Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Saint & Shuji House

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Saint & Shuji House

Saint & Shuji House 1115832

Kuća osrednje veličine dovoljna za Franklina i Miksija. Kuća je imala dve odvojene sobe za svakoga od njih, a delili su dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo.

Nasli smo kucu, dovoljno dobru i veliku za mene i Franklina. Dogovorili smo se sa gazdaricom za kiriju i polako se uselili u nas novi dom. Nakon toga smo seli u zajednicku dnevnu sobu da popijemo kafu, i da ja pripalim koju cigaretu.

Dan je već polako dolazio svom kraju i poslednja kuća koju su gledali im je odgovarala. Bila je savršene veličine za njih i dosta sređenija i novija od one u kojoj je živeo. Uopšte se nije osećao loše ili da mu je nedostajala stara kuća. Polako, ali sigurno je napredovao u svetu. Seo je sa Miksijem i počeo da pije kafu. Ranije nije mogao da zamisli da pije kafu bez da puši cigaru, ali njegove nove zavisnosti su tinjale u glavi, iako bi svako ko pogleda u njegove oči mogao da vidi samo prazan pogled.

"Kako ti se sviđa kuća, Miksi?"

Super je Frankline, mislim da cemo se lepo uklopiti ovde, ima mesta dovoljno za nas dvoje i bice na super. Nego sad kad smo sami imam pitanje. Ali pre toga jel si za cigaru? ili jos uvek se drzis tvog skidanja sa poroka i pocetka novog zivota? Sa druge strane sada kad smo sami sta cemo sa planom?

Bio sam znatizeljan da vidim sta je to Franklin nasao u novom gradu.

Rukom je pokazao da ne želi cigaru, a zatim je popio još jedan gutljaj kafe. Kroz glavu su mu prolazile razne stvari ali je samo jedna bila glavna. U svojim razmišljanima i maštanjama je već odlutao predaleko, a Miksi prekinu to nastavkom svog monologa.

"Dogovor koji smo napravili, ostaje još uvek. Plan će se sprovesti u delo po svaku cenu."

Franklinov ton je postao skroz ozbiljan.

Cuo sam u Franklinovom glasu da polako postaje ozbiljan i da se spremamo na nesto veliko, rukom mi je pokazao da ne zeli cigaru i da ne pusi, razumeo sam ga jednostavno iako mlad resio je da menja nesto u svom zivotu. Prosto zeljan je svega, ali sa njim i ja dobijam zelju za promenom i napretkom, mada cigare ipak ne ostavljam.
Dogovoreno Frankline, kako ti kazes. Kad god si spreman.

"Ja sam spreman uvek, Miksi. I ti treba da budeš ako već sada nisi. Nije poenta u nama i nije pravo vreme tada kada mi želimo nego kada se sitaucija namesti."

Franklin je to pričao nešto grubljim tonom nego što je želeo, ali je se ubrzo vratio u kolosek i nastavio potpuno mirnim tonom.

"Naravno da ćemo se potruditi da sami sebi namestimo situaciju, ali ti ponavljam-ovakva stvar nije samo do nas."

Naravno Frankline , spreman sam na cekanje zarad ostvarenje naseg zajednickog cilja. Hocu da uspemo zajedno u ovome.

Pricao sam ovo, bez trunke ulizivanja i nekog laznog moralisanja, stvarno sam zeleo da uspemo zajedno preko cega i preko koga god morali da predjemo. Franklin je bio moj jedini pravi prijatelj.

Bio je zadovoljan Miksijevim odgovorom. Verovao je da je on deo slagalice koji mu je falio kako bi ispunio svoje ciljeve. Franklin je bio svestan svoje moći i nemoći, kao i svojih mogućnost, ali pored svega toga je znao da sam neće moći da se popne vrh, ali da je na tronu ipak samo jedno mesto. Međutim, proći će puno vremena pre nego što Franklin i Miksi uopšte počnu da vide tron.

"Da li se baviš samo krađama ili radiš još nešto sa strane?"

