Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Matsudina kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Matsudina kuća

Matsudina kuća 1058802
Danas sam se preselio u novu kuću koja se nalazi u regiji 45.
Ovu kuću sam kupio od jednog starca koji ju je izdavao više puta.Kuća je malo zarasla ali izgled moze da zavara, jer kada se sve sredi bice to jedna dobra kućica, sa lepom mini baštom.Unutrašnjos je dobro sredjena ali premalo odrzavana.

Danas mi je slobodan dan.Mozda bih mogao da malo sredjujem kuću rekao je Matsuda.
Uzeo je sav alat koji mu je potreban za sečenja lijana i popravljanje vrata.
Kada je to završio otišao je na ramen i posle toga u kupovinu.
Vratio se kući razočaran jer je dobio samo jedan dan slobodno.

Prolazio sam sumom i vidio neku kucu. Unutra je bio jedan veliki i jak sinovi odlučio sam da mu priđem jer mi je ličio na mog prijatelja Matsudu. Prisao sam blizu prozora da vidim da li je to on. Vidio sam ga i rekao:U jebote zivot sad znam se zovu jedan od mojih boljih prijatelja. Odlučio sam da mu pozvonim na vrata. Pozvonio sam i rekao odgovor...

Neko mi je poozvonio na vrata odlucio sam da vidim koje.Pa to je niko drugi nego moj prijatelj Dawn.EE otkud ti rekao sam mu malo zacudjeno.Udji slobodno samo nemoj mnogo da se obazires na ovaj nered jer sam poceo pomalo da raspremam.Evo sedi hoces nesto da popijes pitao sam ga.

Zdravo,Matsuda bas cudno da sam te pronašao od svih kuca(rekao sam malo zbunjeno). Hvala(govoreći ušao sam u kucu). Ma nema veze sto je nered u kuci i onako me nisi očekivao mislim nisam ni ja očekivao da cu naletjeti na tvoju kucu ali eto sta ces(rekao sam i sjeo). Davies mi neki caj koji imaš. Nego kako ide kod tebe? Sta ima novo kako si ??

Evo sad cu doneti čaj rekao sam dok sam sao u kuhinju.E pa evo čaja.Pa evo ide malo se rasprema kuca,dvoriste i tako.Dobro sam hvala na pitanju sta ima novo kod tebe? pitao sam ga.Kakav je čaj jel dobar?

Znaci sve uobičajeno i kod mene isto tako(rekao sam i popio prvi gutljaj čaja). Mmm caj je odličan vidi se da druid čajdzinicu. Nego da te nezadrzavam u kuci hocemo li do parka Ishigami ili nekog restorana ili trening sale. Sta kazes(pitao sam ga i uzeo jedan veliki gutljaj čaja)? Mislim da je dobra ideja da negdje prosetamo ili tako nešto...

Nasmejao sam se kada je rekao da je čaj odličan.Pa mogli smo mozda da odemo do trening sale da odradimo jedan trening pa kasnije na neku klopu ili do parka ako ne bude bas kasno rekao sam mu sa osmehom na licu.A mozda smo mogli i malo da sparingujemo sta kazes?

Znas pa mogli smo do trening sale da odredimo trening ili sparing neki mali
. Možemo onda u neki restoran,bar sta vec zelis. Čekaj samo da popijem caj .Mogli bismo prvo u trening salu da ostanemo 1 i 30 min pa onda na hranu i ako nam ostane vremena za park ili neku manju setnju. Sta kazes???