Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Veliki Rov Yamakun

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Veliki Rov Yamakun

Veliki rov Yakun stoji kao najdublja tačka na planeti na veličanstvenih 8970m ispod nivoa depresije. Sam rov je sa trenutnom tehnologijom nepristupačan ljudima ali su oni spuštali niz konopaca sa tegom na dnu i tak osu zaključili da je njegova dubina malo manja od 9000m zbog ovolike dubine morska stvorneja se vrlo često nalaze u ovim predelima i vrebaju. Ovo je najčešće mesto za borbe morskih životinja kako pod morem tako i na kopnu

Dok koračam ka ivici ogromnog rova Yakun, osećam se kao da hodam po ivici sveta. Vetar mi šiba lice dok se sunce polako spušta iza horizonta, ostavljajući za sobom krvavo crveno nebo. Pogled mi seže niz strme litice rova, gde se talasi tiho lome o stene na dnu, stvarajući hipnotišući zvuk.

Svaki korak koji preduzimam je oprezan, svestan dubine i opasnosti koja leži ispod. Konopac kojim sam privezan pruža mi osećaj sigurnosti, ali i svest o toj stravičnoj dubini. Oko mene, timovi istraživača spuštaju se niz litice, opremljeni svetlima koja probijaju tamu rova.

Dok se približavam ivici, osećam uzbuđenje i strah kako se mešaju u mojoj duši. Ipak, želja za otkrivanjem nepoznatog i istraživanjem dubina sveta nadmašuje svaku sumnju. Nastavljam svoj put, pokušavajući da se ne osvrćem na misli o tome šta sve može biti ispod.

Naposletku, stižem do ivice rova, gde se oslanjam na sigurnost konopca i bacam pogled u dubinu. Pod vodom, tama je gotovo neprobojna, ali se oseća prisustvo nečeg nepoznatog, nečeg što čeka da bude otkriveno. Svetla istraživača osvetljavaju misteriju koja leži ispod, pozivajući hrabre da zaroni u nepoznato i istraži tajne rova Yakun.