Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hatchirova kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hatchirova kuca

Hatchirova kuca B9e0601a9272fcc87334c6a133dbe417

Hatchiro ne voli biti na urbanim mestima, tako da je svoju kolibu napravio u sred sume.

Hatchirova drvena koliba usred šume pored jezera je skriveni raj. Sa niskim krovom od šindri, prozorima koji gledaju na mirno jezero, koliba pruža toplu, prirodnu oazu za opuštanje.

Pored kolibe nalazi se i potok, gde se non stop moze cuti zuborenje ciste i bistre vode, sto je Hatchiru muzika za usi. Ovde Hatchiro cesto provodi svoje vreme pijuci svoj caj.

Hatchiro provodi vreme u svojoj kolibi uz jezero, uživajući u tišini šume. Na stolici s pogledom na vodu, opušta se, pijucka mirisni zeleni čaj, sluša šum jezera i posmatra igru svetlosti među drvećem, pronalazeći unutarnji mir.

Nedugo je na ovom mestu, pa je odlucio otici malo i upoznati okolinu, obici grad koji je u njegovoj blizini.
Ustao je sa stolice i krenuo je lagano putem koji prolazi kroz sumu, sve ka centru grada.

Hatchiro je otvorio oči pod toplim sunčevim zracima. Na niskom stoliću čekala ga je šolja zelenog čaja, isijavajući umirujuću aromu. Pijuckajući čaj, posmatrao je buđenje prirode kroz prozor. Šuma je oživljavala, a ptice su pevale svoju jutarnju pesmu. Hatchiro je uživao u jednostavnosti svog života, ispunjenog spokojem i zahvalnošću.


Nakon intenzivnog treninga, Hatchiro se umoran, ali ispunjen, vraća u svoju skromnu drvenu kolibu. U mirnom okruženju šume, priprema ukusan čaj. Uživa u trenucima samopoštovanja i spokoja dok slusa zvuk zuborenja potoka pored njegove kolibe. Njegova koliba postaje utočište, a miris čaja donosi toplinu i zadovoljstvo, okončavajući njegov dan harmoničnom notom.

Hatchirova kuca 0fbfee9236257b9f52cf1bf4fd36df22

Hatchiro provodi svoje jutarnje sate gledajuci u jezero pored njegove kolibe i slusajuci zvuke prirode.

Spremajuci svoj jutarnji caj koji pije svakog jutra pitao se koja su sve nova desavanja koja ce mu se desiti ovog novog dana.
Mirisi sveze prirode i njegovog caja umirivali su njegove misli, spremajuci ga za danasnju novu avanturu.

Dolazeci iz daleka nazad u kolibu Hatchiro je pre nego sto bude zadremao, spremio sebi solju caja koju ce da ispija gledajuci u malo jezero koje mu se nalazi pored kolibe, to mu pomaze da se smiri i da lakse zaspi

Hatchirova kuca 718747e5f2cd8a6bbcef8b9064a118a9

-Ovo mi je trebalo, nista me bolje ne odmori od ove kombinacije caja i pogleda na jezero-

Posle nekog vremena odmaranja u svojoj kolibi Hatchiro je povratio svu svoju snagu i bio je spreman za predstojecu misiju koja ce biti njegov najveci izazov do sada, polako je pakovao svoje stvari i oruzija i zaputio se ka kapiji Himetsu kampa gde ce krenuti na svoje dugo putovanje

Hatchirova kuca E9290eca6f54cca6075fa91ffac880e9

Dawn je dosao u regiji 45. Odlucio je prvo da se vidi da prijateljima to je i uradio i neki mu je rekao za shinobija po imenu Hatchiro. Odlucio je da ga potrazi da poprica i da se upozna sa njim i da ga nesto pita odlucio je da mu ode na kucu. Kada je nasao kucu pozvonio je i kada je Hatchiro otvorio vrata rekao je:Ja sam Dawn iz Uchiha klana cuo sam da si ti jedan od najjačih shinobija je li to istina(upitao sam ga radoznalo)??

Hatchiro odmarajuci u svojoj kolibi ranog popodneva, mogao je zacuti kako neko kuca na njegova vrata, ovo je bio prvi put da je neko dosao da ga poseti u njegovu kolibu pokraj reke.


