Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Yagami Park

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Yagami Park

Yagami Park NU8O33X

Yagami Park, očaravajući dragulj Shiroi zemlje, predstavlja savršenu simfoniju prirode i urbanog života. Poznat po svojoj izuzetnoj lepoti tokom proleća, park se ističe prepoznatljivim tepihom od cvetajućih trešanja koji oživljava atmosferu svakog posmatrača. Šetalište koje prolazi kroz park nije obična staza - to je putovanje kroz vijugave staze koje povezuju ne samo različite delove grada, već i srca ljudi.

Previše se stvari dešavalo na ovoj svadbi, koje Taiseia iskreno nisu previše zanimala. Ubistvo? Pa šta, dešavaju se svaki dan, jeste malo čudno što se događaju ovde i ko ima tu moć da ih čini, ali nije došao ovde da izigrava detektiva. Došao je da se malo zabavi, odmori i možda upozna neke dobre kontakte usput. Dok se šetao gledajući predivni park, zapazio je njemu poznato lice.


"Pa de si ti do sada?"

Šetajući se posle ozbiljnog deala završio sam što dalje od nereda, pažnje i mase. Nikad ne bih očekivao da bi ovde začuo taj naporan, al meni drag glas

'Da me nisi ispalio za onog krojača, našli bi se i mi ranije druže moj'

Okrenuo bih se ka njemu, mogao se videti iskren osmeh, dal od toga što sam dobio pare il zato što sam video druga, to je diskutabilno. Skenirao sam mu autfit od glave do pete, te dodao

'Jel si se ošišao? Nešto mi deluje drugačije kod tebe.'

"Pa morao sam da se sredim. Pogledaj me!"


Okretao se u piruetu kako bi pokazao svaki detalj svog odela, bio je previše ponosan kako je izgledao. Taisei je bio jako egoističan i znao je da predobro izgleda i obično, ali u ovom odelu je  baš baš izgledao dobro. Zagledao je malo Isaka i video je da se nije baš nešto preterano potrudio oko stajlinga , ali dobro on je skoro uvek u odelu, tako da možda čak i nije trebao.


"Nego šta ti radiš na svadbi? Jel se zabavljaš? Si čuo za dešavanja?"

Yagami Park Xa2X2U4

'Odličan si. Vidim dobro utrošene pare od misije'

Nasmejao sam mu se, a potom pokazao moje odelo, posebno pokušavajući da istaknem čistu košulju

'Ja evo, promenio košulju. Verovao ili ne.'

Blag osmeh, jer mi je konstantno imala neke fleke, a na putu ne mogu baš da izdvojim dan da je perem, pa da mi se suši. To manje više po selima ako odmaram pa navatam neku domaćicu da mi za sitne pare odradi. U nastavku, čudno mi je bilo što je Taisei uspeo da dosegne do bilo kakve informacije poznavajući koliko čovek ne ume da se orijentiše.

'Iskren da budem, ništa nisam načuo. Svaka informacija je uspela da me izbegne, koliko toliko. Video sam velik broj čuvara, tako da predpostavljam da se neka glupost desila'

Rekao sam mu. Nije da me je preterano zanimalo, čim je uticaj uspeo da me izbegne, al ako na neki način može mene da zahvati, itekeko sam zainteresovan.

"Ko kaže da sam ih utrošio?"

Nasmejao se blago i ako ne bi trebalo da se smeje tome što je krojač odradio njegovo poslednje odelo, pre nego što je... Zagledao je Isaka opet i primetio o onome što mu priča, stvarno je zamenio onu glupavu košulju, počeo je da tapša kako bi pokazao iznenadjenje i pohvalu za isaka.

"Ma ništa bitno, par ubistva vamo tamo"

Rekao je krenuo dalje da šeta, gledajući da li ga Isak prati. Znao je da to neće previše potresti Isaka , možda mu probudi znatiželju kao i njemu, ali ništa spec.