Nista, od toga zaradjujem da jedem i pijem, retko kada priustim sebi nesto sem te dve potrebe, he racunajuci cigarete.
\

Miksi je davajuci ovaj odgovor shvatao koliko je on jadan i bedan zivot ziveo do sad, ako se uopste moze nazvati zivljenjem nekog zivota,koliko je sve sto je radio bilo beznacajno,ali sa upoznavanjem Franklina se sve promenilo i dobio je zelju za trazenjem boljeg zivota.

"Drago mi je što to čujem, jer imam predlog za tebe. Posao kriminalca nije toliko stabilan, a sada kada živimo ovde i kada moramo da plaćamo redovno kiriju i da imamo za troškove većeg ranga, moraš da radiš dodatan posao. Ja se bavim šinobi poslovima. Ako tvojim telom teče čakra, više nego srećan ću biti da zajedno odemo na jednu misiju. Ja već imam iza sebe jednu. Moramo se fizički spremiti za to."

Rekao je Franklin.

Znam svestan sam svega, ovo se i ne moze nazvati poslom, vec samo nekom usputnom zaradom. Voljan sam da prihvatim tvoju poruku Frankline i da radimo zajedno shinobi poslove.


Nisam ranije radio shinobi poslove, ali veci grad zahteva i veci trud i rad, morao sam to prihvatiti

Franklinovom egu je prijalo to što ga je Miksi slušao. Smatrao ga je prijateljem, ali nikako nije smeo da zaboravi da ne sme nikome u potpunosti verovati. Miksi je sticao njegovo poverenje baš zato što je uvek na neki način bio podčinjen i poslušan, iako mnogo stariji, a Franklinu nije padalo na pamet da se Miksi možda pretvara. Preko lica mu je prošao mali i kratak osmeh.

"Planiram da sutra ujutru ustanem rano kako bih trenirao. Čisto da znaš ako me čuješ ujutru. Sada je već kasno i ova kafa ni malo nije pomogla da se razbudim. Idem da spavam, Miksi. Videćemo se sutra."

Nakon toga Franklin ode u svoju sobu.

Kafa uopste nije pomogla, apsolutno se slazem Frankline,idi spavaj odmori sutra za trening, ja cu sutra da odspavam i odmorim. Da popijem sake i odoh da spavam i ja, nemam sta sam da radim. Vidi ujutru samo da me ne probudis. Laku noc Frankline lepo spavaj.

Zatvorio je vrata svoje sobe i zaključao pomoću malog ključa koji je već stajao u bravi. Ostavio je ključ u bravi, a zatim polako skinuo svoju odeću. Nije imao čak ni snage da se istušira, već se samo bacio na krevet. Ležao je kratko budan raširenih ruku i nogu i posmatrao plafon iznad njega sve dok u jednom trenutku nije zaspao.

Sledećeg jutra probudilo ga je kucanje na vratima. Otvorio je oči i pomislio da je nešto samo sanjao i da mu se unčinilo. Međutim kucanje se ponovilo i Franklin je bio pomalo nervozan povodom toga. Ustao je i krenuo prema ulaznim vratima. Otvorio je vrata i imao šta da vidi.

Saint & Shuji House T7sSBlx

Jounin mu je objasnio šta treba i kako uraditi, a zatim je otišao i probudio Miksija, a potom mu i rekao sve što je saznao. Išli su na misiju sa još jednim tipom, ali trebalo je da ga sretnu tamo. Nakon što su se spremili zajedno su krenuli ka kapiji.

Planirao sam kao i svakog jutra da spavam i odmaram kod kuce, ali onda me je Franklin iznenada probudio iako sam mu rekao da pazi da to ne ucini, ali kada sam cuo razlog budjenja ostao sam u cudu. Dobili smo navodno misiju sa jos nekim likom koga trebamo da upoznamo, zanimalo me je i odmah sam ustao i krenuo da se spremam za polazak.

Krecemo Frankline, sto pre.
Rekao sam mu i krenuo.