Iste sekunde nakon sto je Hatchiro otvorio vrata covek je vec krenuo da se predstavlja pre nego sto je Hatchiro i stigao da ga pita ko je, na prvi pogled je izgledao kao cudan lik, ali isto tako se moze reci da je dosao mirne namere po njegovoj smirenosti.


-Dawn Uchiha? nisam ranije cuo za tebe, dobrodosao, udji na solju caja-


Kako je Hatchiro napravio sebi i gostu 2 solje caja, upitao ga je


-Koji li je tvoj biznis sa mnom? zasto si dosao?-
Hatchirova kuca 718747e5f2cd8a6bbcef8b9064a118a9ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Nakon sto mu je Hatchiro otvorio vrata i ljubazno ga pozvao na caj rekao je :Hvala.Sjeo je na stolicu caja i rekao:Ja i jos nekolika shinobija planiraml da napravimo selo s ti si jonin i vrlo si jak ,zelis li da nam se pridružiš(pitao sam ga radoznalo i popio malo caja). I htio sam jos nesto da te pitam. Moj drug se nalazi daleko odavde a nisam u mogućnosti da odem do njega da nemas neku ideju kako da moja poruka dodje do njega(pitao sam ga i popio gutljaj čaja)??

-Imam jedan nacin kako poslati poruku tvom dalekom prijatelju, poslacemo mog orla da mu je dostavi.-
Rekao mu je Hatchiro, kroz prozor dajuci zvizduk svojoj ptici, koja mu nedugo zatim slece na lakat ulazeci u kolibu kroz prozor
#card380
-A sto se tice novog sela, zvuci mi kao zanimljiva ideja, zainteresovan sam, reci mi vise o tome-


Hatchirova kuca MOICHIRO-111ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
U bas dobra ideja spasao si me sa tim golubom pismom Moravu i ja jednog da nabavom za sebe samo ako možes napisi ovo u poruci:Matsuda,pozivam te na sastan u vezi sela koji ce se održati veceras u 8:30 u Aburovoj kuci pisali mu poruku ako možes on se nalazi u regiji 11(rekao sam). Eh sada da ti kažem o selu ako zelis da saznaš nesto vise i ti si pozvan isto na sastanak u 8:30 u kuci moga prijatelja možemo zajedno ici tamo ce isto biti jos jedan nas zajednički prijatelj Raiden.

Fokusirajuci chakru u prst Hatchiro je napisao zeljenu poruku koju mu je Dawn trazio za njegovog prijatelja, i zatim poslao svog orla u regiju 11 gde se i on nalazio.


#card380

-Dakle i ti znas Raidena? nisam ga video neko vreme, isao sam jednom sa njim na misiju-


Dawn rekavsi mu adresu sastanka Hatchiro mu je dodao


-Pridruzicu se sastanku na toj lokaciji kuce tvog prijatelja i u vreme u koje si mi rekao. zanima me detaljno da cujem plan koji ste smislili, i taman cu videti Raidena posle malo duzeg vremena-ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Hvala puno Hatchiro spasao si me ovako nikad poruka ne bi došla do mog druga matsude(rekao sam zahvalno). Raiden i ja smo stari prijatelji iz istog smo klana upoznali smo se davno u Ototsu ramen radnji. Nadam se da ces se pojaviti kako si i obećao boce zanimljivo na sastanku odredićemo gdje ce biti selo,ko ce imati koju ulogu u selu ti ces biti sigurno velika i važna uloga posto si jonin. Nego ja moram sada da krenem kuci Docu po tebe da zajedno idemo na sastanak oko 8 ,hvala jos jednom ajde sada vidimo se u 20!

-Mozes racunati na mene, bicu tu u dogovoreno vreme-


Rekao je Hatchiro par momenata pre nego sto je Dawn otisao od njegove kolibe, saljuci mu pozdrave i prateci ga do vrata kolibe, Hatchiro je imao na umu da ovo moze biti zamka, ali isto tako nikada nije imao konflikt sa nekim drugim koji bi mogao da mu pozeli zlo, znajuci to bice oprezan ali ce se pojaviti na sastanku, jer mozda ta grupa nindzi ima zanimljiv plan na umu


nakon sto je ispratio gosta vratio se u kolibu i seo, uzimajuci poslednje gutljaje svog caja
Hatchirova kuca 718747e5f2cd8a6bbcef8b9064a118a9ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