Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Podzemni Zatvor

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Podzemni Zatvor

Podzemni Zatvor E533243e4cbebe2ecb3d2cdbe65f4741

Ovo je mesto gde se u Shirou gradu obično zatvaraju neki nasilnici koji su pijani pokušali da rade svašta ili pridošlice u Shiroi gradu koje pokušavaju pljačkati nedužne ljude. Medjutim ponekad je ovaj zatvor i mesto okorelim ninja teroristima koji pokušavaju da naruše mir i bezbednost većeg broja žitelja ovog mesta. Za njih postoje posebne ćelije gde su takvi kriminalci u potpunosti onesposobljeni.

Nakon hitre operacije medical shinobija sa krvavim ramenom u zavojima (uklonjen Akumetsu seal) Kuro Santon je prvo bio skroz umotan u zavoje (celo telo) a potom donešen i postavljen na zidu ćelije gde su mu ruke i noge bile vezane. Preko njegovog tela postojali su šlicevi gde bi se mogli skinuti zavoji za sledeće stvari: Usta, Oči, Cela faca, Vrat, Desno Stopalo, Leva šaka.

Kako mu je srce bilo sve u gorem stanju nego od samog početka Akumetsu terora, nije osećao bilo kakve znake života, za koji se nadao da je gotov "herojskim činom". Putujući kroz svoje misli i sećanja, i dalje se prisećao svih lepih trenutaka, izgledalo je kao da duša ne želi da napusti telo, nije znao šta će biti posle toga. Iz stvarnog života osećao je samo neke pokrete, ako i toliko. Trzaji spolja krenuli su da označavaju njegovo buđenje, polakice otvaranjem očiju video je samo crnu sliku.

"Ovo mora da je smrt." - Pomislio je u svojoj glavi, dok su mu oči bile svesno otvorene.

Sa poslednjim atomima snage trznuo je svoje telo ne bi li se videlo da je živ i dalje, iako ni sam to nije znao. Osećao je da su mu ruke i noge vezane, nadao se što pre svom oslobođenju u koje nešto nije verovao.