Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Tengenova kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Tengenova kuca

Tengenova kuca je solidne velicine dovlojno za 4 ljudi, cvrstog je materijala tako da vremense nepogode koje su malo jace nemogu da ostete kucu toliko. Ima lijep pogled na sumu a jos ljepse  dvoriste koje je prepuno predivnih biljaka, a najbolje veliko drvo tresnje.
Tengenova kuca Anime-citrus-architecture-brick-wallpaper-preview

Osvanulo je novo jutro i tako se tengen budi na svoju jutarnju rutinu koju ne smije propustiti, cim je ustao iz kreveta fino ga je pospremio i posao u wc da opere zube a i mozda da pisa ako mu se pripisa do tamo.

Nakon sto je oprao zube provjerio je da li mu dah smrdi i srecom ne smrdi pa je nakon toga pisao malo da kasnije ne mora opet ici u wc. Stomak mu je poceo grcati tako da je odlucio da napravi dva sendvica sa mesom, salatom i sosom to je jedno od njegovih ukusnijih jela koja se mogu brzo napraviti.

Kada je konacno bio sit sjeo je malo na kauc u dnevnom da se malo odmori i zapali jednu cigaru posto ona ga uvijek osvijezi. Postalo mu je dosadno tako da je odlucio da procita jednu knjigu proje nefo sto njegov trening zapocne, uspio je da procita petnaest stranica pa je krenuo da zapocne svoj trening.

Prvo ke zapoceo sa jednim sokom iz blendera koji je sadrzijo mrkve, banane, jabuke i narandze, Tengen i nije bas volio piti ovo ali je znao da je zdravo za njega tako da ga je bilo briga. Polako se zagrijao tako sto se malo protegao i uradio par vjezbi koje guraju njegove misice do njihovih granica.

Nakon sto se razgibao krenuo je da radi one teze ozbiljnije vjezbe tako da je uradio par sklekova, trbusnih i zgibova za pocetak. Pa je nakon toga uradio ostale vjezbe koje su bile malo ozbiljnije, kada je napokon zavrsio svoj trening otisao se otusirat i spremiti za izlazak van. Tako da je obukao trenerku u kojoj je kogao lagano da hoda i duksericu koja je tanka da mu ne bude puno vruce.

Tengen je konacno stigao kuci s treninga s prijateljom i dosao je da obavi kucanske poslove i da napravi sevi nesto da jede, ali se prvo morao otusirati od treniranja a i naravno mora oprati odjecu koju je nosio tokom treninga posto je sva prljava.

Kada je dosao u wc prvo je odlozio novu odjucukoju je ponio da obuce bakon sto se otusira a staru je stavio u ves masinu da se operu, usao je u tus kabinu i stavio je vodu na hladno posto ona poboljsava krvnu cirkulaciju a on je to znao tako da se uvijek tusira hladnom vodom nema veze sto je hladna zdrava je.

Kada je zavrsio sa tusiranjem obukao je novu odjecu koju je pripremio prije nego sto se poceo tusirati i polako je krenuo ka kuhinji da razmisli sta ce napraviti da jede, odlucio je da ce napraviti pohovanu piletinu sa sosom. Tako da nije cekao sekunde i poceo je pripremati jelo koje ce mu biti rucak.

Nakon sto je napravio pohovanu piletinu stavio je na stol i otisao je da legne na kauc da saceka da se ohladi posto je pre vruca, sacekao je nekolike minute i ustao je iz kauca i otisao da proba svoju pohovanu piletinu i bila je dobra bas kao sto je i ocekivao. Nakon toga je otisao oprati sudje i da vidi sta dalje treba raditi.

Otisao je oprati sudje zato jer je sada jeo a i idalje ima sudja od odprilike pet dana tako da je vrijeme da se opere, nakon toga je malo pobrisao kucu da mu se blista posto ako neko navrati da mu bude sve cisto cakum pakum. Onda mu je vise postalo dosadno pa je odlucio da ode napolje da vidi ima li ikog tamo.

Osvanuo je novi dan i nova iskusenja za Tengena, kada se probudio prisao je ormaru danadje osjecu koju ce obuci za ovaj dan. Odlucio je da obuce neku obicnu trenerku i duksericu nije htio nista da pretjeruje posto ce samo biti u kuci a mozda i izadje.

Polako je dosao do wc gdje je uzeo cetkicu za zube u ruke da ih opere, atavio je kaladont koji ie bio pomalo gorak ali ga nece jesti tako da mu i nije vilo toliko bitno. Namjestio je vodu na hladno stavio je cetkicu ispod te vode i ugasio je, kada je sve bilo spremno oprao je avoje zube dobro da mu se ne kvare i nastavio dalje sa svojim poslom.

Otisao je u dnevni da fino zapocne svoj dan nakon nekolike minute ustao jes kauca i poceo pripremati kafu da bude spreman za danasnji dan. Stavio je dzezvu na spore i sacekao da se pripremi kafa, dok je cekao primjetio je da su mu kunaiji malo tupi tako da ih j epoceo ostriti da u borbi bude spreman. Dok ih je ostrio kafa se spremila.

Kada se spremila kafa uzeo je stavio je na tacnu pa je pretrazivao police da nadje secer kojeg je nasao i stavio na tacnu zajedni sa kafom koju je spremio, ponio je to sve na stol posecerio je kafu posto mu je tako pasalo i krenuo da pijucka. Nije mu bila dovoljno slatka tako da je jos malo posecerio, i to mu je vilo taman tako da je nastavio da pije dok je nije popio.

Kada je popio dovoljno posecerenu kafu vrati se u svoju sobu da nadje nesto novo da obuce posto je htio da izadje nebili naso seceg interesantnog. Obukao je crnu trenerku koja je bila u struku slim a dole oversize i obukao je plast Uchiha klana da se naravno vidi koji ie klan.

Dosao je novi dan kao i novi tengen kada se probudio bio je jako pospan pa je htio da ostane jos u krevetu ali je odlucio da ne ostane posto je htio da postane bolji i jaci nego sto je bio prosli dan tako da je ustao iz kreveta i zaputio se ka ormaru da obuce novu odjecu za novi dan.

Kada je dosao pospano je gledao kroz odjecu u ormaru da mozda kojim slucajem ne nadje nesto sto bi mu fino pasalo, tako da je obukao neku tanku crnu trenerku i bijelu majicu kratkih rukava i crne carape posto se one najmanje prljaju.

Otisao je u wc da opere zube posto je tek ustao tako da mu se sva prljavstina i smrad od sinoc skupio ustima, pa ako nije htio da nokautira nekog kada prica sa njima oprao je zube sa kaladontom kojeg jedva ima tako da uskoro treba da ide da kupi novi.

Nakon sto mu je dah fino mirisao sjeo je na solju da sere i da pisa posto sinoc nije isao u wc nikako tako da mu se bas pisalo i sralo, nakon sto je zavrsio oprao je ruke i uputio se u dnevni boravak gdje ce viditi ima li ikakvog posla.

Kada je usao u dnevni boravak i nije bilo neceg zanimljivog za raditi tako da je pomislio da mozda malo izadje napolje da vidi ima li ikog novog ili iceg za raditi, obukao je sovje crne patike za trcanje ali nece trcati u njima nego ce ici na neka mjesta iz grada.