Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Finalni nivo 5 - Kancelarija Daimyoa

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Finalni nivo 5 - Kancelarija Daimyoa

Finalni nivo 5 - Kancelarija Daimyoa NeJgJmd

Ovo je za veliko cudjenje svih posjetila zapravo dosta siromašna kancelarija, bogata jedino dobrim knjigama i neverovatnim pogledom. Od nameštaja pored polica za knjige ima jednu stolicu i jedan sto. Svi posjetioci pred daimyom stoje. Ponekad tokom sastanaka se vrata moraju sklizati i zatvoriti od cvrkuta ptica u krošnjama koje dosežu čak ovaj nivo zgrade.

Možda čak i namerno, glasno je koracima kratio stepenište i dospevao do finalnog nivoa zgrade. Par glava se namolilo u hodnik da vide o čemu se radi. Videvši ko prolazi te glave su iste sekunde bile vraćene za svoje radne stolove sa molbom u sve što je sveto da ih nije video. Znali su da kada tako hoda nije baš najbezbednije raditi neke stvari.

Kucnuo je na vrata čisto radi formalnosti i otvorio ih istog trena. U ruci (drži za tupi deo oštrice, mada je i ceo nož dosta tup) mu se nalazio Cursed Knife. Kao i uvek sedeo je u stolici pisao neke svoje gluposti, dokumenta i neke stvari koje Stona baš nisu radile.

#card1009

Nož je bacio i nakon par okreta u vezduhu palo 30 centimetara levo na stolu od Watatsuovog lakta.

Moraš otkazati venčanje čoveče.. Ne možeš mi reći da je i pored ovoga bezbedno.

Pozicionirao je odredjene ljude na njegovom venčanju - taktičke odbrambene pozicije. Definisao je troškove ovog dogadjaja i završavao preklop finansija za tekuću godinu. Ovakav dogadjaj nije smeo uticati na ekonomsku stabilnost grada iako je znao da on iz ovog dogadjaja samim marketingom čina venčanja može ostvariti značajne trgovine i kontakte sa daimyoima širom sveta.

Čitao je raporte koji su mu ostavljeni na sto, hrpa čitava. Najedno prekinuo ga je oblačić chakre koji se peo uz stepenice. Taj čovek je bio njemu veran od pete godine kad ga je gurao u pesak pa do dana današnjeg. Osmehom ga je sačekao, ali nije dizao pogled sa papira, pisao je i dalje podatke i naredbe.

Osmeh je nestao videvši da je Ston ozbiljan. Bacivši mu Cursed Knife zakucao mu je pogled na tu oštricu. Čuvši još i reči koje je izgovorio a na koje je već 2000 puta čini mu se rekao da se samo venčanje ne može otkazati.

I sam znaš da se ne može odložiti sada. Sad da kažem odlaže se ono se ne može odložiti. Znaš to.

Digao je facu i mrtav ozbiljan mu je te reči izgovorio. Kada je završio temu vratio se na dosta ozbiljniju stvar.

Ovo oružje.. (nije želeo da ga dodirne) ti znaš šta je ovo..?

Na tren je bio pogledao na komad hartije da mu mastilo ne ode po papiru i na kraju rečenice vratio ga je na Stona.

Ti si mi pričao o njemu. Zbog toga sam ga i prepoznao istog trenutka. Nešto je bilo u vezi prirode chakre, neke štreberske si stvari pričao... Ne sećam se sad.

Uzdahnuo je. Odgovor za prekid venčanja nije ni hteo komentarisati. To pitanje je bilo ispaljivanje strele u najcrnjem mraku. Šansa da pogodi metu nije ni postojala..

Šta je tačno to oružje? Uozbiljio si facu, moram biti upućen.

Pogled sa Watatsuoa je prešao na crni bodež koji je delovao poput nekog grubog neobraćenog tek iz peći izvadjenog i na brzinu ohladjenog noža. Ukoliko je uozbiljilo Watatsua siguran je da više nisu bezbedni.

[OVAJ ROLEPLAY DOGADJA SE DAN PRED VENČANJE]

Oružje iz davno zaboravljene prošlosti.
 Zastao je i razmislio. Iako je komplikovanije od toga može se tako reći sada da.


Ni moje barijere ne mogu sprečiti korićenje ovih oružja...  Moraš mi reći sve o tome kako je dospjelo kod nas.Njegov ton je postao ujednačen, premeren i fokusiran. Ston je iz velikog broja misija koje su prošli zajedno dobro poznavao ovaj ton. Podigao je pogled i pogledao Stona direktno u oči znajući da će par sekundi nakon toga saznati ono što i sam Ston zna. Verovao je da je ovo bila pretnja i da zasigurno bezbednost. Bilo kako bilo sve će se na kraju morati odviti kako je isplanirao. Sada nema nazad.Nije ni trena gubio. Watatsu nije djelovao kao da je u žurbi, Ston za razliku od toga definitivno je bio u žurbi.  Verovatno mu je i previše brzo preneo genjutsu informacije ali bože moj čovek je legendary ninja ako ne može poveže ne bi mu bio najbolji prijatelj i vrhnuski ninja.

Ovaj mali takodje, pročitao sam mu misli. Imali smo sreće što je postupio tako inteligentno.

Setio se na tren Sekija, ali nije mogao o toj situaciju previše razmišljati sada.

Ako neko posjeduje još jedno ovakvo oružje moći će da ga iskoristi sjutra zar ne?


