Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kamena litica

First topic message reminder :

Kamena litica - Page 3 I7rlrJ6

Na kraju ovoga dela sveta stoji ogromna peščana litica koja nadgleda beskonačnost okeana koji je okružuje. Mesto je mirno, odaje osećajem spokoja.. Ovoj usamljenoj litici jedini prijatelj je sunce koje zalazi na zapadnom horizontu.

Tek sto sam se upoznala sa novim genjutsu moćima, zadat mi je zadatak da nadjem neke mangupe koji izgleda zloupotrebljavaju genjutsu. Jedva sam cekala da ih madjem i ispresavijam ih posteno, taman ce biti orvi na kojima cu isprobati moci. 
...
I tako setala sam liticom blizeci se kraju,  mislila sam da ih nažalost mecu naci, medjutim tad tik na kraju litice sjedjela su cetri mangupa. Nisam trosila ni sekunde sekundarne i odmah sam se bacila na posao

Dje ste momci, ja dosla

poutez :

Kamena litica - Page 3 Ecbeaaeeb4fdc5f0109351e63183e54b
The member 'Akai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Kamena litica - Page 3 #world183 Kamena litica - Page 3 #world188 Kamena litica - Page 3 #world186 Kamena litica - Page 3 #world186

Tri pala, ostao jedan. Previse se sire ovi momci s obzirom da padaju kao domine. Medjutim svaki od njih uspeo je poslati po koji napad. Odbranila sam se od njihovih napada stvarajuci zemljanu cauru oko sebe, a zatim nakon sto sam izasla iz svoje caure najjace na ovog zadnjeg poslala nesto sitno, s obzirom da ce i on da bude pokojni vrlo brzo. Nisam ocekivala da ce moje moci biti ovoliko dobre, tek je pocela borba a vec me dobro sluze....gg...

poooutez :

The member 'Akai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Kamena litica - Page 3 #world185

pooooooutez :
Polecela sam i odbranila se napada ovog mangupa. Sa visine gledala sam njihova mrtva tijela, ponosna na posao koji sam odradila sa svojim novim mocima. Bukvalno sam pojela...bila sam jako srecna i prosto sam jedva cekala sledecu priliku da se sibam sa nekim i da opet koristim sve sto znam.
...
Vratila sam se na tlo, i zadovoljna obavljenim poslom krenula nazad ka selu.