Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Oaza Yang Qing Kun

Oaza Yang Qing Kun može da se tretira i kao jedno veliko jezero zbog svoje ogromne i masivne veličine. Mnogo životinja gradi staništa u neposrednoj blizini ovog mesta kako bi uvek imali pristup vodi. Ljudi su videli tu strategiju i oni tu grade sela. To je razlog zašto postoji mnoštvo sela okolo same ogromne oaze i u samoj oazi plovi dosta riba tako ta faktički može se tretirati i kao jezero 

Poslije par dana putovanja Baji i Karinshuki su konačno stigli na njihovo odrediste se se nalaze dvojca ninji koju treba eliminisati.Baji i Karinshuki su se malo razdvojili jedno od drugog te je na Bajija naletio izbegli ninja i napao ga.Baji ga odma proba pogoditi sa dva Kunaji noža

The member 'Baji' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Oaza Yang Qing Kun #world180

Baji i ja smo se razdvojili kada sam čuo šuštanje iza sebe. Očekivao sam da je to jedan od dvojice koje tražimo. I stvarno je bio on. Prepoznao sam njegovo lice po slici koju mi je Baji pokazao na putu ka ovamo. Odmah sam napravio znakove rukama i ka njemu uputio 2 zemljana vuka

#card96

The member 'Karinkushi' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Oaza Yang Qing Kun #world178

Pa izbjegao je moje vukove. Izgleda da ima iskustva, čak je uspio i da uputi napad ka meni. Iskoristitću momenat nepažnje i pokušati da ga iznenadim odmah nakon što se odbranim. Napravio sam znakove rukama za jutsu koji će me odbraniti, a odma za njim i znakove za jutsu koji sam nedavno usavršio i koji ga odma napada

#card92  #card102

The member 'Karinkushi' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Oaza Yang Qing Kun #world176

Dakle ovo je bilo prejako čak i za njega, ali prije nego ga je moj zemljani zmaj pogodio uspio je da baci tri kunaia prema meni. Ah dobro morat ću se i od toga odbraniti, a zatim idem potražiti Bajia da vidim jeli i on imao uspijeh kao ja ili mu možda treba pomoć

#card103

Uspio sam da se odbranim sa svojim zemljanim zidom. Onda sam krenuo ka mjestu gdje sam zadnji put vidio Bajia. Stigao sam na mjesto našeg rastanka i vidio sam da nema ni jednog ni drugog. Obišao sam okolo ali nije bilo njihovih tragova. Znao sam da bih trebao poći za njima ali i sam Baji me upozorio da u slučaju ovakve situacije odem sa ovog područije jer je on ipak chunin i može se nositi sa njima. Poći ću na festival i tamo pričekati Bajia

Krenuo sam kroz beskonačnu pustinju, ciljajući na tri genina koji su mi potrebni za zadatak. Sunce prži na nebu, a svaki korak kroz vrući pesak čini se sve teže. Na sreću, imam kartu i zapisane tragove koje pratim, iako izgledaju gotovo nevidljivo u ovom surovom pejzažu.

Oko mene se proteže more zlatnog peska, dok se povremeni povetarac pretvara u blage talase. Istražujem svaki deo terena, pažljivo tražeći znakove ili tragove koji bi mogli upućivati na prisustvo genina. Mapa i beleške pomažu, ali pustinja je nepredvidiva i često se čini kao da skriva svoje tajne.

Dok sunce zalazi, duže senke i hladni povetarac donose osećaj olakšanja. Svaka duga senka, svaka skrivena dina može biti znak da su genini blizu. Uzbuđenje raste dok nastavim potragu, nadajući se da ću uskoro otkriti i pronaći genine koje tražim.

Dok sam krčio put kroz zlatnu pustinju, naišao sam na trojicu genina koji su se pojavili iznenada, kao senke u zoru. Njihova prisutnost mi nije bila dobrodošla, ali nisam imao izbora – borba je bila neizbežna.

Sunce je još uvek peckalo na nebu dok smo se suočili. Genini su brzo reagovali, koristeći prednosti terena i skrivajući se iza dina. Osetio sam napetost dok su se pripremali za napad. Sa svakim njihovim pokretom, shvatao sam da će ova borba biti teža nego što sam očekivao.

