Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zapadni Yatsu

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zapadni Yatsu

Kroz poznavanje ovog sveta Zapadni Yatsu (takođe poznat i kao Veliki Yatsu) je bio jedan od 2 Yatsu ostrva u ovom svetu. Geolozi sa zapadnog yatsua su utvridili da su Yatsu braća bila nekada davno jedno ostrvo. Ali pod uticajem 2 tehtonske ploče oni su se rastali. Niz sever istočnog yatsua se pružao ogroman bogati venac, kad su se ta 2 ostrva odvojila malo od tog venca je prešlo na zapad davajući zapadnom yatsuu male rezerve srebra. Svakako zapadni yatsu je naseljen sa nekoliko manjih civilizacija u njemu

Hodajući stazama Zapadnog Yatsua, poznatog i kao Veliki Yatsu, razmišljam o njegovoj bogatoj geološkoj i kulturnoj istoriji. Geolozi su otkrili da su Yatsu ostrva nekada bila jedno jedinstveno ostrvo, ali su se razdvojila pod uticajem tektonskih sila. Dok se krećem kroz ovaj krajolik, mogu da zamislim kako su te sile oblikovale ovaj svet i stvorile dva odvojena ostrva.

Staza me vodi kroz nekoliko manjih naselja, svako sa svojom jedinstvenom atmosferom. Stanovnici su ljubazni i gostoprimljivi, a svako naselje ima svoje specifične običaje i tradicije. Kuće su građene od lokalnih materijala, često od drveta i kamena, i savršeno se uklapaju u okolni pejzaž.

Kako nastavljam hodati ka severnom delu ostrva, stižem do područja sa malim rezervama srebra. Iako Zapadni Yatsu nije toliko bogat srebrnim rudnicima kao Istočni Yatsu, ovde se ipak nalaze tragovi rudarenja. Rudari vredno rade na vađenju ovog plemenitog metala, a njihova posvećenost je očigledna u svakom pokretu.

Šuma oko mene je gusta i bogata vegetacijom. Sunčevi zraci probijaju se kroz krošnje drveća, stvarajući prelepe igre svetlosti i senke na tlu. Ptice pevaju, a vetar blago njiše krošnje, stvarajući umirujuću melodiju prirode. Miris sveže zemlje i cveća ispunjava vazduh, čineći ovu šetnju još prijatnijom.

Stižem do jedne od visoravni sa koje se pruža spektakularan pogled na obe strane ostrva. Sa ove tačke, mogu jasno da vidim kako su se ostrva nekada mogla spojiti u jedno, pre nego što su se razdvojila pod uticajem prirodnih sila. Ovo mesto nosi priču o prošlosti, ali i nadu za budućnost.

Stanovnici Zapadnog Yatsua, sa svojim bogatim kulturnim nasleđem i prirodnim resursima, predstavljaju srce i dušu ovog ostrva. Dok se sunce spušta na horizont, osećam spokojstvo i zahvalnost što sam imao priliku da istražim ovaj divni deo sveta, mesto gde se prošlost i sadašnjost susreću u harmoniji.

Zjalo rekao si mi ja tebi sredim titulu ti meni unban aj sad ispostuj