"Jel si video nekog poznatog?" - pitao je sa znatiželjom zanimajući ga da li je možda i Akumetsu pozvan na ovu proslavu.


Yagami Park 3e8bf638be78d26b4fb13c9582859658b296eea1

'A brate.. Iskeširao usluge a'

Nadovezao sam se za priču krojača. Ne bi me začudio ni jedan odgovor da izbaci, iako odgovor nije bio potreban pošto su obojica znali jedan drugog dobro. Blago sam se poklonio na njegovo tapšanje, a potom nastavio

'Pa dobro, šta. Kad bi išta mogao da uradim od ove barijere možda bih i pomogao. Ovako sam riba na suvom, nažalost.'

Da me je začudilo - nije, al predpostavio sam da je informacija ili netačna ili preuveličana. nema izmedju. Već bi bili svi evakuisani il nešto, al i da dodje do toga bićemo valjda bezbedni koliko toliko. Imamo unaokolo stabla pa ćemo se igrati žmurke.

'Apsolutno nikoga, al upoznao sam možda jedno-dve nove face. Ništa specijalno, ti?'

"Ma da, tako nekako"

Nije hteo previše da priča o krojaču i šta se tu isdešavalo, oa je samo rekao šta mu je prvo palo na pamet.
"Da, barijera je malo zabrinjavajuća"


Dok je to govorio, razmislio je malo o svemu tome i luda ideja mu je pala napamet, nešto što će možda prekokrenuti tok ovog venčanja, ako upali naravno.
"Imam nekog posla, vidimo se na ceremoniji"  - reče i uputi se ka hotelu

'Barijera je verovatno najveći slom na venčanju, al razumljivo, ipak je venčanje. Ne moraju da mi svetluckaju rukice i da bacam zmajeve. Svakako, neće još dugo trajati sve ovo, malo odmora od običnog šinobi sveta'

Rekao sam Taiseiu, videlo se da je malo u žurbi, pa aj da ga ne remetim.

'Videćemo se po šankovima brate, pozdrav!'

Dignuo sam ruku, mahajući, a potom sam se samo nastavio šetati unaokolo.


Koga Yari i njegov novi prijatelj su došli u ovaj park, ovaj park je stajao uspravno tu pored citadele samog zamka. Koga je mislio da bi bilo najpametnije da pretraže ovaj park pre nego što se vrati u hotel. On i Takuma dolaze ovde ali ne znaju odakle da krenu. Koga ponovo predlaže da se razdvoje i pretraže levu i desnu stranu parka. "Takuma ja ću levo a ti kreni desno. Nalazimo se ovde za 30 minuta." Hvala dragom Bogu pa park nije bio pun ljudi niti je bilo gužve, tako da je sve bilo pregledno.

"Uredu vidimo se onda nek ti je sa srećom."
Gledajući oko sebe park je stvarno bio predivan ali šteta što on nije ovde zbog parka nego nečeg mnogo hitnije.

Na desnoj strani parka su se nalazili vijugavi putevi uz mala tijela vode koji pružaju žubor u pozadini, koji se nažalost nije mogao čuti dok takuma protrčava pored gostiju.

Gledajući na sve strane i skakajući po drveću je tražio izgubljeni par.

Tokom svoje avanture u parku, Koga je naišao na jedno prelepo drvo. Ovo je usporilo njegovu potragu jer je poželeo da stane malo pored ovog drveta i da razmišlja o njemu. Drvo ga je podsećalo na Mitsuo, crveno stablo drveta je podsećalo na njenu haljinu a beli procvetali listovi su podsećali na njen kimono. Dok je Takuma tražio svuda po parku Koga je izgubio malo vremena razmišljajući o ovom drvenu a potom je u jedan mali notes zapisao nešto.