U trenutku, napali su me iz svih pravaca. Koristio sam sve svoje veštine i strategije, izbegavajući njihove napade i uzvraćajući udarcima. Pesak je leteo u vis, a zvuk borbe odjekivao u tišini pustinje. Svaki genin je imao svoje posebne sposobnosti, što je činilo borbu još izazovnijom.

The member 'Aske' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Oaza Yang Qing Kun #world177 Oaza Yang Qing Kun #world180 Oaza Yang Qing Kun #world172

Izbegavam 2 napada tehnikom zamene i aktiviram svoj sharingan#card1#card1366
(100 na intaligenciju da budem pametan)
Pokusavam staviti genine u svoj genjutsu #card1383 i zapazam svaki njihov pokret.

' NPC Genin' :
Oaza Yang Qing Kun #world174 Oaza Yang Qing Kun #world176 Oaza Yang Qing Kun #world172

Uspeo sam staviti svo troje u genjutsu i pobiti ih bitka je bila bas brza genini nisu predstavljali problem za mene dosta sam snazniji ali ipak vrucina u pustinji me ubija. Odlucujem primiti sva 3 napada jer i nie neka steta imaju slabe napade..

'Šanse' :
Oaza Yang Qing Kun #world2 Oaza Yang Qing Kun #world1 Oaza Yang Qing Kun #world2

Satoshi je na ovo mjesto dosao samo sa jednim ciljem a to je da rijesi sve probleme u ovom kraju, tako da se odma bacio u potragu i trazio je uokolo ljude koje je trebalo ubiti, dok je trazio ucinilo mu se da je vidio nekoga tako da se malo priblizio da vidi ko je to.

10 ruku, ali koja je prava?
The member 'Satoshi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Oaza Yang Qing Kun #world56

Kada se priblizio vidio je da su to ninje koje treba rjesiti, prvo je posalo svoj senzor napad a zatim je krenuo napadati sa svojim magnetnim napadima.
#card435#card1130#card244#card1336#card1136
Zmaj ima 600 dmg, na drugi ide neodbranljivo 600, na treci prateci 1100 dmg 200 blast.

'NPC Chunin' :
Oaza Yang Qing Kun #world189 Oaza Yang Qing Kun #world189 Oaza Yang Qing Kun #world189 Oaza Yang Qing Kun #world186

'NPC Chunin' :
Oaza Yang Qing Kun #world181 Oaza Yang Qing Kun #world186 Oaza Yang Qing Kun #world186 Oaza Yang Qing Kun #world183 Oaza Yang Qing Kun #world186

//zadnja 4 sal sluc stavio//
Kada je Satoshi poslao svoje snazne napade dvojica od njih 5 ih je umrlo, tako da je Satoshi odlucio da ovaj put malo bolje napadne nebi li ubio sve preostale protivnike, tako da je poslao svoje magnetne napade i nadao se da ce ih pogoditi.
#card1519#card1134#card1132
Prvi ima cista ch 1300 dmg 200 blast, drugi ima probojno 1000 dmg 200 blast

'NPC Chunin' :
Oaza Yang Qing Kun #world190 Oaza Yang Qing Kun #world185 Oaza Yang Qing Kun #world187

Satoshi je odlucio da napravi jos jace napade nego prije i bio je siguran da ce sada umrijeti svi protivnici, nakon toga na protivnike je posalo napad od kojeg se nazalost jedan odbranio tada su na Satoshija poslali svoje napade od kojeg se on vrlo lagano odbranio, tada je on poslao svoj napad.
#card1214#card1336#card1136
Prvi ima 1000 dmg 200 blast brani me od obadva napada, drugi ima masivno 1000 dmg 200 blat, treci ima slobodan oblik 1200 dmg 200 blast.

'NPC Chunin' :
Oaza Yang Qing Kun #world183

Satoshi je relativno brzo ovu misiju zavrsio sa svojim magnetnim napadom ali jos nije gotova dok se ne odbrani od napada kojeg je ninja poslao na njega prije nego sto je umro, tako da je Satoshi stvorio hp stit i vrlo se lagano odbranio. Nakon sto se odbranio krenuo je nazad u selo.
#card98