kući, i imao bih jedno pitanje za našeg vodju ako bi bio raspoložen da nam ispriča svoju priču posto mi je jako zanimljiva njegova oznaka na odelu…

Senketsu nije ni čudo što me je posmatrao kao inferiornieg moja je sreća što je moj deda bio u senkuku obrukao nas je nakon rata zbog toga je moj otac još dok je bio dete otišao od njega niko neželi takvu nudalu koja veruje da je ubijanje sve što postoji pretpostavljam da nebi trbalo da se mešam ali sama pomisao da takva mračna organizacija jošuvek postoji i da su ono razlog zašto sam bio otišao iz sela na 6 godina kako bi ojačao da bi mogao da ih izprišem iz postojanja da nije bilo njih ja nebi bio u ovom patetičnom selu jer koliko sam ja upoznat sa njima oni su glavni krivci za građanski rat koji je izbio među uzumakijima nikada im neću oprostiti za ono što su mi uradili međutim ovo je samo njihv simpatizer pretpostavljam "Senketsu iskreno nikada nisam mario za njih sobzirom na to da su par puta pokušali da mi zagorčaju život,zašto ih toliko ceniš?" znam šta misli o meni ali neću da dozvolim da još jedan Uzumaki ode u pogrešnom smeru *Ubacuje se Muro* "Nema veze Muro slobodno radi kako ti je volja"

Gledao sam ga hladno, pravo u oči, skoro pa kroz njega...

,, Zašto ih cijenim? Zašto cijenim svoje nasljedstvo? Tradiciju mojih predaka krvlju natopljenom?''


Uhvatio sam se kao postajem previše emotivan, smirujem se dubokim udahom i opuštanjem sake...

Bacam posljednji pogled prema ovom shinobija, pogled bez poštovanja pun razočarenje.

Okrećem glavu od njega zatim salatama pogled prema vodji tima.

Vidim da nećemo imati tu dozu sinergije ali možda nekako izvučemo to u našu korist, možda, ne vidim kako....

"Koliko uživam u vašoj dubokoumnoj raspravi o genetici i klanovskim karakteristikama....kada se zagledamo malo dublje, shvatimo da svako biće zapravo predstavlja neku vrstu mehanizma koji se na ovaj ili onaj način može iskoristiti!" - izjavio je, upadajući u malu debatu između Kaneka i Sparowa.

Zatim se okrenuo prema Muri, bacio mu pogled, pa opet prema sebi, nagnuo se unatrag u fotelji u kojoj je i dalje sjedio, upalio dodatnu mirisnu svijeću i nastavio - "Na koju konkretno karakteristiku mog odjela ciljaš? Nije da rado dijelim privatne stvari... hahaha, možda nas životni putevi ponekad razdvajaju, a možda i približe!" Tokom tog monologa, okretao je svoj skalpel u ruci kao da je novčić između prstiju.

"Razumem ti nisi njihov simpatizer već njihov naslednik" nemogu da verujem mislio sam da ih se moj otac odavno rešio izglrda da mu je jedan promakao to obljašnjava sve napade na mene koji su se dogodili to nisu bili obični napadi već osvetnički napadi,znao sam da mi je obeležije tih šinobia bilo poznato sada se kockice sklapaju nije mene nikakva organizacija napala jer sam im ubio članove već jer sam jedina preživela osoba osim mog oca koja im pretstavlja pretnju ali zašto nisu odma napali lično poznavajući njihov karakter koji je opisan u knjigama izgleda da nešto veliko planiraju zato što oni nisu kukavice koje će da beže moram da budem oprezan neću da dozvolim da me opet zaskoče.

Ignorisao sam komentar upućen meni iz poštovanja prema domaćinu jer ista dalje bi dovelo do konflikta. Ali polako možda da vremenom ga uspijem asimilovati na pravu stranu.

Govorim našem Joninu

,, Ako mogu pretpostaviti upoznat si sa našim sposobnostima i limtacijama, imaš li neki plan koji možda želiš da podijeliš sa nama, prednosti i mane ili pak nesto drugo. ''

Vidm Sparow me ignoriše očekivano ni meni ni njemu nije sad do tuče sobzirom na to da imamo misiju i da na njoj moramo da sarađujemo bolje bi mu bilo da nepokuša da me ubije jer onda će više da našteti sebi nego meni ali čisto sumnjam da će da proba išta takvo jer mu je novac bitniji od neprijatelja ali opet ko sam ja da sudim o knjiz prema korica čak šta više mogu da mu pročitam iz pogleda da će da pokuša da me prevede na njihovu stranu,žalim slučaj Sparow ali ako ti nisi napustio svoje nasleće i prošlost zašto bi ja svoje žrtvovao da bi tebi bilo lagodno niko od nas dvoice nije toliko lud jedino što moram jeste da izbegnem borbu po svaku cenu inače će ceo klan Uzumaki nestati a to je ono što niko od nas dvoice nebi hteo da se desi mada pitam se koliko je spreman da rizikuje za druge naša ova priča podseća me na priču dva naroda koji su pre dosta godina bili jedan narod ali ih je politika razdvoila nakraju ta dva naroda su uništili sami sebe jer su počeli međusobno da ratuju po naređenju osoba kojima su se podčinili tek nakon uništenja kada su preživela samo dvoica shvatili su da ovako više neće moći te su odlučili da naprave svoju državu koja će da podržava oba naroda ali koliko je to moguće u ovoj situaciji to neznam zato što ovde je već pokušan antetat na mene pitanje je da li ga je on postavio,mada verujem da nije jer smo se tek sad upoznali *Kapetan govori* konačno i on da počne da govori.

"Mislim da je sva priča suvišna momci, spremite svoje stvari i krenite zamnom!" govorio je dok je prebrojavao svoje stvari koje ima na sebi i u svom rancu koji je bio iza fotelje.

"Nadam se da ste brzi i da možete pratiti moj tempo?! hahaha", upitao ih je dok je otvarao vrata i lagano rastezao svoje noge kako bi krv malo krenula da radi u njegovom tijelu.

Vezem pojas , zatezem opremu i pripremam sve detalje naoruzanja.

Izraz lica mi je ozbiljan jer vidim da je vrijeme , vrijeme je za pokret.

Misija pocinje i nikada nisam bio spremniji.

Adrenalin me pokrece dok srce ne usporava

,,Razumijem.''

Do sada sam vec bio na nekoliko misija i iako sam stekao borbenog iskustva to ne moze da se poredi sa ovim sto me sada sljeduje i bas iz tog razloga .... Jedva cekam da krenemo !!

Od jednom nas vodja progovorio je i rekao da je vreme da krenemo, konacno ustao sam i rekao "Konacno da krenemo, samo nemoj previse brzo ipak smo mi jos chunini" smeskao se dok je izgovarao ove rece i uzeo svoju trobu sa poda ustao i obuvao patike dok se nas vodja spremao da krenemo...

Razumem vreme je da krenemo nema čega da se plašimo moram da uradim ono što se traži od mene vođo nadam se da si spremio taktiku koja će da nas spasi i od najgoreg scenaria,na sve sam spreman *Ustajem sa poda na kome sam sedeo u pozi za meditiranje* nadam se da su Muro i Sparow spremni jer ih neću čekat da otežu noge zaintrigiralo me koliko misterija ima u vezi ovoga zato što se ovakve stvari nisu spominjale u knjigama mog oca koje sam pročito *flas bac u Kanekovoj glavi na crvenu knjigu*
sada se sećam ovo je poslednja misija mog pradeda potudiču se da nebude i moja poslednja neću da dozvolim da iko umre.