"Takuma me sigurno čeka." Reče Koga na sav glas jer je shvatio da je prošlo i više od pola sata kako se odvojio od Takume. Koga ode na njihovo mesto sastanka da vidi da li je Takuma upspeo nešti naći ili otkriti.

"Gdje onaj Koga sad ako i njega budem morao tražiti nema od ove operacije ništa."


Tapkajući nestrpljivo nogom od zemlju sam čekao da se vrati ali već gubim nadu i nisam mogao da ne pomislim na nešto loše.

Jeli ga neko dočeko sa druge strane parka? Da li mu treba pomoć? i tako dalje
Ali u tom momentu se pojavljuje hodajući putićem sa sveščicom u ruci u koju malo malo pa nešto zapiše.

"Pa gdje si ti do sad!?"

"Oprosti mi zalutao sam." Koga je morao da ga slaže jer je ozbiljno kasnio ali posle izvinjenja kao da je zaboravio na ovo te odmah upita Takumu: "Jesi li uspeo pronaći neki trag ili njih dvoje? Kako je prošla tvoja potraga?". Koga se nadao da je Takuma nešto pronašao jer im ponestaje mesta gde bi mogli više da traže. Koga je bio nestrpljiv da nadje svog prijatelja i to se videlo na njegovom licu koje je bilio puno briga i bora.

"Ne nažalost ništa ni ovdje, vjerujem ni ti ih nisi vidjeo? Mada blizu ovo mjesto nije dobro za sakriti se od nekoga."

Iskreno bio sam začudjen kako se može bezbrižno izgubiti u ovakvoj situaciji ali svako ima svoje mane izgleda.

Po pitanju traganja za našim metama nema ih na najvjerovatnijim mjestima da budu nisu valjda.......
"E Koga oni ne mogu idalje biti u onom hotelu zar ne?"

"Hmmm" Takumine reči su ga navele na razmišljanje. Govorio je sebi: "Da li da se vratim u onaj apartman, šta li bih tamo mogao pronaći..." "Dakle, sigurni smo da nisu više ovde?" Želeo je Koga da proveri još jedared pre nego da podju dalje. Mada, Kogi je već sada bilo sve jasno: Hayato i ona žena nisu ovde i jedini način da se ovo dvoje pronadje jeste da se podje u hotel. Koga je želeo još malo da izbegne to mesto ali izgleda da mu je sudjeno da ode tamo. Pošto mu Takuma odgovori njihv dvojica se uputiše ka hotelu.

Plan bega iz hotela beše uspešan i par se sada našao u sred Yagami parka dok su odlučnim koracima grabili dalje ka cilju. Njihovi hitri koraci za sobom su nosili latice trešnjinog cveta. Hajato, nakon što ču njeno ime, ponavljao bi ga bezbroj puta u glavi kako bi tamo ostalo uklesano i nikada zaboravljeno, odmah uz njen lik. Ronin je postao opterećen rešavanjem celokupne misterije, makar ga to koštalo života. "Ne brini Tomoe, nisi više sama u ovome." tešio je tim rečima prvenstveno sebe. 

Hayato je pružao podršku rečima koje su odjekivale između drvoreda trešanja. Njegove reči bile su poput mira koji je dolazio iznenada, smirujući oluju njenog uma. Nisi više sama u ovome, bile su njegove reči. Zašto se i dalje onda osećala kao da jeste?
Osvrnula se oko sebe, ne uporavajući ritam svoga hoda. Na njeno iznenađenje, park je bio prazan. Zar je trebao biti? To nije nikako slutilo na dobro.

Hodao je znojav i udaren od jakog sunca koji je basjao ovog jutra, konacno izlecen i odmoran krenuse prema kapijama koje su bile severno od ovog prelepog parka. Prolazeci gledao je u golube i leptire kako prolaze pored razvijene i magicne prirode koje je mesto pruzilo posetiocima, hodajuci parkom slusao je ogromnu eksploziju i svetlost koja se nalazila daleko odavde.