Upitao je i ugasio Sharingan nakon toga. Od toliko ispitivanja, pregleda, čitanja. precrtavanja oči su ga značajno bolele. Posle venčanja jedan veliki veliki odmor da padne i to sa nekim ženama negde jednostavno nije ginulo.

U teoriji može, u praksi ja sam tu.

Watatsu se nasmešio i time završio konverzaciju na tu temu. Poštovao je Stona, ali jednostavno je bilo premalo vremena da sada razmišlja o tome.

Idemo zajedno na jedan zadatak za otprilike 12 dana. Sada želim da ne misliš o bodežu nego da se malo opustiš, smanjiš korišćenje svog Dojutsua i popiješ jedno piće sjutra u čast Tinnan i mene.

Watatsu je ustao nasmejan i prišao Stonu pa ga zagrlio i potapšao po ledjima. Nije on bio glup ili uplašen što je iskazivao zabrinutost pa ga je stoga i Watatsu umirio malo.

Ne tražim puno zar ne.

Watatsuov osmeh je blago isčezao dok se on vraćao u svoju stolicu (od koje ga počinje malo probadati preko ledja ali o tome drugom prilikom).

Proverićeš mi dodatno i ovog malo plavog momka.

Možda može biti vredan adut ovog grada.

Finalni nivo 5 - Kancelarija Daimyoa Loid_forger_20767

Taj zagrljaj je prijao Stonu. Njegova samouverenost ga je okrepila i pripremila. Pored celog dogadjaja on je stizao da razmišlja čak kako idu na misiju za 12 dana eejjj??. Neverovatan lik.

Popiću verovatno previše u vaše ime sjutra veče.

Reče smejući se. Srećan je bio što se Watatsu ženi naravno iako nije baš imao lepa iskustva sa Tinnan, njegovom izabranom. Sada pored posla obaveza ninja misija daimyo gluposti još će i žena da ga kapariše. Ako ga pogleda jednom nedeljno na kafi biće bomba.

Kada je Watatsu pomenuo Sekija klimnuo je glavom.

Naravno srediću to. Mirno spavaj večeras. Vidimo se ujutru Watsu.

Simbolično je pognuo glavu jer je on i dalje bio njegov Daimyo, neka pravila su se morala znati. Znao je da ga neće vidjeti ostatak dana zbog obaveza koje su im do pod grlo bile.

Klepetao je stepenicama i u rukama drzao svetleci komad. Rekli su mu da ga Watatsu čeka u kancelariji i bio je malo samo uzbuđen. Stiskao je komad u rukama, skoro da ga je mrvio. Pozdravio se sa par Shinobija (tu je i Tozan bio iz nekog nepoznatog razloga) dok se peo stepenicama. Konačno bio je pred kancelarijom. Pokucao je samim komadom i kada su se vrata otvorila blag bljesak je prošao prostorijom. Odmah potom, po običaju bacio mu je kamen (relativno brzo i jako s obzirom da je to stvar koju je ceo svet trazio).

Imamo ih 5 kako si i rekao.

Gledao je u Watatsua koji je bio u papirologiji zatrpan, a kamen letio nešto iznad njegove glave.

Čuo ga je kako se penje niz stepenice, osetio njegovu chakru pa čak i raspoloženje. Blago se nasmejao u sebi videvši već iz daljine da nosi deo legendarnog oružja sa sobom.

Uspeli su....

Svet se i sudbina naklonila ka njihovoj strani. Jedna od bitnih pobeda u predstojećem ratu protiv Akumetsua.

Dao je znak Tozanu koji je bio kod njega u kancelariji da donese i ostale delove svetlucavog predmeta.

Ston je konačno ušao. Da je znao šta baca verovatno bi se prevrnuo tu na mestu gde se nalazio.

Podigao je ruku i uhvatio kamen. Klimnu je glavom blago levo desno negodujući neozbiljnost, ali zanemario je taj akt budući da je samo on znao o čemu se radi.

Bravo!

Rekao je Stonu ponosno i zahvalio mu se na njegov doprinos ovom gradu i bezbednosti.

Znao sam da ti mogu verovati.

Nasmešio se blago gledajući ga. U njegovoj kancelariji nije bilo fotelja pa ga nije mogao ponuditi jednom.

Sačekajmo Tozana. Otišao je po ostale komade.

..........................


Nekih 15 minuta nakon toga i blagog svaštarenja i brbljanja o ispijanju piva, Stonovom pronalasku predmeta Tozan se pojavio na vratima sa kovčegom koji je blago počeo da vibrira u rukama. Kamen koji je Watatsu takodje stavio na sto počeo je da svetli nešto značajnije i da sam se pomerao blago po stolu ka kutiji koju je Tozan donio.

Odlično Tozane! Hvala i tebi.

Ovo će možda biti neobičan dogadjaj za vas, ali ostanite smireni i ne dodirujte komade više.

Približavanje delova oštrice bez oblika razbio je samu kutiju. Kada se 5 djelića skupi na jednom mjestu automatski će prizvati preostale koje se nalaze u svetu i sastaviti se opet u legendarno oružje iskovano u davninama od nepoznatih materijala. 3 preostala dela oruzja su poletela svetom pravo ka Shiroi ostrvu. Neverovatnom brzinom iskonska chakra ih je ponovo spojila. Iza njih ostavljeno je par rupa u samoj zgradi uprave Shiroi ostrva.

Legendarno oružje se formiralo pred njima.
#card586